Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Weekly Plans

Petra Tungården Baddräkt
Idag är det ju måndag eller? Allt blir så omkastat med dubbelsöndag ledig. För visst känns det som det? Inte som man fick en extra ledig måndag utan två söndagar. Vi kom hem från Åre igår eftermiddag. Jag hade egentligen massa att stå i, men kunde inte förmå mig själv att lyfta stjärten från soffan – var helt färdig.

Den här veckan blir ju lite snurrig igen. För om exakt ett dygn sitter jag på ett plan igen – men den här gången har jag  istället mina tärnor i luften bredvid mig mot varmare breddgrader. Vi ska nämligen åka och plåta min bröllopskollektion på Mallis tillsammans med Nelly. I ett hus som ser ut som en spansk dröm med blommor som klättrar längst husväggarna, en pool med havet som kuliss och förhoppningsvis några grader bjussigare. Det känns så ofantligt lyxigt att få göra den här resan med mina bästa vänner.

Japp, jag har gått tråkigare dagar tillmötes – vilken supervecka! Ni hänger såklart med på resan!

Petra Tungården Baddräkt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Mys!! Vilka ska vara dina tärnor?:)

  Sara 2018-04-03 18:25:12
  Svara
 • Hej!
  När släpps din fina kollektion för Nelly? Hoppas på att hinna beställa en klänning till min vårbal.

  Elvira 2018-04-03 17:42:33
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!