Boostad med ny energi!

Så här glad blev jag när två charmiga påskharar överraskade mig på kontoret.

Den här veckan har gått så snabbt, hur kan det redan vara fredag? Varje dag har varit uppbokad från morgon till kväll. Dagarna har dock varit kantade av roliga och spännande möten som gjort att att jag nästan känner mig obehagligt övertaggad och hungrig på livet.  Ibland stjälper möten mer än vad de hjälper – men inte de här dagarna. Kan ju vara veckans dos av D-vitamin som spelar in också.

Den här helgen ska jag däremot ta det rätt lugnt känner att jag behöver jobba ikapp, ladda batterierna och preppa inför Åre och Palma som väntar. Dessutom ser man ju extra mycket framemot att varva ner efter en hektisk vecka. Så ikväll ska jag och Markus äta chark, dricka rödpang och planera bröllopet och imorgon ska jag och några kompisar bränna av en riktig shoppingrunda på stan. Kan inte minnas senast jag gick i butiker och strosade runt. Hello, lönehelg dessutom!

Klä-dig-rätt-för-din-kropp-Föreläsning
Väldigt mycket tid har gått åt att förbereda vår föreläsning som vi höll på Scandic Anglais igår för ett femtiotal tjejer. Efter föreläsningen kom nästan alla fram och frågade om tips och råd – man blir ju nästan rörd. Så underbara tjejer och så kul att det var så blandade åldrar. Det kändes nästan som att jag och Carro stod och visiterade folk. Alla ville nämligen ha hjälp med vad de var för kroppsform och få tips och råd. Det hela slutade med att vi stannade kvar två timmar extra, haha.

Klä-dig-rätt-för-din-kropp
Vi började med att gå igenom de fem vanligaste kroppstyperna och sedan avslutade vi med handfasta stylingtips. Jag ska få ner alla tips och råd i ord så kanske vi kan göra en rolig guide här i bloggen med bilder. Vår underbara kompis Linn ställde upp som modell.

Anglais
Vid 22.00 var vi utsvultna och så redo att stoppa mat i våra munnar. Så vi åkte ner en trappa och satte oss på Jamie’s. Jag tycker så fruktansvärt mycket om de här två människorna och är så glad att jag har dem i mitt liv. Sedan rullade jag hem mätt och belåten.

Adoore
Imorse cyklade jag hem till Freddie för att kika på nya tygprover för några samples till höstkollektionen för Adoore. Nu vill jag bara att sommarkollektionen ska trilla in. Och vet ni vad? Vi har äntligen blivit med kontor – och inget dåligt sådant heller. Vi får flytta in den 16:e april, då kommer ni också kunna komma och prova plaggen på plats i showroomet. Nu känns det äntligen som att det är på riktigt efter en jädrans massa turer, fabriker och agenter. Men man måste gå på några nitar innan man träffar rätt.

Adoore-2018
Det här är Ida vår nya agent. Så himla glad att vi börjat jobba med henne, helt klart en huvudvärk mindre.

Influencerpodden
Sedan trampade jag vidare på cykeln till Cubes kontor för att spela in Influencerpodden tillsammans med Anton Granlund. Vi hade ett oväntat trevligt samtal, måste verkligen säga att det var över förväntan. Jag kände mig taggad till tänderna och genuint inspirerad efter vår timme. Ville intervjua Anton istället för att han skulle prata om mig – med mig.

Lovar att heja till när avsnittet kommer ut. Sedan drog jag iväg till tandläkaren och borrade ett hål. Låter som jag älskar alla idag, men min tandläkare och hennes syrra satte också ett leende på mina läppar trots att de bedövade hela munnen och gjorde otrevliga, men nödvändiga saker med min tand. Nu sitter jag på Sturebadet och betar av massa jobb, knappt hunnit slå upp datorn senaste dagarna och därefter ska jag cykla och handla chark till kvällens bröllopsplaneringsmiddag med Lorpan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
90kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!