Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

När helgen inte blir som man tänkt sig.

Middag Petra

Den här helgen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig. Jag hade planerat in massa mysiga dejter och sett framemot att bara hänga runt på stan med alla vänner. Istället har jag spenderat den mestadels sängliggandes. Men vi börjar att kika på fredagen som startade bra. Jag åt långlunch med Forni hemma hos dem och pratade ikapp om livet. Sedan hade vi bjudit in det här festliga gänget på middag. Det blev sjukt stressigt innan alla skulle komma så jag hann inte fota maten.

Speak Out

Vi spelade Speak Out. Har ni spelat det? Ni måste prova! Man stoppar in en platskena i munnen som gör det omöjligt att artikulera.

Influensa
Jag vaknade mitt i natten och mådde piss. Först trodde jag att jag hade fått i mig ett rödvinsglas för mycket. Men nej, det här var något helt annat. Har känt mig helt yr och knappt kunna resa mig upp, legat däckad fram tills nu. Känner mig fortfarande helt yr.  Trodde först att jag hade åkt på Alex Schulmans superinfluensa. Men nu känner jag mig lite bättre, känns som jag befunnit mig en dvala. Har det gått ett dygn eller en vecka – jag vet inte. Känns som jag varit sjukt ofta senaste tiden, jag som aldrig brukar vara sjuk. Peppar peppar ta i trä.


Fy fan för att må som ovan. Ber till gud att jag inte fått influensan. Jag och Forni skrattade åt Schulmansbild i fredags och sa att sådär vill man inte må, någonsin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh, vad ÄR det för ljuvlig kavaj jag skymtar?

    Lisa 2018-03-05 12:16:12
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!