”Du som är så härlig och rolig? Varför är inte du tillsammans med någon”

Jag skriver ju sällan om känslor och kärlek. Det har hänt ibland, men det är många av er som efterfrågar just det. Framförallt många av er som kanske gått i mina fotspår. Som varit den där obotliga super-duper-singeln. Om du som jag ofta fick/får frågan: ”Men du som är så snygg och rolig? Varför är inte du tillsammans med någon”.

Harkel, hmm… Ja, du… Nu ska vi se här, vart ska jag börja? Och i samma sekund som man får frågan skrattar man bort den och ger något charmigt svar som snabbt leder en in på något hel annat. Eller (om mängden alkohol väger in) så sätter maskineriet igång och käften går som en duracellkanin på amfetamin om männen man träffat, gärna extra stora långa målande vulgära ord om den senaste mannen i ledet som inte levde upp till ens förväntningar eller dumpade en. Eller klassikern ”Jag har bara inte träffat rätt”.

Men för varje sådan fråga: ”Men varför har inte du träffat någon” – så såddes ett frö inom mig. Som växte. Varje söndagsmorgon och lagom till brunchen med tjejerna hade fröet hunnit gro rötter som planerat sig långt ner i maggropen. ”Är det något fel på mig”, ”Varför är inte jag tillsammans med någon”, ”Är inte jag värd att älska”.

Frågorna haglade ibland över mig från bekanta till främlingar och ibland på dejter. Man var liksom aldrig beredd heller, alltid tagen på sängen. Varje fråga satte fler och fler griller i huvudet. Va fan tillslut hade jag hela Plantagen i min mage. Jag började ifrågasätta- och tvivla på mig själv. Hörde hur mina svar inte lät lika övertygande. Vad ville folk höra? Ibland hade jag lust att slänga ur mig något i stil med: ”Jag är väl jävligt dåligt i sängen, så folk kanske tröttnar” eller ”Jag har en obotligt könssjukdom så folk vill inte ta i mig”. Istället för att svara något uppmuntrande tillbaka (som alla förväntade sig). Det roligaste är när folk vill hjälpa en och liksom själva har svaret på frågan. ”Det passar väl inte så bra in i ditt liv nu, du jobbar ju så mycket.”

 

Förlåt, men vad vill folk egentligen ha ut av den frågan? Jag trodde typ att jag skulle vara singel tills jag dog.

 

Missförstå mig rätt. Det var inte så att jag inte dejtade folk både under korta och längre perioder. Jag är en jävel på att dejta. Men när vi nästan ansågs vara tillsammans. Var det aldrig rätt. Idag nu när jag är tillsammans med Markus inser jag att det var så fel som det kunde bli. Vi var aldrig tillsammans. Jag spelade bara konstiga spel och vice versa. Det var aldrig riktigt kärlek. Kanske ibland. Men inte som jag känner idag.

———————————————————————————————-

Jag har så många fantastiska tjej- och killkompisar som är så förbannat underbara, älskvärda och skitsnygga inifrån och ut. Ibland kan jag nästan komma på mig själv att fråga: ”Varför har inte du träffat någon”. Men så biter jag mig i tungan. Det är ju inte så att man inte försöker eller för att man är annorlunda. Det är väl ta mig tusan för att man inte träffat den som gör en så knäsvag att man vill kaskad spy och skratta på samma gång och det är ömsesidigt. För när man träffar den rätte, vägen dit kan vara förbannat krokig och strulig, men när man äntligen hittat rätt då är faktiskt allting enkelt. Man vet. Det var som att alla rötter och tvivel som grottat in sig i magen slets loss i samma andetag. Ibland hittar man rätt flera gånger. Problemet är bara att rätt för dig, kanske inte är rätt för honom eller henne. Ibland får man vända på många stenar innan det är rätt åt båda håll.

Samma sak gäller om du är i ett förhållande med någon. Om du måste vända och vrida på stenen och bara accepterar den i en viss vinkel och inte i sin helhet. Är det inte rätt. Då är det dags att släppa taget. Och ge dig ut på jakt efter nästa sten. Håll inte krampaktigt fast i din partner för att du tror att du inte kommer förtjäna någon ny som älskar dig lika mycket eller mer. Känner du så? Då stannar du kvar av fel anledningar. Släpp taget.

TO ALL YOUR SINGLES LADIES (AND MEN) OUT THERE: 

Känner du igen dig? Är du den eviga singeln? Det är väl ta mig tusan inte dig det är fel på, det hoppas jag att du har jävligt klart för dig. Ursäkta, svordomarna men jag är så fruktansvärt trött på alla självgoda par som ser ner på alla dessa starka fantastiska SUPERSINGLAR som kämpar. Som har träningsvärk i tummen för att det swipar så mycket. Som går på dejter på vardagar efter jobbet. När man egentligen är trött och vill åka hem och mysa i soffan. Ge inte upp hoppet! Snart (om det nu är det du vill) så träffar du hen som är perfekt för just dig.

Jag tycker ni ska läsa den här artikeln som Nina Campioni skrivit för Elle – Så vet du när du hittat den rätte (sjukt bra och roligt skriven)!

Tycker ni att det är kul att läsa texter som dessa? Ska jag fortsätta med det? Trevlig lördag på er <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
332kommentarer
  • Efter 3 veckors separering älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur olycklig han har varit de senaste veckorna och bad att få flytta hem. Jag är glad att mitt livs kärlek är tillbaka och att saker och ting blir bättre. Prata med Dr Ilekhojie för all hjälp. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259 eller mejla [email protected]

    Biruta Markoli 2024-03-07 09:14:07
    Svara
  • Jag märkte att min man var otrogen mot mig och inte längre var inblandad i vårt äktenskap. När jag frågade honom vad problemet var sa han till mig att han inte var lycklig och att han bad om skilsmässa. Han slet mig sönder för att han var den enda mannen jag någonsin varit med. Jag sökte på nätet när jag såg en artikel om hur DR.midnight har hjälpt så många människor i liknande situationer som jag, jag kontaktade honom omedelbart och berättade om mitt problem.
    Han konsulterade och utförde en försoningsritual. Allt han bad mig, jag gjorde det av fullt förtroende för honom och på exakt 3 dagar kom min man hem från jobbet och bad mig att helt glömma bort skilsmässan och han vill att vi ska gå ihop och göra vårt äktenskap att fungera . . Allt gick bra på grund av DR.midnight intervention. Kontakta honom om du har några problem i ditt äktenskap eller förhållande. Telefonnummer/Whatsapp +2347037137208 eller via e-post: ([email protected])

    sarah mooree 2024-03-06 13:30:18
    Svara
  • Ett fantastiskt vittnesbörd om en trollformler som tog min man tillbaka till mig. Jag är lyckligt gift med en underbar och omtänksam man med två barn. Ett mycket stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog fallet till domstol för skilsmässa. han sa att han aldrig ville stanna hos mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom svår smärta. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allt utan resultat och han bekräftade att han har fattat sitt beslut, och att han aldrig ville träffa mig igen. Så en kväll när jag kom tillbaka från jobbet träffade jag en gammal vän till mig som frågade min man. Så jag förklarade allt för henne, så hon sa till mig att det enda sättet jag kan få tillbaka min man är att besöka en trollformler, för det är vad hon också gjorde för att vinna tillbaka sin älskare. Sedan följde jag hennes råd och hon gav mig DR WALE WhatsApp-kontakt:+2347054019402. omedelbart skickade jag ett WhatsApp-meddelande till DR WALE och berättade för honom om alla smärtor och problem jag står inför. DR WALE sa åt mig att inte gråta längre och att jag använder slappna av i mitt sinne. Efter mycket diskussion med DR WALE betalade jag för allt material och föremål som behövdes för att besvärja mig, och trollformlern försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min man om en vecka. Vilket fantastiskt uttalande!! Så han pratade med mig och berättade allt jag behövde göra. Sedan nästa vecka var det så förvånande att min man som inte ringt mig de senaste sju månaderna ringde mig för att informera mig om att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka till huset med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var tidigare med hjälp av DR WALE. Jag kommer att råda dig där ute att vänligen kontakta DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-post: [email protected]

    Signe Bruun 2024-03-03 10:59:20
    Svara
  • Jag har försökt i 2 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi hade ett hjärtligt samtal med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post [email protected] WhatsApp +2348147400259

