Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nu är det snart dags att göra någonting nytt!

Artikel

Artikel: Dagens Media

Efter sju år under ett och samma tak, har jag valt att våga prova mina vingar och satsa helt på mitt eget varumärke. Jag kunde omöjligt förstå att min blogg och Instagram skulle växa sig så stora och bli mina främsta huvudsysslor. Det känns både läskigt och spännande men framför allt helt rätt i tiden att släppa print och satsa fullt ut digitalt. Steg ett är att flytta bloggen för att slutligen våga fullfölja en dröm som kommer att lanseras senare i år. Jag kommer inte släppa det redaktionella, men det kommer att te sig i ett annat format, ett nytt digitalt koncept.

Jag vill verkligen ta tillfälle i akt att tacka Metro och Metro Mode för dessa magiska år. Vilken resa, alla starka karaktärer jag fått äran att lära känna. Jag minns min anställningsintervju på Metro som det var igår. Hur hela kroppen skakade när mina klackar mötte stengolvet i det enorma MTG-huset på Ringvägen. Ljudet från skorna som dånade i mitt huvud fram till receptionen. Sena nätter, tidiga mornar och galna upptåg tillsammans med Caroline Sandström och Martin Hansson. Alla ansikten som kommit och gått genom åren, proffs jag fått äran att jobba med.

Det känns så otroligt häftigt att jag fått vara med och bygga upp Metro Mode. När jag började var det bara några sidor i dagstidningen till att utvecklas både till ett eget magasin, men också digitalt till att idag vara Sveriges ledande modeportal för kvinnor. Jag är övertygad om att vi bara kommer att få se mer av Metro Mode i framtiden. Ibland infinner sig en känsla av att man är klar, jag har gjort mitt på den här platsen – och då måste man gå vidare och låta någon annan ta över.

Innan jag slutar ska vi göra en resa genom tiden och alla år samlade i ett blogginlägg. Jag byter först i början på april så vi har några veckor kvar här inne tillsammans.

Även om jag känner mig lite nervig, så är jag så redo att bli omskakad. Det var längesedan jag kände mig så förväntansfull och nyfiken på vad framtiden har i sitt sköte. Det känns läskigt att satsa alla kulor i påsen på mig själv, men som en kompis sa: ”Finns det någon bättre person att satsa på – än just sig själv”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Lycka til!!!

  Astrid 2018-03-18 09:23:00
  Svara
 • Grymt jobbat Petra.
  Lycka till framöver.
  Jag följer bloggen som vanligt.

  LasseH 2018-03-17 10:51:31
  Svara
 • Grattis Petra! Hejja dig

  Mikaela 2018-03-16 23:30:53
  Svara
 • Så spännande!

  Josefine 2018-03-15 14:32:34 https://hefitness.se/
  Svara
 • Wow! Stort grattis till dig och grattis till Cube! Kommer bli hur bra som helst!

  Sabine 2018-03-15 13:26:19
  Svara
 • Men wow vad kul, Stort lycka till och Grattis till ett bra beslut.
  KRAM

  Frida 2018-03-15 13:20:50
  Svara
 • Grattis vad kul!
  Vad kommer din topp ifrån ?

  Johanna 2018-03-15 13:07:46
  Svara
 • Grattis!! ????✨??❣️

  Tove 2018-03-15 12:44:33
  Svara
 • Men åh så spännande! Kommer bli kanon, du är sjukt duktig och driftig så jag är inte det minsta orolig över att du gjort rätt val. Man måste våga för att vinna tänker jag, stor kram och lycka till <3

  Ida 2018-03-15 09:59:51 http://www.idior.se
  Svara
 • Spännande! Ser framemot att föja dig i ditt nya projekt!
  xx
  gabriellalundgren.com

  Gabriella 2018-03-15 09:47:54 http://gabriellalundgren.com
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!