Starta om hjärnan dieten!

Som ni vet lyssnade jag på ett tjog ”feel good” poddar i Tulum om livet, lycka och typ känna inre harmoni. Både Oprah och Tony Robbins, mina husgudar, hade Dr. Mark Hyman som gäst och förespråkar hans sätt att leva eller kanske synnerligen hans sätt att se på vad vi ska stoppa i våra munnar för att våra hjärnor ska prestera på topp. De pratar om hans 10-dagars detox som ska starta om ens hjärna, på samma sätt som man startar om sin dator.

Älskar hans quote på hemsidan: ”Your fork, the most powerful tool to transform your health and change the world”. Amerikanare de vet hur man tar i från tårna. Men om vi bortser från the väldigt överdådiga citatet så är jag peppad på att prova. Han har ett ganska sjysst CV med allt från presidenter till hollywoodskådisar som återkommande klienter. Så på måndag börjar jag, så sugen på en riktigt vitaminkick. Enligt mina idoler ska man bli pigg som mört. Ni får såklart hänga med på resan, kan redovisa på fredag vad man ska äta för att känna sig lika sprudlande som en c-vitaminbrus. Så kan ni ju haka på om ni känner för en cleanse.

Nu har jag tjatat länge nog om att jag ska prova att vara utan kött – helt, en period. Får se om jag kan få med mig Lorpan på dieten, mycket lättare om man gör det tillsammans med någon. Tror inte att det är en svältdiet, man får nog äta hur mycket man vill men mest plantbaserat. Min mage kommer nog iallafall må som en liten prinsessa efter de här tio dagarna eller så löper den amok av allt fiber.

Vem vet jag kanske blir för frisk för mitt eget bästa! Undra om det finns utrymme för en liten Cola Light i dieten?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
73kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!