    Lina Jules 2024-02-29 14:35:03
    Svara
  • Jag vaknar varje dag med ett leende på läpparna, allt på grund av Dr Ilekhojie som har gjort mig en stor tjänst genom att rädda mitt förhållande från upplösning. Jag brukade tro att jag har ett perfekt förhållande tills när min älskare började komma hem sent och varje dag ger han mig olika ursäkter då jag bestämde mig för att hålla ett öga på honom och sedan upptäcker jag att han hade en affär med en annan tjej. Jag var krossad för att jag litade så mycket på honom och visste att han har ett hemligt förhållande och att han längre uppmärksammade mig eller visade mig kärlek. Innan jag visste ordet av lämnade han mig för flickan och jag var i djup röra och förlorade honom till en annan kvinna. Men jag tackar alla som placerat kontaktinformationen för Dr Ilekhojie på Internet. Han hjälpte mig att få tillbaka honom på 48 timmar och idag har min relation återställts med kärlek och stark känslomässig anknytning än någonsin tidigare. Du kan kontakta Dr Ilekhojie via samtal eller WhatsApp på +2348147400259

    Monik 2024-02-27 15:39:12
    Svara
  • Jag har alltid tyckt att alla återvinningsföretag i branschen var en bluff. En vän till mig hade använt Genuine Hackers och hon berättade att de gjorde ett bra jobb så, med försiktighet kontaktade jag dem och jag blev positivt överraskad. De var mycket tålmodiga och satte upp en plan för mig som var överkomlig för mig. Allt som allt var jag väldigt nöjd med deras service och ännu gladare när jag såg mina stulna pengar på mitt konto. Jag skulle rekommendera dem till alla som letar efter hjälp med att få tillbaka sina förlorade pengar. Kontakta Genuine Hackers via e-post som  [email protected] eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592

    Anton 2024-02-18 00:07:13
    Svara
  • Jag kan inte fatta att den här mannen är så verklig. Jag kan inte låta bli att vittna om de goda saker du har gjort för mig. Jag presenterade någon för dig med 100% förtroende och hon ringde precis till mig att hennes man ringde för att avbryta skilsmässan och på väg hem. Jag tror med förtroende och öppenhet, att du kan lösa alla problem. Tack Dr Ilekhojie för din hjälp och faderliga råd. Mitt äktenskap som nästan tog slut har väckts tillbaka till livet på grund av din hjälp. Är du ett offer för några motgångar i ditt äktenskap eller förhållande, kontakta Dr Ilekhojie för hjälp Ring/sms:a +2348147400259 eller mejla: [email protected]

    Alice Matteo 2024-02-14 11:13:01
    Svara
  • very informative articles or reviews at this time.

    Journey Bradshaw 2024-02-08 17:44:20 https://respawn.bg
    Svara
  • Great information shared.. really enjoyed reading this post thank you author for sharing this post .. appreciated

    Susan Manning 2024-02-07 14:17:11 https://vplovdiv.com
    Svara
  • I truly appreciate your technique of writing a blog. I added it to my bookmark site list and will

    Rylan Newton 2024-02-06 20:51:54 https://qna.bg
    Svara
  • I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.

    Chana Walsh 2024-01-31 21:17:05 https://hextech.bg
    Svara
  • Doktor OG otrzymał moc i został wybrany przez Boga do wyzwolenia świata. Kiedy mój mąż porzucił mnie z jedynym dzieckiem, wszystko się zmieniło. Byłem bez życia, ludzie wykorzystali moją sytuację jako okazję do penetracji mnie. Zostałem pozbawiony wszystkich oszczędności mojego życia i prawie straciłem nadzieję, dopóki w ostatniej chwili nie spotkałem doktora JB. Moje spotkanie z dr OG było cudem i do dzisiaj byłem tego dnia błogosławiony, ponieważ prawie straciłem wszelką nadzieję. Mój mąż, którego zrobiłam wszystko, co możliwe, aby sprowadzić do domu nagle wrócił do domu 2 dni po tym, jak spotkałam doktora OG, korzystając z tego postu, aby podziękować mu za pomoc, a także podzielić się swoim kontaktem, aby inni również mogli z niego skorzystać. skontaktuj się z nim pod następującym adresem [email protected] WhatsApp. +234 810 098 2751

    Svara
  • very informative articles or reviews at this time.

    Jacoby Maynard 2024-01-27 23:07:52 https://hextech.bg
    Svara
  • Jag vill har en flickvän och gör samlag med mig nakna

    Boris 2024-01-25 21:37:49
    Svara
  • For the reason that the admin of this site is working, no uncertainty very quickly it will be renowned, due to its quality contents.

    Kristian Hopkins 2024-01-12 10:50:35 https://stara-zagora.info
    Svara
  • Ett stort tack från Maya till DR AJAYI för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev hänvisad av en vän att kontakta DR AJAYI vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR AJAYI försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2347084887094 eller maila honom via: [email protected]

    Maya Shrud 2023-12-31 13:01:51
    Svara
  • I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.

    Keely Powers 2023-12-25 17:36:39 https://fandom.bg
    Svara
  • Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

    Vanessa Arvid 2023-11-23 09:56:06
    Svara
  • Gli orologi replica di lusso non sono solo uno strumento per registrare il tempo, ma anche un simbolo di identità e status. Indossarli può dimostrare la propria nobiltà e successo. Gli orologi in edizione limitata lanciati dai migliori marchi di orologi si distinguono per il loro design unico e per la loro rarità. è diventato un tesoro che i collezionisti sono ansiosi di perseguire.

    replica orologi 2023-11-21 03:51:32 https://www.orologilusso.eu/
    Svara
  • Allt tack vare ADU Solution Temple, en fantastisk återföreningsförtrollare som återställde min relation inom 72 timmar efter månaders uppbrott, jag är en av personerna som har fått mirakel från hans tempel Än en gång tack för din hjälp. Nå honom via e-post, (SOLUTIONTEMPLE.INFO)

    miranda 2023-11-19 17:58:00
    Svara
  • Jag har försökt i 8 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi pratade mycket med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post [email protected] WhatsApp +2348147400259

    Johanna Otto 2023-11-14 21:13:50
    Svara
  • Äkta hackare är den bästa lösningen för att återställa stulen kryptovaluta eller förlorad momey till bedragare. De hjälpte mig att återfå mina förlorade tokens efter att ha fallit offer för ett nätfiskebedrägeri på Telegram där angriparna fick tillgång till min plånbok och stal alla mina mynt. Med hjälp av Genuine Hackers kunde jag återfå totalt 11,8 BTC och 6,479 ETH inom 2 dagar efter att jag skickade in mitt ärende. Kontakta [email protected] eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 för pålitliga och effektiva återställningstjänster.

    Ajna 2023-11-13 18:51:29
    Svara
  • Min man lämnade mig för en annan kvinna, Det mest smärtsamma är att jag var gravid med vårt andra barn. Jag gjorde allt för att få honom att återvända hem men ingenting fungerade. Jag gick till och med så långt som att förfölja honom men han gjorde det klart att han inte längre ville återvända hem. Jag förklarade för en vän på jobbet som bad mig kontakta Dr Ilekhojie för att få hjälp. Jag hade inget annat val än att prova. Jag skickade ett meddelande till honom via e-post ([email protected]) och han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att försonas med min man och informerade mig också om att min man manipulerades och fick hata mig och vårt ofödda barn. Efter några dagar efter att jag angav att allt han sa behövdes ringde min man mig på eftermiddagen och han älskade mig också så mycket och ville återvända hem men han var inte säker på om jag skulle ta honom tillbaka. Han lovade att ta igen vår förlorade tid och jag har märkt att det har skett så många förändringar sedan han kom tillbaka och livet har varit bra tillsammans. Om du har några liknande problem, kontakta Dr Ilekhojie och få hjälp. WhatsApp/Viber +2348147400259

    Rosel Mavela 2023-11-12 20:27:00
    Svara
  • DR WALE föddes i en familj av begåvade synska. Hans far kunde läsa tankar och tyckte om att berätta för folk vad de tänkte. Hans mamma kunde också läsa tankar, men hon hade en högre kraft. Hon var välsignad med förmågan att koncentrera sig på en persons önskan och förverkliga den!
    Behöver du hitta balans och lycka i livet?
    Uppfylla ditt livs syfte och öde?
    DR WALE och den sjunde anden även känd som stormakter här är redo att svara!!
    1. Åtgärda trasiga relationer och återställ äktenskap (binder samman älskare)
    2. Ta tillbaka förlorad kärlek (Ex- Lover tillbaka)
    3. Magisk ring och andligt skydd,
    4. jobberbjudanden och förmåner,
    5. Jaga bort ond ande och trolldom,
    6. Berömmelse och rikedom,
    7. Avbryta rättsfall, skilsmässamål och skuldavskrivning
    8. Örter för STD och kroniska infektioner och sjukdomar,
    9. penga ritualer,
    10. Ta tillbaka stöldgods och återvinning av ödet,
    11. Snabbförsäljningsdel för handlare,
    12. Bli befordrad på jobbet,
    13. Gift dig med ditt livs sanna kärlek,
    14. Tankekontroll och läsning,
    15. Avbryt förbannelser från drabbade personer och stoppa dåliga drömmar,
    16. Avsluta med dåliga vanor,
    17. Hitta en sann älskare,
    18. Fertilitetsörter,
    19. Sluta fuska partner,
    20. Utrensning från otur (ta bort dåliga trollformler)
    21. Avleda framtida problem..osv
    WhatsApp/Viber +2347054019402
    E-post: [email protected]

