Podd, Inspelning, Möten och Föreläsning!


Varför Linn har färgat håret hallonrött pratar vi om i nästa podd, haha. 

Nu går det undan i livet, den här veckan har varit kantad av möten och inspelningar. Igår kväll spelade vi in I nöd och Lust och imorse ringde Refunder på dörren för att spela in en reklamfilm till ett roligt nytt projekt. Nu ska jag slänga mig i en taxi till nästa möte på NO18, därefter har jag designmöte för nya bloggen och lanseringen och slutligen är det dags att åka och preppa för vår föreläsning ikväll. Börjar bli riktigt nervös, tycker oftast bara att det är jobbigt timmarna innan väl på scen efter några minuter brukar det vara lugnt. Men det är en hel del att hålla reda på, vi ska egentligen prata i 40 minuter, igår när vi övade tog det 1,5 timme. Haha, man hatar ju inte att öppna munnen.

Har en rolig idé kring ”Hur du klär dig bäst för din kropp” som jag tänkte dra med er sen så får ni säga bu eller bä. Eller om ni har något förslag. Men mer om det senare ikväll.


Filmade med Gertrud imorse, vilken pangtjej! Hon har sådan härlig energi, det liksom pyser ut optimism från henne som en sådan luftrenare fast i mänsklig form.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
72kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!