Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans

Dalarö
Veckan kan ju inte annat än börja bra när man vaknar av att solen nästan kittlar en i ansiktet. Känns som att jag vaknat till liv igen av all D-viatmin och bra kost den här veckan, känner mig tankad med energi till max. Det här känns som sista lugna veckan, sedan är det så mycket som händer varje helg eller egentligen känns det nästan som att hela april är fullspäckad med roliga resor och utflykter. Över påsk bär det traditionsenligt iväg till Åre med Dasha och ett gäng kompisar, helgen efter väntar en weekend i Palma för att plåta min Nelly-kollektion med alla tärnor. Slutligen en helg hos Baltzar i Eskilstuna.

Och massa rolig bröllopsplanering! Vi har antagligen hittat ett ställe nu, lovar att berätta mer så fort allt är 100 % spikat.

Måndag: Lunchpass på Kampsportslabbet, sedan ska jag sitta med Uchenna och fortsätta gå igenom arbetsuppgifter. På eftermiddagen ska jag förbi Anna som ska spruta in botox i käkmuskeln. Jag provade det för ett halvår sedan och det är bland det bästa jag gjort. Jag gnisslar tänder och spänner käken hela nätterna och det har släppt helt efter jag gjorde det. Man känner sig som en annan människa när man vaknar. Men nu har det börjat gå ur, så nu är det dags för en påfyllning. Mamma ska också med och prova idag, hon har nämligen klippkort hos tandläkaren av samma anledning.
Tisdag: Heldag hos Carro. Vi ska förbereda det sista inför föreläsningen för Mastercard på torsdag.
Onsdag: Morgonpass på Kampsportslabbet. Jag och Uchenna ska plåta både det ena och det andra till bloggen b la de bästa basplaggen i butik just nu.
Torsdag: Inspelning på morgonen hemma hos mig tillsammans med Refunder. Designmöte för bloggen. På kvällen är det föreläsning och mingel tillsammans med er.
Fredag: Medverka i influencerpodden på morgonen, följt av kontorsjobb.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej fina Petra! Jag har under det senaste halvåret gnisslat tänder som en galning. Dock helt utan min vetskap. Det är min sambo som håller på att bli knäpp av att inte få sova på nätterna. Och jag har inte förstått varför jag konstant har huvudvärk! Jag undrar därför vad stället heter som du sprutar on botox, och hur mycket kostar det (ungefär)? Tacksam för svar för jag är smått desperat. Kram!/ Mikaela

  Mikaela 2018-03-20 01:09:31
  Svara
 • VAR gör man Botox i käken? Har liksom tänkt att det borde gå men bara hört talas om det mot migrän. Har extrema problem och skulle verkligen vilja prova!

  Anna 2018-03-19 17:35:49
  Svara
 • Vad hände med fråga-svar del 2? Har jag missat det?
  Ha en fin vecka Petra!

  Jessica 2018-03-19 15:57:58
  Svara
 • Låter som en väldigt bra vecka! Hoppas du får en bra måndag!

  Josefine 2018-03-19 13:24:49 https://hefitness.se/
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!