    Lucia Di Guglielmo 2023-10-28 00:05:49
    Svara
  • Jag är här för att upplysa alla om Dr Ilekhojies goda gärningar. Jag och min ex fru har haft problem i den bästa delen av 2 år nu och vi har försökt all rådgivning och pratat med våra föräldrar men ingenting fungerade. Vi slåss om allt och separationen var nära förestående tills jag såg en recension av Dr Ilekhojie. Jag kontaktade honom och informerade honom om mitt tillstånd. Han lovade att utföra en försoningsritual som kommer att säkerställa att kontakten mellan mig och min fru återställs. Det har gått en vecka nu sedan jag sorterade hans hjälp och det börjar bli bättre mellan mig och min fru. Vi har börjat bo i samma sovrum igen och vi har båda informerat våra advokater om att skjuta upp skilsmässaplanerna. Jag är så glad nu att jag kan njuta av min fru igen. Kontakta Dr Ilekhojie om du har problem i ditt äktenskap. E-post: [email protected] eller WhatsApp/Telegram +2348147400259

    Benjamin Claude 2023-10-25 15:26:47
    Svara
  • Rolex, a status symbol of entire generations, a classic, a story that made the Geneva Maison famous, fundamentally based on two magical words, Oyster and Perpetual, the first dates back to the distant 1926 and is synonymous with the first truly waterproof case produced by the watchmaking industry, the latter is much more recent and identifies the revolutionary rotor mechanism that founded the dynasty of modern automatic winders.

    imitation watches 2023-10-19 09:05:50 https://www.mywatchesbiz.com/
    Svara
  • Rolex SA è il principale produttore di orologi di lusso al mondo che produce oltre 2.000 orologi al giorno che generano vendite per oltre 7 miliardi di dollari ogni anno. La società con sede in Svizzera produce, fornisce assistenza e distribuisce orologi da polso con i marchi Rolex e Tudor attraverso rivenditori autorizzati. È stata fondata nel 1905 da Hans Wilsdorf e Alfred Davis a Londra, in Inghilterra, ed è stata recentemente classificata al 57 ° posto tra i marchi più potenti al mondo.

    replica orologi 2023-10-19 09:01:17 https://www.orologilusso.eu/
    Svara
  • Jag hade ett problem med min man tidigare vilket ledde till skilsmässa med min första man. Minnen av min man fanns fortfarande i mig och jag insåg hur mycket jag älskade honom och har saknat honom. Jag grät bittert den natten och tänkte att jag har förlorat mannen som jag har haft så mycket kärlek till. Jag bad om råd om vad jag skulle göra och en vän till mig gav mig en kontakt till DR Ilekhojie, jag rådfrågade honom eftersom han har hjälpt många människor att försonas. På bara 4 dagar hade jag möte med en andlig försoningsbön med honom och allt vände för gott i mitt liv. Jag bor nu lyckligt med min man igen, vi planerar att förnya våra löften och gifta oss igen. Jag vittnar här idag om att Dr Ilekhojie är lösningen på alla problem i ett trasigt förhållande eller äktenskap. kontakta honom för lösningar på eventuella problem. Whatsapp +2348147400259 eller via hans e-post: [email protected]

    Vesna Urma 2023-10-17 09:54:50
    Svara
  • God morgon.

    Jag heter Céline Grante.
    Jag kommer med detta vittnesbörd för att berätta om en stormästare i afrikansk marabout.
    Han heter OMO IBILÈ, samma som hjälpte mig med mina kärleksproblem och idag lever jag ett lyckligt liv med min man och vi har en söt liten pojke.

    Vilka problem du än har, se till att kontakta honom, han hjälper dig utan bekymmer.

    KONTAKT MED MARABOUT

    WhatsApp: +229 50062234

    E-post: [email protected]

    Céline Grante 2023-10-14 14:49:46
    Svara
  • Jag såg ett underbart vittnesbörd om Helmah på en försoningssida om Dr Ilekhojies goda gärningar. Jag trodde aldrig på det, för jag har aldrig hört något om ett sådant mirakel tidigare. Ingen skulle ha kunnat övertyga mig om det inte förrän Dr Ilekhojie gjorde ett fantastiskt arbete för mig som återställde mitt trasiga äktenskap efter sex månaders separation. Jag blev verkligen chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse för att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord att använda för att visa min uppskattning till Dr Ilekhojie för vad han har gjort för mig och hela min familj. Vi är lyckliga tillsammans och det är lugn i mitt hem. Allt detta är möjligt på grund av hans försoningstrollformel. Kontakta honom nu för all form av hjälp du behöver via Whatsapp/ring/viber: +2348147400259

    Angelina Brooks 2023-10-11 22:02:55
    Svara
  • Ik kan je nog steeds niet krachtig genoeg bedanken dat dr. Ilekhojie tot op de dag van vandaag is. Mijn man is naar een jongere dame vertrokken omdat ik vanwege PCOS niet kon bevallen. Ik was er zo kapot van en probeerde zelfs zelfmoord te plegen. Mijn vriendin vertelde me over dokter Ilekhojie die hielp haar gebroken huwelijk te herstellen. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem en hij vertelde me dat al mijn zorgen opgelost zouden zijn en dat mijn man naar huis zou terugkeren. Hij vertelde me het bedrag dat ik nodig had om voor mijn werk te zorgen en in tegenstelling tot de rest stuurde ik hem maar één keer geld. Precies 48 uur later verscheen mijn man, die ik al bijna een jaar niet meer heb gezien, bij mij aan de deur en was in tranen. Ik was geschokt, maar het was precies wat dokter Ilekhojie me vertelde dat er zou gebeuren. Daar bleef het niet bij, ik kan met trots zeggen dat ik 3 maanden zwanger ben dankzij de kruiden die dr. Ilekhojie stuurde om me te helpen zwanger te worden. Ik deel graag mijn verhaal over Dr. Ilekhojie en hier zijn contactpersoon…WhatsApp hem: +2348147400259 E-mail hem [email protected]

    Marie Fritz 2023-10-09 19:49:18
    Svara
  • Jag kan inte glömma hur DR WALE hjälpte mig att återställa mitt äktenskap efter nio månaders separering med min fru på grund av gräl och hon lämnade och aldrig återvände till mig, jag gjorde så mycket för att få tillbaka henne men ingenting fungerade först förrän Jag såg en kommentar online när någon vittnade om hur DR WALE hjälpte henne att återställa sin man och det var så jag kontaktade honom via hans WhatsApp och efter att ha skrivit ut mitt problem försäkrade han mig att han kommer att hjälpa mig att komma tillbaka med min fru inom några dagar efter att ha kastat kärleksbesvärjelsen, och efter att han gjorde trollformeln kom min fru tillbaka hem och vädjade om att hon var väldigt ledsen idag, jag är tillbaka med min fru och vi är båda lyckliga och lever tillsammans igen. Jag vet att det finns många människor där ute som vill få tillbaka sin kärlek, vänligen kontakta DR WALE för han är det perfekta svaret på ditt problem, hans kontaktuppgifter är: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller [email protected]

    Elira Torre 2023-10-09 14:53:43
    Svara
  • MIN MAN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR WALE OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD Hej alla. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR WALE via hans WhatsApp +2347054019402 som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig för resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR WALE som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara en vecka som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: [email protected]

    Dorin Rata 2023-10-01 04:09:37
    Svara
  • DR SUNNY ÄR DEN ENDA PÅLITLIGA OCH ÄRLIGA FÖR ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA
    Jag visste aldrig att jag hade en bra chans att få tillbaka min man förrän jag träffade DR SUNNY. Det var verkligen svårt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förstörd och jag kunde inte komma tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss, men det visade sig misslyckas. Jag var ensam i flera månader och såg mig inte älska någon annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR SUNNY som gav mig förmånen att se till att mina hjärteönskningar uppfylldes. Han återförenade oss och kärlek och lycka återställdes. Hans ord är hans och han underlåter aldrig att lova någon 48 timmar för att få resultatet, vilket förvånade mig när mitt eget resultat dök upp. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: [email protected] eller WhatsApp honom: +2348082943805.

