Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Träna hemma – mina bästa övningar.

Petra-Tungården-Hemmaträning-

Ni är ju så nyfikna på hur jag tränar så jag tänkte att vi delar upp det i lite olika inlägg. Vi börjar med det jag gör hemma hemma själv ibland när jag inte orkar ta mig iväg till gymmet. Nej, jag har inte börjat samarbeta med tv-shop, man får nästan den känslan, haha. Egentligen behöver du inte Flowin matta som jag använder mig av utan golv och handdukar räcker. Övingarna blir så mycket jobbigare när du hela tiden måste hålla stabilitet och balans. På Becorepassen (ni vet när man kör i en pilatesmaskin) är det ju lite samma princip att du hela tiden måste hålla kroppen spänd i maskinen på så sätt aktiverar du ju flera muskelgrupper på en och samma gång.

Det finns en jädrans massa exempel på övningar på youtube. Jag brukar följa den här Flowin videon.

Här är några av mina favoritövningar:

Petra-Tungården-Hemmaträning-
Utfall, 20 repitioner x 3 på varje ben. 

Petra-Tungården-Hemmaträning
Snea utfall – 20 repitioner x 3 på varje ben. 


Rumplyft – 20 repitioner x 3.

Den här övningen blir dubbelt så jobbig med handdukar. Det bränner verkligen i rumpan efter ett varv.

Hemmaträning-Petra-Tungården-Flowin
Petra-Tungården-Hemmatr'äning-
Simtag – 20 x 3.

Den här är ruggigt jobbig. Sitt på knäna och glid sedan fram och ta ett ”simtag” sedan tillbaka till sittande.

Flowin-Hemmaträning-

Crunch plankan – 20 x 3.

Stå i plankan vrid kroppen åt varje håll som en crunch.

Snea-crunches

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!