Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans

Adoore-
Idag känns det som att jag är tillbaka på riktigt – in i vardagen. Den här helgen känns det som jag levt i en dimma. Nu vill jag verkligen inte vara sjuk mer, måste boosta kroppen och börja träna. Vet inte om allt var en kombination av jetlagged och en släng av något men jag har varit helt död. Kan inte minnas senast jag var sjuk så här ofta.

Den här veckan är det många roliga möten, träning, middagar och lite jag-tid på schemat. Imorgon ska äntligen mina fransar få lite nya kompisar och på torsdag ska mitt hår få en riktig uppfräschning. Tänk att vi är inne i mars nu, varför säger alla att mars är årets värsta månad? Jag tänker att våren lurar runt krönet nu! Men jag kanske romantiserar den här årstiden. Och kanske är det för jag precis fått min dos av d-vitamin. Framför allt så tycker jag att skillnaden på ljuset på morgonen är som dag och natt – och det så stor skillnad för mig, att inte vakna till mordor.

Idag ska jag äntligen svara på era frågor – förlåt. Jag tänker att vi betar av några i taget, jag har redan börjat sätta tänderna i dem. Men ska vi kika på vad jag ska göra resten av veckan?

Måndag: Kontorsjobb, planeringsmöte med Pålle om vårt kommande projekt som lanseras i vår, plåta ett samarbete i nya Svenssons i Lammhults butiken, sedan ska jag bränna av ett pass på gymmet.
Tisdag: Adooremöte och kontorsjobb.
Onsdag: Konferens hela dagen. På kvällen ska jag äta middag hemma hos Fingal.
Torsdag: Kontorsjobb, podda och på eftermiddagen ska till frisören, sedan förbi ett event som Carro håller i och slutligen på middag hem till Andrea Hegard.
Fredag: Plåta roliga saker till bloggen tillsammans med min nya assistent som börjar i veckan (!!!!). Förstår vilket uppsving bloggen kommer att få nu, så häftigt att anställa sin första person –på riktigt. Ni ska såklart få en närmare presentation av henne – och tack för alla era fantastiska ansökningar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!