    Caro 2023-09-24 01:44:22
    Svara
  • Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Mitt liv förändrades totalt inom 48 timmar. Jag ser mig själv i spegeln och ler. För första gången på evigheter har jag förtroende för mig själv och mina förmågor. Jag har min man tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Sunny. Han bad om ursäkt 48 timmar efter att besvärjelsen gjordes. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut. han kunde inte hantera det känslomässiga bagage jag bar på hela tiden. Han sa att han trodde att han hade en negativ inverkan på mitt liv och att det skulle vara bäst att lämna. Han sa att det är svårt att jag fortsätter att prata om det förflutna. Vi förlät båda varandra. Jag fick höra att det var månader. Jag är ett levande bevis på vad Dr Sunny kan göra. Tack så mycket Dr. Sunny  för det underbara du har gjort i mitt förhållande. Jag är så glad nu. Med din hjälp kunde vi båda se och tala sanning till varandra. Jag är mycket glad att kontakta dig och initiera för att få det hela att hända. Alla som har problem med relationen kan kontakta Dr Sunny via e-post: [email protected] eller sms:a honom på WhatsApp: +2348082943805

    Rita 2023-09-23 15:46:23
    Svara
  • Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekhojie, jag önskade att jag hade hittat dig tidigare, skulle ha sparat mig mycket smärta och pengar. Jag har provat många trollformler, vit magi, energihealers. Jag har försökt och ingen av dem fungerade. De lovade mig månen och att jag skulle få tillbaka min före detta man eftersom det var komplicerat och min man har flyttat. Jag spenderade tillräckligt med pengar för att ta min drömresa till Sydamerika men vad är poängen med att ta en drömresa utan mitt livs kärlek. Dr Ilekhojie har gett mig hopp och hans ärlighet är en frisk fläkt. Nu är jag tillbaka tillsammans med min man och pappa till mina barn och det går smidigt. Tack för din hjälp Dr. Ring/Whats-app: +2348147400259 eller E-post: ([email protected]

    Victoria Enzo 2023-09-18 09:37:04
    Svara
  • Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Sunny skulle få tillbaka min exman efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Sunny sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min ex man efter att han ville skilja sig från mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Sunny gav mig hopp och försäkran om att han kommer tillbaka till mig. Efter att ha gjort försoningsbesvärjelsen ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder den här resursen för att uppskatta Dr Sunny för vad han har gjort för mig och även för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan kontakta honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348082943805  eller e-post: [email protected])

    Edith 2023-09-15 15:43:56
    Svara
  • Få tillbaka din man eller pojkvän från en annan kvinna efter skilsmässa eller separation.. Även om din situation verkar hopplös.. Jag har precis fått tillbaka min man med hjälp av riktig kärleksförtrollare Dr Sunny. Min man lämnade mig för en annan kvinna, det var bara ett år av vårt äktenskap. Det mest smärtsamma var att jag var gravid med vårt första barn. Jag ville ha tillbaka honom. Jag gjorde allt som stod i min makt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag hade för honom, jag bad honom om allt, jag lovade honom, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag bättre skulle kontakta Dr Sunny som kunde hjälpa mig att besvärja honom, jag hade inget annat val än att försöka. Jag skickade ett meddelande till Dr Sunny och han försäkrade mig att det inte är några problem och att allt kommer att bli bra inom 24 timmar. Han förtrollade och överraskande nog efter 24 timmar ringde min man mig. Jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände. Han ville att jag skulle komma tillbaka till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Tack Dr Sunny. Om du är här och din älskare avvisar dig eller din man har flyttat till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta Dr Sunny för hjälp. Här är hans kontakt..WhatsApp honom: +2348082943805, och honom E-post: [email protected]

    Edith 2023-09-15 03:48:13
    Svara
  • Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Sunny skulle få tillbaka min exman efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Sunny sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min ex man efter att han ville skilja sig från mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Sunny gav mig hopp och försäkran om att han kommer tillbaka till mig. Efter att ha gjort försoningsbesvärjelsen ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder den här resursen för att uppskatta Dr Sunny för vad han har gjort för mig och även för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan kontakta honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348082943805 eller mail: [email protected])

    kate 2023-09-14 15:35:39
    Svara
  • Till vem det kan beröra, jag uppskattade verkligen hur The Great Dr Sunny använde sin intuitiva vägledning, krafter och färdigheter som livscoach och sin empati för att föra tillbaka min själsfrände till mig. För 100 procent gratis riktiga synska, rådgivare för att ta tillbaka ditt ex och lösa alla dina vanliga problem eller krämpor. min partner lämnade mig på grund av oändliga bråk och gräl och jag var förkrossad i månader och fick tillbaka min lycka när jag kontaktade henne. Den enda Dr Sunny The Great är den enda som kan hjälpa dig. Han löste mitt problem åt mig. Han tog tillbaka mitt ex inom 48 timmar efter samråd och kärleken och tillgivenheten var tillbaka på plats och förstärktes. Kontakta Great Dr Sunnys e-post: [email protected] Du kan också Whatsappa honom på +2348082943805 .

    Judith 2023-09-14 14:30:51
    Svara
  • Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att förena oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    Giovanni Jahem 2023-09-14 10:51:21
    Svara
  • MIN MAN BORTA OCH DR SUNNY TAR HONOM TILLBAKA TILL MIG OCH JAG ÄR DELAGAD OCH MÅSTE SPRIDA DE GODA NYHETERNA

    Jag heter Lotto. Jag var traumatiserad och trasig när min man lämnade mig och jag kunde inte återhämta mig på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att börja om. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med, men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha tillbaka min man. Så jag började leta efter hjälp och det var då jag hittade DR SUNNY ur olika perspektiv och läste om honom. Vi började prata och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta, jag litade på honom och följde procedurerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och direkt efter 48 timmar som han lovade tittade min man upp mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag var och vi fixade saker och det hände lyckligt tillsammans igen. DR SUNNY är pålitlig och kan hjälpa dig också om du vänder dig till honom för något. Bara WhatsApp honom +2348082943805 eller kontakta honom via e-post: [email protected]

    Lotto 2023-09-13 02:42:57
    Svara
  • Kraftfulla kärleksbesvärjelser för att få tillbaka ditt ex +16692093663

    Jag var krossad när min man lämnade mig för en annan kvinna. I 10 månader grät jag som en bebis som sökte hjälp för att återställa mitt äktenskap och föra honom tillbaka till mig igen. tacka Gud för att du visade barmhärtighet genom Dr Victory som hjälpte mig att återupprätta freden i mitt hem igen med sin kraftfulla kärleksförtrollning som tog bort den onda damen på väg att vara med vad Gud har förenat samman. idag njöt jag av min mans kärlek. Jag måste uppskatta Dr Victory för allt han har gjort för att återställa freden. Jag släpper även hans kontakt här för att den som också behövde hjälp i sitt äktenskap ska kontakta honom.

    Ring/Whatsapp-nummer: +16692093663
    E-post: [email protected]

    Lauren James 2023-09-08 10:04:56
    Svara
  • Jag och min exman hade alltid lyckats vara vänliga efter vår skilsmässa i februari. Men jag har alltid velat komma tillbaka tillsammans med honom. Allt som behövdes var att besöka en sida där jag såg kommentarer från Dr Ilekhojie eftersom min dröm var att starta en ny sida med min man och leva lyckligt med honom. Dr Ilekhojie bad att få utföra en försoningsritual och jag accepterade den. Efter 48 timmar fungerade ritualen för mig och min man kallade att han var ångerfull för alla sina felaktiga handlingar. Min man är tillbaka och vi förbereder hur vi ska gå till domstol och dra tillbaka våra skilsmässopapper ASAP. Detta är inget mindre än ett mirakel. Tack Dr Ilekhojie för dina kraftfulla ritualer. Ord räcker inte för att uppskatta ditt goda arbete. Be honom om hjälp. Maila [email protected] och telefon/WhatsApp +2348147400259

    Angie Barella 2023-09-06 23:30:27
    Svara
  • Jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en försoningsritual för mig. 48 timmar senare återvände min man hem efter så många månader borta från vårt hem, så fantastiskt!! Han bad om ursäkt för sitt misstag, för smärtan han orsakade mig och barnen. Vårt äktenskapsband är nu starkare och hur det var förr. Tack Dr Ilekhojie för att du tog tillbaka min man. Jag rekommenderar Dr Ilekhojie för alla som har problem i sitt äktenskap/förhållande. Här är hans kontakt Ring/Whats-app: +2348147400259 eller maila [email protected]

    Brianna Segers 2023-09-01 21:52:50
    Svara
  • Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: [email protected] Ring eller Whatsapp +2348147400259

