Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Pink is a always good idea.

Sandro Paris

Byxdress Sandro Paris, Väska Gucci, Örhängen Glitter. 

Känner mig som en liten godisbit i den här byxdressen från Sandro-Paris. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen – älskar plagg som man bara kan slänga på sig i farten. Så skönt med en one piece. Har tänkt att jag ska sälja den här väskan från Gucci, har knappt använt den men nu när jag bar den till den här bubbelgumsrosa skapelsen så fick jag mersmak.

Idag är näst sista dagen här i Åre, idag står Red Bull Homerun på schemat och årets roligaste after ski på Timmerstugan. Vi flyger hem imorgon vid lunch. Sedan är jag hemma och landar i en dag innan det bär av till Palma för att plåta min kollektion för Nelly med mina tärnor. Ska bli så himla kul och mysigt, men önskar att jag hade haft några dagar till att preppa inför resan. Händer så mycket roliga saker i april. Om bara några dagar byter jag blogg, Adoore kollektionen kommer in i butik och nya imagebilder ska plåtas.

Sandro Paris
Sandro Paris

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag vill se hur overallen sitter bakifrån, har en förutfattad mening om att den inte är så smickrande…

    Jonna 2018-04-01 17:49:40
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!