A hint of green!

Sandro vårkollektion
Kavaj Sandro Paris, T-shirt &OtherStories, Jeans Gina Tricot (som jag klippt), Väska Gucci, Örhängen Glitter, Solglasögon MaxMara.

Den här dagen har verkligen inte gått som jag tänkt mig. Jag har en to-do list som aldrig vill ta slut och hade verkligen tänkt pricka av varenda punkt på den listan då det bär av till Åre imorgon eftermiddag, landar måndag kväll och flyger till Palma onsdag morgon. Istället dök det upp ett oväntat problem som jag suttit med i fyra timmar. Jag måste verkligen lära mig släppa grejer, inte grotta ner mig fullständigt. Nu har tiden sprungit ifrån mig och jag vet inte hur jag ska lyckas pussla ihop mitt schema och hinna med allt innan planet lyfter. Det kommer bli en lång natt, men ibland får det vara så.

Dessutom ser vår lägenhet ut som en sorglig historia. Kläder vart man än kollar, en smutsig diskmaskin och använda kaffekoppar på de mest oförutsedda platser. Det hade varit härligare om vi låste dörren imorgon och vinkade av en välpolerat boende. Avskyr att komma hem till ett skitigt hem.

Men innan jag gick på grund så hade jag en riktig toppendag. Jag kände mig som en livslevande red bull bubblandes av energi. Jag hade en soundtrack dag, förstår ni vad jag menar när jag säger det? Som att livet bara bränner av en riktig dänga, man har mer kraft i stegen, fåglarna kvittrar – precis som typ alla Hollywoodrullar med JLO á Manhattan Love Story eller The Wedding Planner. Hon har alltid roller som har ett soundtrack. Precis så, haha.

Sandro vårkollektion
Sandro vårkollektion
Sandro vårkollektion
Sandro vårkollektion
Sandro vårkollektion

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
113kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!