    Loana 2023-08-29 21:02:23
    Svara
  • Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi var lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar en annan kvinna utanför vårt äktenskap. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr Victory kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en trollformel åt mig. Tre dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj lever lyckligt tillsammans igen. Allt tack vare Dr Victory. Om du behöver en trollformel som kan besvärja en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Det här är hans kontaktadress.
    E-post: [email protected]
    Ring/Whatsapp-nummer: +16692093663

    Flora 2023-08-28 08:51:11
    Svara
  • Jag vann på lotteriet och sedan fortsatte folk att fråga mig hur jag gjorde det, ja, det finns en liten hemlighet som ni alla aldrig visste om, jag kunde vinna lotteriet på 20 000 000 $ med hjälp av Dr Victory-lotteriets vinsttrollform, han gav mig nummer att spela och instruerade mig när jag skulle spela på lotteri och jag gjorde som han instruerade, mina kära vänner att bli rik är aldrig av tur det är något vi alla måste arbeta för, folk har spelat samma lotteri i flera år nu och har aldrig vunnit, vi måste vara på rätt väg för att få det vi vill ha jag säger det här för jag vill det bästa för alla, du kan inte vinna på lotteriet bara sådär, du måste veta exakt vad du ska göra, vad du ska göra spela och när man ska spela. Det här är en sanning som ingen någonsin kommer att berätta för dig, om du vill vinna eller vet vad jag pratar om är det bara att kontakta Dr Victory här:
    E-post: [email protected]
    Ring/Whatsapp-nummer: +16692093663

    Marian 2023-08-25 11:20:58
    Svara
  • Jag var krossad när min man lämnade mig för en annan kvinna. I 10 månader grät jag som en bebis som sökte hjälp för att återställa mitt äktenskap och föra honom tillbaka till mig igen. tacka Gud för att du visade barmhärtighet genom Dr Victory som hjälpte mig att återupprätta freden i mitt hem igen med sin kraftfulla kärleksförtrollning som tog bort den onda damen på väg att vara med vad Gud har förenat samman. idag njöt jag av min mans kärlek. Jag måste uppskatta Dr Victory för allt han har gjort för att återställa freden. Jag släpper även hans kontakt här för att den som också behövde hjälp i sitt äktenskap ska kontakta honom.
    Ring/Whatsapp-nummer: +16692093663
    E-post: [email protected]

    Lauren James 2023-08-22 15:18:32
    Svara
  • Efter två års skilsmässa älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel, så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur eländig han har varit de senaste åren och bad att få flytta hem. Dr Ilekhojie gav mig också örter för fertilitet och nu är mitt äktenskap tillbaka och jag bekräftade att jag redan är gravid i vecka 18. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

    Melanie Serge 2023-08-22 11:57:22
    Svara
  • Stoppa uppbrottet, skilsmässan eller avvisande av älskare… Även om din situation verkar hopplös! Jag kontaktade en riktig trollformler som hjälpte mig att ändra min mans hjärta till att älska och vilja ha mig igen. Om du har problem i ditt äktenskap eller förhållande kommer Dr Ilekhojie att hjälpa till att återställa kärlek och engagemang i ditt hem. Kraften i hans besvärjelse är så effektiv och kan återförena trasigt äktenskap och relation. Kontakta honom idag och tacka mig senare. Kontakta +2348147400259 eller mejla [email protected]

    Pinar Dako 2023-08-21 11:18:14
    Svara
  • Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi var lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar en annan kvinna utanför vårt äktenskap. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr Victory kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en trollformel åt mig. Tre dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj lever lyckligt tillsammans igen. Allt tack vare Dr Victory. Om du behöver en trollformler som kan besvärja en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Det här är hans kontaktadress.
    E-post: [email protected]
    Ring/Whatsapp-nummer: +16692093663

    Flora 2023-08-21 11:03:01
    Svara
  • Jag och min man gick igenom en skilsmässa efter 7 års äktenskap. Skilsmässan var nära förestående eftersom vi inte hade det bra på sistone. Efter att jag fick skilsmässopapperen knäckte det mig och jag var inte mig själv på en vecka. Mannen jag byggde allt med har bett om att få skiljas från mig. Jag skickade så många meddelanden för att övertyga honom och han ville inte träffa mig och våra två barn. En dag när jag gick igenom internet efter att ha fallit i depression hittade jag Dr Ilekhojie som hjälpte mig att försonas med min man. Det har gått 2 månader nu sedan han avbröt skilsmässan och återvände hem. Jag är glad och full av spänning att dela med mig av min ex erfarenhet. Tack till Dr Ilekhojie och hans förfäder som gjorde det möjligt. Jag är här för att rekommendera alla som har problem i äktenskap eller förhållande att kontakta Ilekhojie Whatsapp +2348147400259 eller e-post [email protected]

    Mitchela Anais 2023-08-17 13:48:01
    Svara
  • Min man lämnade mig och mina barn. Hans mamma var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta Dr Ilekhojie som gjorde allt som stod i hans makt för att återförena oss och återställa den kärlek och anslutning vi en gång delade. Han återvände hem efter 3 dagar precis som Dr Ilekhojie försäkrade mig och jag är verkligen förundrad över hans underbara gärningar. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. Kontakta Dr Ilekhojie. E-post: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på (+2348147400259)

    Claudia Vrij 2023-08-15 20:42:04
    Svara
  • God dag allihop, jag är här ute för att sprida de här goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex man. Allt började när min man var otrogen mot mig med en annan kvinna utan att veta för honom att kvinnan är en trollkarl, kvinnan förtrollade min man vilket fick min man att ändra sina känslor mot mig och barnen och bröt vårt femåriga äktenskap. Jag var förvirrad och stressad på grund av smärtan av att vara en ensamstående mamma, så jag ringde en vän och förklarade mina äktenskapliga utmaningar för henne, hon instruerade och uppmanade mig att kontakta denna fantastiska kraftfulla trollformler som heter DR WALE, den främsta anledningen till att hon instruerade mig att kontakta DR WALE var för att hon på senare tid har läst några vittnesmål på internet som vissa människor har skrivit om den kraftfulla trollformaren DR WALE och jag blev så nöjd och jag bestämde mig för att söka hjälp från honom vilket han gjorde ett perfekt jobb genom att förtrolla min man och utnyttja den andra kvinnans krafter som fick honom att komma tillbaka till mig och be om förlåtelse. Jag kommer inte att sluta publicera hans namn på nätet på grund av det goda arbete han gör. Till alla med äktenskapsproblem, skilsmässoproblem, förlorad älskare eller relationsrelaterade problem, kan du kontakta WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: [email protected]

    Teresa Abilleira 2023-08-14 22:42:31
    Svara
  • Jag tog nästan livet av mig på grund av min man som lämnade mig och slutar välja mina samtal. Han sa att han inte älskar mig längre, jag försökte tigga honom, men han kommer inte att svara mig förrän vi bråkade och gjorde slut i sex månader, sedan inser jag att jag inte kan gå utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom men misslyckades. tills jag stötte på den här mannen som heter DR WALE på nätet kontaktade jag honom och berättade allt som har hänt mellan mig och min man innan vi skildes åt. Han frågade mig att inte vara rädd för att allt ska bli bra igen. han sa åt mig att betala för föremål som han skulle använda för att förbereda kärleksförtrollningen åt mig och jag betalade och följde alla råd och instruktioner han gav mig. Efter att ha hjälpt mig att kasta en kärleksförtrollning och se, kom min man tillbaka inom en vecka. När jag bad mig om förlåtelse blev jag så förvånad över att trollformler som DR WALE fortfarande existerar. Om någon här behöver lite hjälp, med all uppriktighet, kontakta DR WALE idag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: [email protected]
    du är verkligen den bästa DR WALE tack för att du gjorde mitt hem till ett lyckligt hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig sir. hans är verkligen en fantastisk man du kan kontakta honom för lösning för alla typer av problem som
    (en) lotteri besvärjelse
    (två) ex tillbaka
    (tre) blir gravida
    (fyra) botemedel för alla slags sjukdomar, sjukdomar och infektioner
    Och många andra kontaktar denna stora man idag och får din
    Problem lösta till 100%

    Adriana Leon 2023-08-11 23:27:35
    Svara
  • Min man skilde sig från mig för fyra månader sedan och jag var fylld av tårar och frustration för att jag inte visste vad jag skulle göra för att rätta till problem med honom. Jag sökte efter hjälp på internet om hur jag kunde få hjälp i mitt äktenskap och jag upptäckte fantastiska vittnesmål om Dr Ilekhojie som har varit progressiv med att försona par. Jag kontaktade honom men jag var skeptisk men jag hade inget annat val än att arbeta med honom på grund av alla bra recensioner jag sett och hört från så många människor. Exakt 3 dagar efter att jag lämnat allt som Dr Ilekhojie frågade ringde min man som blockerade mig tidigare och frågade om möjligheten att arbeta med vårt äktenskap. Han är hemma nu med så mycket kärlek och omtanke och vi förbereder oss för att gifta oss för andra gången på en månad. Om du har några problem kontakta Dr Ilekhojie, jag ger dig 100% garanti att han kommer att hjälpa dig!! Ring honom +2348147400259 eller mejla: [email protected]

