Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Vad är ett presskontor?

Igår tog jag med mig Uchenna, min nya ass, till Patriksson PR. För att hon skulle få se hur ett presskontor fungerar. Det är ju en liten inskolningsperiod nu, men jag tror verkligen att Uchenna kommer bli en riktig guldklimp i mitt liv framöver. Både för min, Adoores och mitt nya projekts räkning. Det nya projektet kommer att strandsättas i slutet på augusti.

Det är ju många av er som frågar vad ett presskontor är. De har hand om alla utlån från märken/klienter som valt att ligga hos dem. Plaggen lånas ut till press – främst magasin, tv, kändisar men även influencers i viss mån. De har ofta även hand om all kommunikation och pressaktiviteter som deras märken gör i Sverige. Patriksson PR har b la Ganni, Rodebjer, Calvin Klein, Stine Goya osv.


Vi passade även på att låna med oss lite plagg.


Om någon vecka byter alla presskontor kollektioner till höst. Så nu hänger det mest ”pre fall” i showroomen, så då får man gå in i ”skrubben” för att hitta plagg som är i säsong och finns i butik just nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh var kommer Uchennas blus o byxor ifrån? Sååå snyggt.

  Ruthan 2018-04-08 11:20:15
  Svara
 • Hej,

  När kommer din kollektion för Nelly? MÅSTE ha den där kostymen ??

  Cecilia 2018-03-27 20:29:16
  Svara
 • Tror du menar sjösättas? Strandsätta betyder att man lämnar i sticket och är man strandsatt är man ju typ övergiven.

  MK 2018-03-27 13:25:37
  Svara
 • Måste bara fråga vart din ass byxor är ifrån, så snygga!

  Sandra 2018-03-27 10:42:59
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!