Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Denim Days

Cubus-Petra-Tungården-Denim
Jeansjacka Cubus, Jeanskjol Cubus.

Denim är en evig aktuell trend, men kanske lite extra glödhet den här säsongen – och återigen helrätt att bära från topp till tå. Matcha jeansjackan med kjolen eller byxan. I vår satsar jag på en jeansjacka i storlek större samt en kortare modell som riktar allt strålkastarljus mot midjan och rakare, lite vidare jeans till ett par höga klackar. Vill du samla extra stilpoäng stoppar du ner jackan i byxan á Isabel Marant.

Vi ser influenser från 80–talet med högre midja, vida ben och skärp i midjan. Hämta inspiration från Isabel Marant, Off-White eller Y/Project för att få till en fulländad look. Men vi ser också en mer sofistikerad skräddad look som hos Dior och Tom Ford. 

Cubus-Petra-Tungården-
Cubus-Petra-Tungården-DenimDenim SS18Cubus-Petra-Tungården-Denim
Kjol Cubus, Jeansjacka Cubus, Hoodie Cubus.Vi går en blomstrande vår tillmötes. Vi såg småblommigt på var och varannan visning till våren. Personligen gillar jag att bryta av det gulliga mot något tuffare, som en hoodie eller skinnjacka.Cubus-Petra-Tungården-Denim
Cubus-Petra-Tungården-Denim

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!