    Candice Elmanda 2023-08-10 10:57:30
    Svara
  • Dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til DR WALE som hjelper meg. Jeg beklager at jeg har lagt dette på nettet, men jeg må, av denne verdens beste trollformleren som brakte tilbake mannen min som forlot meg de siste fire årene, jeg møtte til slutt denne mannen på en bloggside som ble skrevet av en av kundene mine. For å få hjelp forklarte jeg alt til ham, og han fortalte meg om en trolldomsleder som han hadde hørt om, og han ga meg WhatsApp-kontakten sin for å skrive til trolldomslederen for å fortelle ham problemene mine. jeg tok nummeret og skrev til ham, jeg fortalte ham den vanskelige tiden jeg gikk gjennom, derfra ba han meg betale for alle materielle gjenstander som jeg betalte. også min største overraskelse mannen min var tilbake til meg. Jeg vil bare si takk til denne sannferdige og oppriktige trollformleren, sir alt du fortalte meg har skjedd og takk, sir. Vær så snill, jeg vil fortelle alle som leter etter en løsning på problemet deres, jeg råder deg til å rådføre deg med denne trollformen, han er ekte, han er mektig og hva enn trolldomslederen forteller er hva som vil skje, fordi alt det som trollformen fortalte meg at det skjedde. Du kan vennligst kontakte ham på: hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: [email protected]

    Hermoso Fuentes 2023-08-07 23:31:41
    Svara
  • Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: ([email protected]) eller whatsapp honom +12522852093

    Wagner Clerk 2023-08-01 18:06:42
    Svara
  • KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: ([email protected])
    Kära vänner online, jag heter Kristina är från sverige. Jag måste ge detta mirakulösa vittnesbörd, som fortfarande är otroligt för mig än nu. Jag hade problem med min man för två år sedan, vilket ledde till att vi gjorde slut. När han gjorde slut med mig var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inom mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Maria) berättade för mig om en trollformler som hjälpte henne i samma problem han heter också DR. JAJA, så jag mailade honom på [email protected] trollformaren och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra, för att göra den långa historien kort. Innan jag visste vad som hände ringde min man mig och berättade att han skulle komma tillbaka till mig om bara två dagar och jag var så glad över att ha honom tillbaka. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss själva. Tack till Dr. JAJA för att du räddade mitt förhållande och för att du också räddade andras egna. fortsätt ditt goda arbete Dr JAJA, om du är intresserad av att kontakta honom och vittna om denna välsignelse som jag eller om du går igenom ett hårt liv och du behöver hjälp med ett sådant problem kan du kontakta hans e-post: jajaspellcasterstemple1@gmail eller
    Whatt-sapp/ring honom +14092414671 Tack.

    Elizabeth james 2023-07-30 11:08:34
    Svara
  • EFFEKTIV OG KRAFTIG KJÆRLIGHETSTAVERINGSTAVELSER OG LOTTERISTAVERING DRWALESPELLHOME@GMAIL. COM ELLER WHATSAPP HAM: +2347054019402
    Ekskjæresten min dumpet meg for en uke siden etter at jeg anklaget ham for å ha sett noen andre og fornærmet ham. Jeg vil ha ham tilbake i livet mitt, men han nekter å ha kontakt med meg. Jeg var så forvirret og vet ikke hva jeg skal gjøre, så jeg henvendte meg til Internett for å få hjelp og jeg så et vitnesbyrd om hvordan en trolldomsleder hjalp dem med å få tilbake eksen sin, så jeg kontakter trolldomslederen og forklarer problemet mitt til ham og han kastet en trolldom for meg og forsikret meg om en uke at eksen min kommer tilbake til meg og til min største overraskelse den tredje dagen min eks kom og banket på døren min og ba om tilgivelse. Jeg er så glad for at kjærligheten min er tilbake igjen og ikke bare det, vi er i ferd med å gifte oss. Nok en gang takk Dr WALE. Du er virkelig dyktig og begavet. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: [email protected] er det eneste svaret. Han kan være til stor hjelp og jeg vil ikke slutte å publisere ham fordi han er en fantastisk mann

    Vera Matheus 2023-07-29 03:30:02
    Svara
  • Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: [email protected]

    Roberto Mayor 2023-07-28 11:47:07
    Svara
  • Det er en stor urtemann kalt DR WALE som kan kurere hepatitt B-virus og andre dødelige sykdommer ved bruk av naturlige urter for å kurere hepatitt B-virusproblemer. Han er fra Afrika og han er en flott lege og han kan også kurere deg også hvis du har problemet Og annen dødelig sykdom og her er kontakt. WhatsApp +2347054019402 HERPESKUR,KREFTKUR,HIV/AIDS-KUR,HPV-KUR. DR WALE kan også hjelpe deg med å gjenopprette ekteskapet ditt og gjøre ditt ødelagte hjem lykkelig igjen. du kan kontakte DR WALE via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: [email protected]

    Atanas Iliev 2023-07-26 09:06:29
    Svara
  • Saker och ting löser sig inte bara förrän du gör rätt val i ditt liv. I mitt liv gjorde jag rätt val när jag kontaktade Dr Ilekhojie, mannen som är specialiserad på att återställa trasiga relationer och äktenskap. Är från Albany, New York City, USA, och är på den här bloggen för att tacka Dr Ilekhojie för ett väl utfört jobb. Han såg till att min man stoppade skilsmässaplanerna efter flera månader och bad att vi skulle träffa en rådman och lösa våra meningsskiljaktigheter istället. Jag skulle inte ha haft min familj intakt idag utan hjälp av Dr Ilekhojie och det är därför jag lämnar hans e-post [email protected] för att återställa ditt trasiga äktenskap eller relationer, du kan också ringa eller WhatsApp honom på +2348147400259

    Karena Pelosi 2023-07-25 22:49:19
    Svara
  • Jag har vägt mina alternativ för operation; men efter att ha träffat en 65 år gammal kvinna på vårt lokala sjukhus som informerade mig om att hon skulle opereras för att ta bort livmodern, tänkte jag att det kanske inte var till hjälp att råda kvinnor att ignorera operation efter klimakteriet med tanken att myomen skulle krympa. Det finns en granne till mig som gav mig en kontakt till Dr Ilekhojie som skickade några örter till henne att använda och nu är hon helt fri och jag är också på samma örter och de förbättras snabbt. Vänligen kontakta honom om du är i samma skick via hans e-post [email protected] eller ring honom på hans direktlinje (+2348147400259)

    Ana Halovic 2023-07-24 12:32:03
    Svara
  • Hej tittare online, jag är här för att dela mitt vittnesbörd om hur jag fick hjälp att få tillbaka min fru. Jag var en fusk och min fru fångade mig flera gånger. Jag försökte fixa mig själv och varje gång slutade jag med att jag fuskade om och om igen. Jag antar att jag inte insåg vad hon betydde för mig förrän hon hade lämnat mig ifred. Jag började hitta ett sätt att få tillbaka henne men ingenting verkar fungera perfekt förrän jag hittade en artikel om DR WALE som hjälpte många människor globalt att få tillbaka sina relationer. Jag tog kontakt med honom på hans WhatsApp-nummer via +2347054019402 och han försäkrade mig att min fru kommer att komma tillbaka till mig inom några veckor med hans kraftfulla magi och jag betalade en del euro för det material som behövdes för arbetet. Överraskande nog kom min fru hem efter några veckor och sa att hon fortfarande älskar mig och jag svor att aldrig vara otrogen mot henne längre. Allt tack vare DR WALE. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller [email protected]

    Joakim Persson 2023-07-23 19:47:30
    Svara
  • EN BRA FÖRTROLLBAR DR WALE SOM HJÄLPER MIG ATT FÅ TILLBAKA MIN EXA FLECKVÄN.
    Jag är så glad över att få vittna om en fantastisk trollformler som hjälpte mig när allt hopp var ute för mig att förenas med min ex-flickvän som jag älskar så mycket. Jag hade en flickvän som älskar mig så mycket men det hände något hemskt med vårt förhållande en eftermiddag när hennes vän som alltid försökte komma till mig försökte tvinga mig att älska med henne bara för att hon var avundsjuk på sin vän att jag dejtade och på scenen kom min flickvän bara in och hon trodde att vi hade något speciellt att göra tillsammans, jag försökte förklara saker för henne att hennes vän alltid gör det här med mig, men jag vill inte alltid att hon ska göra det här med mig, men jag vill aldrig att hon ska göra det med mig. fiender till varandra men hon trodde mig aldrig. Hon gjorde slut med mig och jag försökte gånger utan siffror för att få henne att tro mig men hon trodde mig aldrig förrän jag en dag hörde om DR WALE och jag WHATSAPPAR honom och han svarade mig så vänligt och hjälpte mig att få tillbaka min underbara relation som redan var borta i två månader. WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller
    Maila honom på: [email protected]

