Promenad på Tulum Beach, Lunch på The Real Coconut och Drinkar i Solnedgången på COCO.

Tulum Beach
Andra morgonen i Tulum såg ungefär ut som första morgonen. Vi tog med oss kaffet ner till solstolarna.


Jag låg och beundrade vårt parasoll. Hade jag haft en landställe hade jag fyllt en container med möbler härifrån och fraktat hem till Sverige.

Störst av allt

Sedan satte jag tänderna i den här kriminalromanen, ”Störst av allt”. Hennes språk är så spot on och målande. Har knappt kunnat slita mig från boken, ni måste läsa den.

Tulum Beach Beachclub
Sedan begav vi oss ut på en långpromenad på jakt efter lunch. Förbi alla beachclubar och hotell.

Tulum Beach Beach Gym
Minns ni att jag skrev att varenda liten detalj är genomtänkt. Till och med gymmet på stranden andas bohemlyx. Det dessutom väldigt underhållande att passera här, för det står oftast pumpade killar som lyfter tunga vikter samtidigt som deras flickvänner står i vanliga kläder bredvid och ska filma varje rörelse och muskel som spänns. Det är väl ungefär så killar ser på Markus när han kämpar med kameran för att fota någon outfit, haha.

Tulum Beach Beach Gym
Tulum Beach Beach Gym
Toksnyggt!


Sedan traskade vi vidare. Jag älskar att fota – och knäpper av bilder på det mesta som jag tycker är fint eller inspirerar mig. Markus tycker jag är extra fin så honom tar jag en miljonbilder på mot hans vilja. Fint att ha ju, så jag minns allt när jag blir gammal.



Här börjar han bli irriterad, haha.


Efter några km kom vi bort the The Real Coconut som Forni sagt att vi måste äta på.


Det var tiopoäng. Jag och Lorpan delade på tacos och en guacamole som inte var av denna värld. Har ätit en gucamoule om dagen sedan vi kom hit.


Sedan gick vi tillbaka och låg prick stilla i solen några timmar innan det var dags att ge sig ut på promenad igen för att se solen färga stranden i alla regnbågens färger.

Adoore-ss18
Älskar att man går barfota överallt. Har bara haft på mig skor när vi åkt in till restaurangerna på kvällen. Men hade nog kommit undan med att vara barfota där med.


Vi gick till strandens kanske mest instagramade ställe, Coco där man kan sippra på en drink samtidigt som man gungar och blickar ut över havet. Måste säga att det är en svårslagen kombination.

COCO-TULUM-
<3


Lorpan tog den här bilden. Han var så nöjd. Så jag känner att den förtjänar att publiceras här i bloggen.


Efter en drink eller två var det dags att styra stegen mot hotellet igen för att bege oss mot nästa äventyr.

Azul Hotelito
Vi skulle vidare till Hartwood, en resturang i stan, men var tvungen att knäppa en bild på vårt hotells utsikt först, den gick inte heller av hackor. Okej, mer om Hartwood imorgon. Nu ska jag kasta mig ut i solen.

Puss på er <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
65kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!