Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Home sweet home.

Solace London
Klänning Solace London,Väska Cult Gaia, Halsband Na-Kd.

Hörni, idag bär det av hemåt om några timmar sitter vi på planet hem till Sverige. Jag är redo. Jag är färdigmarinerad. Lika bra att lämna nu innan jag transformeras till en drink eller taco. Det sägs ju att man blir vad man äter, vet inte hur många tacos jag ätit den här resan, men fler än jag stoppat i munnen senaste halvåret. Igår kände jag för första gången att det känns bra att åka hem igen. Jag saknar mina vänner, jobbet och rutiner. Jag har så många roliga nya projekt som jag ska sätta tänderna i. Längtar tills jag får dela med mig av nyheterna till er – inom en månad får ni veta vad jag har kikaren.

Något som jag däremot inte är klar med är värmen, den hade gärna fått haka på i ett släptåg till Sverige. Jag har följt alla vänners instagramposter när de plogat sig fram genom den rådande snöstormen. Men ni vet väl vad man säger – en helvetes vinter brukar mynna ut i en pangsommar. Så vi håller tummarna för det.

Jag har förberett inlägg till er nu när jag sitter på planet <3  Så kika in här efter lunch igen!

Solace London

Drog på mig min favoritklänning från Solace London när klockan slog middag. Så här glad blir man när Lorpan vill ta en outfitbild innan vi stack iväg till restaurangen.

Solace London
Solace London
Balans har alltid varit en av mina starkare sidor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Är väldigt sugen på en korgväska (du har så många som är så himla fina!) men har inte riktigt råd att lägga mycket pengar på en väska tyvärr. Skulle du möjligtvis kunna göra en guide med korgväskor till ett pris kanske under 1000lappen? Så snygg i gula klänningen förresren!!

  M 2018-02-28 14:29:57
  Svara
 • När kommer frågestunden som du skulle svara på på planet? :)

  Matilda 2018-02-28 10:58:20
  Svara
 • Hur är prisnivån i Tulum? Som Miami?

  Camilla 2018-02-28 10:12:09
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Vi var där 2014 tror jag det var.
   Det är ganska dyrt skulle jag säga. Utanför Tulum beach är det normala ”Mexico-priser”, dvs väldigt billigt. Köpte med oss en del tequila hem etc.
   Men i strandområdet där de flesta bor är det liknande priser som att äta på bättre Stockholmskrogar, iaf när vi var där.

   Camilla 2018-02-28 10:28:14
   Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Undrar också över prisnivån i Tulum

   Kerstin 2018-02-28 10:16:44
   Svara
 • Du är verkligen alltid så fräsch Petra!? En liten fråga bara, vet du någon sida eller butik som möjligtvis har kvar denna klänning? Har letat till förbannelse, hehe.

  Sofia 2018-02-28 06:06:50 http://sofiasundin.com
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!