    Radoslav Tsonev 2023-07-22 15:42:35
    Svara
  • Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlångivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: [email protected]

    Wagner Clerk 2023-07-19 21:36:53
    Svara
  • Min fru lämnade mig för en annan man efter 3 års äktenskap. Jag försökte på alla sätt försona mig med henne men hon gick aldrig med på att komma hem och sa att hon var uttråkad av äktenskapet. Jag letade efter sätt att vinna tillbaka henne när jag snubblade över ett vittnesbörd om en gammal man som heter Dr Ilekhojie och hur han har hjälpt många människor. Jag kontaktade honom och berättade om alla mina problem. Jag tror aldrig på andligt arbete men jag älskade min fru och ville desperat inte slå sönder min underbara familj. Han berättade för mig allt jag behövde göra och inom 3 dagar bad min fru att få återvända hem till mig och barnen. Nu har det gått 4 månader och saker och ting blir bättre. Om du går igenom svårigheter i ditt äktenskap/förhållande och vill ha en snabb lösning, prata med Dr Ilekhojie. Hans e-post: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348147400259

    Marcus Lorenzo 2023-07-18 21:59:17
    Svara
  • Some really excellent info, I look forward to the continuation. camarero live

    newsmax com live 2023-07-15 07:32:50 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
    Svara
  • C’est un tricheur et un menteur. Il me manque de respect mais il dit qu’il m’aime. Je devenais fou parce que je ne comprends pas comment tu prétends aimer quelqu’un et le traiter avec autant d’irrespect. C’était une grande préoccupation pour moi jusqu’à ce que je rencontre le Dr Okosu sur Internet. Tant de gens ont dit de belles choses à son sujet et j’étais curieux de savoir s’il pouvait aussi m’aider. Il a dit que mon mari subissait une sorte de manipulation spirituelle, mais la bonne chose est qu’il a pu le libérer. maintenant il me traite avec tout l’amour et le respect bien plus que je ne peux l’imaginer.

    Dr Okosu ceci est mon témoignage comme je l’ai promis, merci monsieur. s’il vous plaît les gars, aidez à partager jusqu’à ce qu’il arrive au Dr Okosu. Son email est [email protected] et WhatsApp +2348119663571

    Sabrina Sector 2023-07-10 19:05:12
    Svara
  • Han är en fuskare och en lögnare. Han respekterar inte men han säger att han älskar mig. Jag höll på att bli galen för jag förstår inte hur du påstår att du älskar någon och behandlar dem med så mycket respektlöshet. Det var ett stort bekymmer för mig tills jag träffade Dr Okosu på internet. Så många människor sa fina saker om honom och jag var nyfiken på om han också kan hjälpa mig. Han sa att min man var under någon form av andlig manipulation, men bra är att han kunde befria honom. nu behandlar han mig med all kärlek och respekt mycket mer än jag någonsin kan föreställa mig.

    Dr Okosu detta är mitt vittnesbörd som jag lovade, tack, sir. snälla killar hjälp till att dela tills det kommer till Dr Okosu. Hans mejl är [email protected] och whatsApp +2348119663571

    Sabrina Sector 2023-07-10 17:56:39
    Svara
  • Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others. parx racing live stream

    Svara
  • Mitt liv är tillbaka!!! Efter 8 år av trasigt äktenskap lämnade min man mig och våra två tvillingar. Jag kände att mitt liv var på väg att ta slut, jag begick nästan självmord, jag var känslomässigt nere under väldigt lång tid. Tack vare en trollformler som heter Dr. Ige Ajayi som jag träffade online en trogen dag, när jag surfade på internet, letade jag efter en bra trollformare som kan lösa mina problem. Jag stötte på många vittnesmål om just den här trollformaren. Vissa personer vittnade om att han tog tillbaka sin före detta älskare, några vittnade om att han återställer livmodern, botade hiv och andra sjukdomar, vissa vittnade om att han kan förtrolla för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag stöter också på ett särskilt vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Christina, hon vittnade om hur Dr. Ige Ajayi tog tillbaka sin man på mindre än 7 dagar och vänder effekten av deras små pojkars cancer, och i slutet av sitt vittnesmål hon skrev Dr. Ige Ajayi. Efter att ha läst alla dessa, bestämde jag mig för att ge Dr Ige Ajayi ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 3 dagar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Dr. Ige Ajayi är verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera bra om honom eftersom han är en underbar man… Om du har ett problem och du letar efter en verklig och äkta trollformler för att lösa alla dina problem åt dig , kontakta Dr. Ige Ajayi så kommer han att ge en evig lösning på ditt problem. Här är hans kontakt: [email protected] eller ring/whatsappa honom +2348130035939

    Rasa Batautiene 2023-06-27 17:14:11
    Svara
  • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. https://freehorseracingtv.com/live2/

    live horse racing online streaming 2023-06-26 18:29:23 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
    Svara
  • Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others. https://freehorseracingtv.com/live2/

    hipódromo camarero carreras en vivo 2023-06-26 06:42:29 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
    Svara
  • Kärleken förblir fantastisk när du är med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: ([email protected]) eller smsa honom via WhatsApp: +2348133261196

    Barbara Dahlström 2023-05-10 13:47:06
    Svara
  • Jag har varit med ett brustet hjärta de senaste 8 månaderna efter att Shawn gjorde slut med mig, men efter att jag såg vittnesmål från människor om Dr Ilekhojie, var jag verkligen glad över att be honom om hjälp. Han förklarade allt som behövdes för att utföra försoningsbesvärjelsen och jag litade på honom av hela mitt hjärta. På exakt 3 dagar ringde min pojkvän som spökat mig i månader, mig 15 gånger på en plats. Jag blev chockad eftersom det var han som blockerade mig och flyttade. Nu är vi lyckliga tillsammans och väntar vårt första barn tillsammans. Jag vill uppskatta Dr Ilekhojie för hans stora hjälp och även uppmärksamma allmänheten om denna fantastiska man. Kontakta honom personligen för att få samma hjälp. Ring/Whatsapp/Viber +2348147400259 E-post: [email protected]

    Iveta Meja 2023-04-17 10:48:47
    Svara
  • Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    Giovanni Jahem 2023-04-04 10:21:30
    Svara
  • SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
    Jag heter Kara Harvey. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    Kara Harvey 2023-03-24 18:55:49
    Svara
  • Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans mamma var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta Dr Ilekhojie som gjorde allt som stod i hans makt för att återförena oss och återställa den kärlek och anslutning vi en gång delade. Han återvände hem efter 3 dagar precis som Dr Ilekhojie försäkrade mig och jag är verkligen förundrad över hans underbara gärningar. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. Kontakta Dr Ilekhojie. E-post: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348147400259

    Olivia Matis 2023-03-23 21:39:34
    Svara
  • Min man lämnade mig och min son och återvände aldrig förrän DR ISIKOLO ingrep. Min berättelse skiljer sig inte från andra som har tagit sig tid att dela information om honom till världen. Jag hade äktenskapsproblem med min man som fick honom att lämna mig och reste till en annan stad. Vid något tillfälle var jag deprimerad och fick hjälp från ingenstans tills jag kom i kontakt med Dr Isikolo som hjälpte mig. Han återställde kärleken och kontakten mellan mig och min partner och jag fick tillbaka honom efter 2 dagar som han lovade. Precis som alla andra som pratar om honom är jag här för att berätta gott om honom och tacka honom för att han återigen skänkte glädje i mitt liv. Han kommer inte att misslyckas om du ger honom ett försök att hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp: +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

    Monica Guidetti 2023-03-22 08:29:14
    Svara
  • Min man lämnade mig för en yngre kvinna. Det var som om hon hade honom under en ond förtrollning, han vände sig mot mig över en natt utan någon förvarning. Det hände förra året, jag var desperat så jag använde varenda trollformningswebbplats som jag kunde hitta utan resultat. En vän skickade mig kontakt med Dr Ilekhojie och jag kontaktade honom. Han började arbeta med mig i februari och som ett resultat av allt hans underbara arbete är jag och min man tillsammans igen. Jag är så glad och privilegierad att ha en så bra person som du på min sida. Tack! Dr Ilekhojie. Behöver du hjälp, WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller maila [email protected]

