Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Det stora avsnittet om lycka.

I nöd och Lust

Mina bästa! Ni har väl inte missat att podden är tillbaka – varje söndag. Klicka här för att komma till veckans avsnitt. 

I veckans avsnitt har jag blivit nya Oprah och lärt mig hemligheten bakom att finna lycka, leva ett långt och lyckligt liv med glaset ständigt halvfullt. Och delar dessutom med mig av mina nya lärdomar om hur man blir en lyckligare människa med hjälp av små övningar som man kan göra varje dag. Linn har genomlevt sitt vuxna livs värsta ångestdygn, låtit katastroftankarna ta över och är rädd att hon faktiskt håller på att bli galen. Dessutom diskuterar vi problematiken med skam kontra skuld, det fina med kompisdejting och jag delar med sig av sin bästa quick fix när allt känns mörkt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Kul att podden är tillbaka, ska lyssna ikväll! ?

  Emma 2018-03-05 15:36:51 http://nouw.com/emmakmoberg
  Svara
 • Allt detta med ångest och depressioner är så vanliga i detta samhället, så tycker det är ett jättebra avsnitt! (Är ny med bloggar så hittade din nu så vet inte om du snackat om det innan! Försöker själv med blogg, så kolla gärna in den). Väldigt viktig samtalsämne och alla behöver och förtjänar att bli lycklig. Tack!

  Chela 2018-03-05 13:45:57 http://nouw.com/chela
  Svara
 • vartifrån är den gröna jackan på din mystory? som din vän hade glömt, helt fantastisk!!

  a 2018-03-05 12:44:51
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!