Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans

Detox Kaffe
Kaffe på detoxvis (bör tilläggas att det inte var gott, måste gjort fel). 

God morgon babes! Hoppas ni mår bra, jag känner mig riktigt utvilad för en gångs skull.

Vaknar upp till en riktigt lugn vecka, där jag ska skola in min assistent, träna och rikta allt strålkastarljus mot bloggen. Förra veckan var ju kantad av middagar, så ska bli skönt att fokusera på träning och jobb. Jag ska försöka klämma in något meditationspass och en massage. Det känns som allt oro kring bröllopet satt sig som en tennisboll i bröstmuskeln. Det har varit många lösa trådar både med bröllop och jobb som orsakat en stor klump i magen. Jag mår inte bra av att famla i mörkret och är inte vann vid att känna mig så här ”orolig”. Känner mig hispisk, som en hypokondrisk galning som är nojig för precis allt, som att bröllopsoron smittat av sig på resten av livet. Men vi hade ett riktigt bra möte i fredags som jag hoppas kommer landa i en bokning i veckan. Förstår ni hur kul vi kommer ha tillsammans i bloggen när vi börjar planera bröllopet? Så taggad på att få hjälp av er. Väl bokat hoppas jag att jag lämnar mitt nya alterego bakom mig och återgår till mitt mindre hysteriska ”det löser sig” jag.

Idag kör vi igång med Kampsportslabbet – igen. Vi börjar på ett nytt bootcamp två dagar i veckan. Vilmer, ska träna oss idag, aldrig kört med honom men ryktet utlovar skrik och smärta. Till och med min mest vältränade kompis Ida som pressades ur sin mammas mage med magrutor tycker han är ett riktigt pain in the ass.

Sedan ska jag ju köra min tio dagars detox (!).

Hur i helskotta ska detta gå egentligen? Haha, mer om det sen! Är mest orolig för min kaffe-, cola light- och vinkonsumtion. De tre stöttepelarna i min kost. Tror att jag kommer vara riktigt skakig nu tre dagar framöver. Kan inte minnas senast jag var utan cola light i 10 dagar. Har det någonsin hänt? Hade det inte varit kul om ni hade fått betta i en spelapp om jag kommer klara det inte eller, haha.

Okej, men vi kikar på den lugna veckan!

Måndag: Lunchpass på Kampsportslabbet, möte med min revisor och sedan kontorsjobb.
Tisdag: Kontorsdag med lite möten bland annat med Nelly där vi ska spika vår kampanjresa till Palma med alla brudtärnor i början på April. På eftermiddagen ska det poddas med Limpan.
Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Halvdag med Uschenna, min nya assistent som kommer att hjälpa till två dagar i veckan.
Torsdag: En repris på gårdagen. Sedan ska vi planera
Fredag: På fredag har jag en inspelning som det ser ut nu.

Kika in snart igen så kikar vi på hur helgen såg ut <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Det är mer koffein i matcha än i kaffe…

  Linda 2018-03-13 07:09:25
  Svara
 • När man läser om dina ambitioner, så tror jag du går ut för hårt, det är liksom all-in, alltid. Då tröttnar man efter ngra dagar. Rivstarter är alltid bra om man vill göra en förändring, men man ska aldrig förändra allt på en gång om man vill ha ett långsiktigt resultat.

  LN 2018-03-12 21:23:08
  Svara
 • Låter som en skön vecka :) Vad är det för inspelning? :)

  clara 2018-03-12 11:51:37 http://claratoll.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!