Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

VI HAR BOKAT BRÖLLOPSSTÄLLE!

Haha, sådan cheesybild skulle skicka den till mamma – men väldigt passande för ändamålet. 

VI HAR ÄNTLIGEN HITTAT VÅR BRÖLLOPSLOCATION–  efter en jävla massa turer. Vet inte hur många hus, slott och vingårdar vi kikat på. För en månad sedan tänkte jag kasta in handduken, det var inte kul längre. Lite som att förlora budgivning efter budgivning när man letar efter nytt hem och mentalt redan flyttat in och dessutom höll tiden på att springa ifrån oss. Vi har drömt oss bort i sagolika miljöer, sett allting framför oss, men så har det inte gått några passande flyg. Eller så har det varit för dyrt eller fullbokat just de datumen vi tänkt oss.

Men nu smäller det – tredje helgen i september säger vi ja till varandra i Frankrike. Det bubblar i hela mig, känner mig så upprymd att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nu jävlar ska det börja planeras. Jag tänkte att det var åtta månder kvar, men det är ju bara ett halvår – så nu gäller det att ligga i. Jag har ju inte ens en bröllopsklänning, haha. Jag ska ta Mathilda och Forni under armen och svänga förbi Elsa Billgren och prova olika modeller. Det är nog det minsta problemet i och för sig. Vi behöver bröllopsfotograf, DJ, hyra in catring, möblemang, tält, boka hotell (alla kommer inte kunna bo i huset), göra en inbjudan (ASAP!) och så vidare.

Däremot har vi ganska tydlig bild av hur vi vill att bröllopet ska vara så nu är det bara att gasa järnet men det är ganska många bitar som måste fallas på plats. Men nu har vi iallafall en plats att vara på och det är ju iallafall ett steg i rätt riktning.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh grattis – Det låter helt fantastiskt med bröllop i Frankrike i september! Klicka gärna in er via min länk här i kommentaren och läs mina tips för att hitta rätt bröllopsfotograf för just er ?

  Kram
  Jasmin

  Jasmin - Seos Fotografi 2018-03-28 17:19:36 https://www.seosfoto.se/blogg/tips-hitta-ratt-brollopsfotograf
  Svara
 • Bröllop i Frankrike låter fantastiskt! Har varit på fler bröllop där än i Sverige, haha!
  Om du skulle behöva hjälp med allt fix på plats så har jag en tjejkompis som gifte sig i södra Frankrike (vet inte om det är dit ni ska??) förra våren. Hon har dessutom en egen reseagentur som planerar gruppresor till Frankrike. Hon har kontor i Stockholm, om du vill att jag förmedlar hennes kontaktuppgifter? Hon pratar flytande franska och har erfarenhet av att hantera fransmän på olika platser i la France :)

  Christine's Stories 2018-03-26 23:32:40 http://christinesstories.com
  Svara
 • Vad roligt att det blev Frankrike! Väntar med spänning på härliga bilder <3

  Annika 2018-03-26 09:25:27
  Svara
 • Skoj! Jag rekommenderar Fotograf Nina Jarlholt! Hon tar superfina bilder och är dessutom hur trevlig och hjälpsam som helst. Hon fotade bl a Jessica Olers (och mitt) bröllop.

  Maria 2018-03-26 08:08:12
  Svara
 • Va kul :)

  Din näsoperation blev riktigt bra, kan du inte vara bjussig och berätta vem/kliniken som gjorde den :) och säg inte att du inte fixat näsan de gamla bilderna finns i bloggen och på Google ;)

  Hannah 2018-03-26 07:20:31
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Tonen i det du skrivit ger mig magknip. Den är dömande och otrevlig. Oavsett vad Peters eller någon annan människa gör så är det väl upp till var och en. Eller? Hur kan det vara din sak och din rätt att uttrycka sin åsikt över? Du skriver inte din åsikt rätt ut men den lyser igenom starkt. Lägg ner och börja arbeta med dig själv, det är verkligen ett genuint tips som kommer få dig att förhoppningsvis hantera dig själv och personer i din omgivning bättre.

   Frida 2018-03-28 06:46:04
   Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Hur mår du?

   Hej 2018-03-26 12:48:46
   Svara
 • Hur glad blev man inte av den bilden =) !!!
  Snyggt kämpat Petra!

  Lily 2018-03-26 00:55:05
  Svara
 • Så härligt att höra! Är så sugen på att följa med på allt! Undrar om du inte skulle kunna hålla oss läsare uppdaterade vid varje steg och hur ni tänker kring allt!!!

  Angelica 2018-03-25 20:12:15
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!