Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Italiendrömmar, Middag på Noi, 30-års fest och Spadag på Sturebadet.

Adoore

Nu kastar vi oss raskt tillbaka till helgens glada dagar. Närmare bestämt fredag morgon som rivstartade med Adooremöte om vår förpackningsdesign. Kan sommarkollektionen trilla in nu med desamma – snälla. Ser framemot tills jag får visa den för er.

Adoore
Skönt att en del av brännan fortfarande sitter kvar, trots bristen på underhåll. Till höger om mig ser ni Freddie som jag har Adoore tillsammans med.

Ling Long
Sedan sprang jag tillbaka till NO18, innan det var dags att luncha med Sara och Ida för att planera vår resa till Italien i juni.

Joanna-Fingal
Sedan bar det av tillbaka till kontoret för att pricka av de sista to-do punkterna innan helgen.

Petra Tungården
Provade Fingals jacka som jag försökt sno ett flertal gånger.


När jag kom hem stod Lorpan och gjort en majbrasa på innergården. Han skulle bjuda en killkompis på hamburgare men tog i från tårna.Jag svidade om till min läderstass, lämnade männen för sig själva och begav mig i en taxi mot Nobis närmare bestämt Noi deras nyöppnade resturang.

SKINNKLÄNNING-PETRA
Jag lyckades koka ihop en outfit av en gammal skinntopp från Helmut Lang och en kjol från Daisy Grace till något som istället liknande en klänning.


Nu struntar vi i mig och riktar alla blickar mot Sara’s magiska byxdress från Mango. Måste springa dit imorgon och lägga beslag på den. Om inte annat det perfekta semesterplagget. Tänk att springa runt i den där stassen mellan vingårdar i Italien.


Eller vad sägs om Fingals nya kostym från Tiger of Sweden! Japp, den åker högst upp på önskelistan den med!


Sedan anslöt både Ida och Ananda för en riktig braktmiddag. Vi började med att beställa in maximalt antal smårätter som rymdes över bordets yta. Den här potatismosen var inte av denna värld. Den smälte som smör i solsken i munnen.


Till varmrätt beställde jag in röding. Jag rekommenderar verkligen nya Noi, det var så bra stämning i lokalen, mingligt som tusan, sköna toner i högtalarna, superbra mat och roligt folk. Det var nog inte sista gången jag satte min fot där. Därefter gick jag och brände av några moves på Rose med tjejerna, men kastade in handduken i rimlig tid…

Dalarö-Bageri-Petra-Tungården
För vid lunch tutade Dasha och Douglas utanför vår lägenhet. Dalarö stod på schemat. Vi styrde kosan mot Dalarö Bageri. Jag har bara åkt båt till Dalarö när jag var yngre, men det för längesedan för att minnas. Blev helt uppslukad av alla vackra hus som susade förbi utanför fönstret, den ena pampigare än det andra. Det tog ungefär 40 minuter att åka ut. Där hade jag gärna haft ett landställe en vacker dag.


<3


Det blev sparrissoppa till lunch.

Glashus
Utflykten avslutades med fika hos Douglas föräldrar i deras växthus. Ett sådant ska jag införskaffa om jag någonsin blir med tomt. Himla praktiskt att kunna sitta utomhus året om. Tänk vad mysigt att äta middagar där på kvällarna under hösten och våren när vädret egentligen tvingar en att vara inomhus.


På kvällen hade Edita bjudit in till 30-års fest. Firandet startade med en fördrink hemma hos dem.


Sedan forslades vi vidare i samma partybuss som jag hade på min 30-års dag!


Som tog oss vidare till en resturang där det serverades middag och drinkar.


Man ville knappt sätta kniven i det här konstverket. Efter bar det av en sväng till Noi, men jag och Lorpan tackade för oss innan tolvslaget då jag skulle upp tidigt dagen efter.

Sovrum
Vi vaknade av att solen värmde oss.


Efter lite jobb cyklade jag ner till Sturebadet för att hänga med mamma. Vi startade som sig bör med brunchen.


Japp, min tallrik består ofta av 50 % sås eller röror. Sås och röror är fan livet. Ibland sneglar jag på andras tallrikar på Sturebadet, då de serverar samma buffé varje dag, och inser att de liksom tar en tesked hummus medan jag roffigt snor åt mig en tredjedel av skålen.


Efter mat bör man vila. Vi gick ner till de trollbindande stolarna som vi pratade om tidigare i veckan. Låt mig färska upp ditt minne, de som vaggar dig till ro samtidigt som ljudet av havsbris porlar sövande ut från kudden. Sedan badade vi bubbelpool för att avsluta med att simma några längder. Mamma simmade jag plaskade mest runt.

Markus-Ström
Sedan mötte vi upp Markus i matbaren i Sturegallerian, firade att vi var vid liv innan vi traskade upp till Sergels Torg för att se Black Phanter på bio tillsammans med min syster Millo.

Vilken fin helg <3 Tack livet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Var är Marcus tröja ifrån?

  erika 2018-03-25 22:29:15
  Svara
 • Din skapelse aka klänning är helt fantastisk!!! Ni borde göra något liknade till ert märke! Helst inte en för dyr så att man har råd att köpa den.
  Mvh en fattig student =)

  Alise 2018-03-22 10:01:44
  Svara
 • Va roligt!! Din underbara mamma var med mig under min förlossning på sös. Hon mötte mig kl 5,30 på morgonen fredagen den 19 Jan nu i år o då fick jag vänta på att värkarna skulle sätta igång och då lämnade hon oss. Men sen var hon med oss igen bär väl bebisen kom den 20 Jan. Barnet ville inte komma ut så din mamma stod och pressade på min mage mendan ett annat gäng höll mina ben och armar för jag skrek som en galning att jag inte vill mer. Tack o lov kom en härlig läkare tillslut o satte sugkockan och vips så var han ute. Iallafall, din mamma var underbar och jag kommer bära med mig hennes vänlighet och snälla ansikte hela livet ut. Det blev en Winston Sixten som kom ?

  Svara
 • Åh vill så gärna också boka en partybuss! Vet du vilket företag det var genom? :))))

  Gi 2018-03-20 21:49:32
  Svara
 • Vart är ditt fina hårband ifrån? ?

  Signe 2018-03-20 12:56:33
  Svara
 • Du ser så lykkelig ut og stråler virkelig på bildene! Og din mamma er så fin!

  Anette 2018-03-20 06:50:20
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!