Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Föreläsning: Klä dig rätt för din kropp!

Petra Tungården Klä dig rätt för din kropp
Har du en kropp som är formad som ett päron, äpple, timglas, V-formad eller rektangulär? På torsdag nästa vecka 22/3 kommer jag och Caroline Sandström prata om enkla knep som framhäver det bästa för just din kroppstyp i samarbete med Mastercard Priceless. Allt detta samtidigt som vi dricker bubbel på Scandic Anglais i Stockholm. Föreläsningen är 40 minuter lång och därefter minglar vi loss.

Bäst av allt? Det kostar bara 50 kronor per gäst (och man får en goodiebag!) – läs mer om eventet här!Petra Tungården Klä dig rätt för din kropp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Oh, hade varit kul med ett sådant event i Skåne om möjligt! Jag hade tyckt det var så kul att lära mig mer om hur jag ska tänka för att framhäva de bästa sidorna hos mig själv för mig själv! För mig är det de eventet går ut på. Till er som är skeptiska – självklart ska man klä sig precis som man vill oavsett form. Men jag vill klä mig på ett sätt som passar min kropp, inte alltid så lätt, har tex svårt att hitta rätt modell på byxor och då är ett sådant här event toppen! :)

  M 2018-03-18 15:49:28
  Svara
 • Eller så klär man sig precis som man vill oavsett om man har en ”timglas””rektangulär” osv osv- formad kroppform. Detta skadar ju bara kvinnans syn på sin egna kropp ännu mer. Att stora profiler som du promotar att man ska klä sig på ett visst sätt för att man ser ut på ett visst sätt? Inte ok enligt mig!

  Extremt provocerande.

  Sonja 2018-03-16 10:05:35
  Svara
  • Svar på Sonjas kommentar.

   Håller med!

   Malin 2018-03-16 20:53:06
   Svara
   • Svar på Malins kommentar.

    Håller också med! Du, Petra, som läst modevetenskap som jag gör nu borde väll om någon vilja skrota alla dessa djupt rotade normer vi har kring vad man bör ha på sig om man ser ut på ett visst sett?

    Tycker verkligen om dig och din blogg i övrigt. Många kramar

    Mikaela 2018-03-16 23:17:52
    Svara
 • Åh så spännande!När kommer ni att höra ett event i malmö
  Mv/Pernilla

  Pernill 2018-03-16 00:06:55
  Svara
 • Kan ni snälla inte styra upp detta i fler städer med, t ex Linköping/Norrköping? ❤️ Hade varit väldigt roligt ❤️ eller göra en onlinevideo? Skulle gärna betala 50 kr för att titta på den! :)

  Petra2 2018-03-16 00:06:36
  Svara
 • Det verkar vara slut?? Jag kan inte boka! Breaks my heart. Kommer det släppas extra platser?? Hoppas sååå! Mvh superfan

  Ida 2018-03-15 23:43:44
  Svara
 • Hej! Jag undrar om min pojkvän som har Mastercard kan köpa en biljett till eventet åt mig eller om jag själv måste stå som kortinnehavare? Skulle vara sååå roligt att gå mem har inte själv Mastercard

  Jennifer 2018-03-15 21:04:20
  Svara
 • Gud så härligt! Kan inte du, som är så spot-on på det här ämnet, göra en guide till bloggen om hur man klär sig för sin kropp? Snälla, snälla! Puss!

  Rebecka 2018-03-15 20:21:03
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!