    Kate Gintare 2023-03-21 01:16:02
    Svara
  • Jag heter Lydia Kroos. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde rutinerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

    Lydia Kroos 2023-03-07 08:15:17
    Svara
  • Min man har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: ([email protected] Ring eller Whatsapp +2348147400259

    Loana Alin 2023-03-06 07:10:32
    Svara
  • Mitt namn är Lilian N. Det här är en mycket glädjefylld dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få tillbaka min exman med hans magi och kärleksförtrollning. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen var otrogen mot mig och sökte skilsmässa, men när jag stötte på ett e-postmeddelande från Dr.saguru på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sitt ex och hjälpa till att fixa relationen. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min förvåning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt ärende och här firar jag nu eftersom min man har förändrats totalt för gott. Han vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilket fantastiskt firande. Jag kommer att fortsätta vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig trollformler. BEHÖVER DU HJÄLP, KONTAKTA DOKTOR SAGURU NU VIA E-POST: [email protected] eller whatsapp +2349037545183  Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. och är även perfekt i
    1 KÄRLEKSTAV
    2 VINNER EX TILLBAKA
    3 LITERENS FRUKT
    4 STAVNINGSPROMOTION
    5 STAVNINGSSKYDD
    6 AFFÄRSBESTÄLLNING
    7 BRA JOBBET
    8 LOTTERISTÅVNING och RÄTTSTAVNING .

    lilian nikky 2023-02-20 19:39:10
    Svara
  • Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för dig och dina trollformler måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat, allt de vill ha var efter mina pengar. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min före detta man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom på mindre än 48 timmar. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag borde ge honom. Jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord och är glad och du är en Gud sänd till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel, kontakta Dr.Isikolo via e-post: [email protected] eller sms:a honom på WhatsApp: +2348133261196

    Bernada Gaspar 2023-02-14 09:36:34
    Svara
  • DR ISIKOLO HJÄLPDE MIG OCH JAG FÅR MIN MAN TILLBAKA TILL MIG
    Jag heter Emanuela Dino och efter att ha varit i ett förhållande med honom i sju år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves. Jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom och jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag kontaktade en trollformler som heter DR ISIKOLO som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det. Jag mailade trollformlern och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan två dagar och att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16:00. Mitt ex ringde mig och vi löste skillnaderna och vi är lyckliga tillsammans nu. Vem som helst kan behöva hjälp av trollformaren, hans e-post: [email protected] eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196

    Emanuela Dino 2023-02-06 11:15:23
    Svara
  • Jag vill bara dela med mig av mitt vittnesbörd här. Jag heter Martha Pote. Jag vill ge Gud all ära för att han tog med Dr. Ige Ajayi för att hjälpa mig att återupprätta mitt äktenskap. Jag älskar min man väldigt mycket, han skilde sig från mig på grund av en annan kvinna. jag bad och grät, men det gick inte. En gång en trogen dag sökte jag bara på internet och jag stötte på en trollformler (Dr. Ige Ajayi) som jag aldrig trodde på trollcasting förut, men något i mig sa att jag borde prova. Jag kontaktade honom och han sa till mig att allt kommer att ordna sig att om 48 timmar kommer min man att ringa mig och be om ursäkt. jag trodde det var ett skämt. se innan de 48 timmarna ringde min man mig och började be mig om ursäkt för allt. det är därför jag vill dela detta vittnesbörd här, jag vet att många går igenom mycket i sina äktenskap, var inte blyg för att söka hjälp. Dr. Ige Ajayi kan hjälpa dig i vilket fall som helst. Kontakta honom nu. E-post: [email protected]/WhatsApp: +2348130035939

    Martha Pote 2023-02-02 19:44:50
    Svara
  • Stora chanser att få tillbaka din man till dig och dina barn med hjälp av DR ISIKOLO.
    Min man lämnade mig och våra 2 barn i cirka 3 månader. Jag gick igenom mycket smärta. Jag försökte allt för att få honom att återvända till mig och till barnen men ingenting fungerade. Det var verkligen en stressig period för mig eftersom jag aldrig ville gå igenom hjärtesorgen. Jag blev tillsagd att kontakta en kärleksförtrollningsläkare för att hjälpa mig vilket jag gjorde jag hade turen att få DR ISIKOLO kontakt som kunde hjälpa mig, jag kontaktade honom och förklarade allt för honom och följde hans procedurer och han gjorde kärleksåterföreningsförtrollning som förde tillbaka min man till mig och till hans barn på två dagar. tack så mycket DR ISIKOLO. Jag uppskattar verkligen vad du har gjort för mig. Här är hans kontakt om du kan behöva för det genom att lösa dina relationsproblem, maila: [email protected] eller antingen sms:a honom via WhatsApp honom på +2348133261196

    Monalisa Landeka 2023-01-25 08:33:59
    Svara
  • (Adina, )

        MY SHORT TESTIMONY can be a great help to yopu or a neighbor. Please take the time to READ…. I promise  to share the good work…

        I never believed in internet magic wheels or spiritualist until I met Dr. ALASHIRA. In fact, he will continue to give his thanks and share his testimony to the whole world. My name is Adina Gilbert, please don’t call me a judge, but I’m just trying to share the good work Dr. ALASHIRA did for me. I really respect him because I was almost mad when my husband left me and the children without reason. We used to live happily until his attitude towards us began to change. I begged him to tell me what happened and the reason for his sudden change, but he still says nothing and he always tells me that everything is fine. But this attitude of my husband continued and it hurt my children and me. I was so confused and I never knew what to do. One day he left home and never came back. Oh, it was worse, and I almost went crazy. I received many wheel charms from the Internet, but the only thing he could do was to take my money with no result. And enough happened and the feeling that he killed my self, but I had to keep the coop alive because of our child.

        One weekend, when I went through the Internet, I saw various testimonies about how a particular person helped various people. I was afraid to judge him because I had previous experience with these so-called magic wheels. But the last time I decided to give this man a trial on his email: [email protected] Ohhh, and it only took 72 hours, 3 days for this great man, Dr Alashira to get her husband back. He told me that my husband was under the influence of another woman but he was able to help me break the spell and brought my husband back to the house. Ohh you can imagine the joy and happiness in me, that’s why I continue to talk about the good deeds of this great man. And there was never any money from me to receive a little money for some items that I insisted must be the one who provides the money so that his magic can work for me. And now my husband loves me more than my expectations, and I was promoted at my workplace. Everything is just so good, and perfect for my family.

        Never stop spreading the good news because it could be useful for you or a person close to you. Dr. ALASHIRA is God sent. He told me he could handle any problems, including:

        (1) If you want your ex back.

        (2) If you always have bad dreams.

        (3) If you want to be supported in your office.

        (4) You want women / men to flow after you.

        (5) If you want a child.

        (6) If you want to be rich.

        (7) If you want to have your husband / wife to

        yours forever.

        (8) If you need financial assistance.

        (9) Herbal care

        (10) If you are unable to satisfy your wife

        sex desire thanks

        low erections.

        (11) If your period refuses to come

        on the day when

        I suppose not even through streams.

        (12) when he refused to be paid, people because of you?.

        (13) solve the land problem and reclaim it.

        (14) Did your family Denny like yours

        right?

        (15) make people listen to your words and I do

        to wish

        (16) Do you have a low sperm count?

        (17) Bad Lucks

        (18) HIV CURE

        Give this big man a trial today and you’ll be glad you did. [email protected] Whatsapp +2348115720823  please friend contact or email him [email protected]  Whatsapp or vibes [email protected]..

    MATAINA 2023-01-20 14:59:42
    Svara
  • Jag började använda droger när jag var 13 år gammal. Det fanns alltid droger under uppväxten. Vid 17 års ålder var jag gift med en 27-årig man, och jag fick min första son vid 18 års ålder. Jag var fru och mamma medan jag fortfarande var barn. Vid 32 års ålder hade jag 5 barn och vårdnaden om ingen på grund av mitt droganvändning.
    Jag hade varit vilsen och trasig större delen av mitt liv och hade ingen förmåga att leva ett nyktert liv. Jag skulle springa till droger eller medicin för mental hälsa i ett försök att ta itu med de djupt liggande såren i mitt hjärta, men läkning kom aldrig.
    Jag hamnade snabbt i fängelse och mitt femte barn var i DCS-förvar. Jag behövde hjälp, så jag ropade till honom i den där fängelsecellen en natt och han hörde mina rop. Två veckor senare såg jag ett inlägg om Dr Alashira att han hjälpte människor. Jag kontaktade honom omedelbart Det var där jag fann att läkning förändrades och läkningen jag alltid har sökt efter tack Dr alashira Jag är så tacksam, snälla vänner om du har problem aldrig förlora hoppet ge honom ett försök kan hjälpa dig också… kontakta honom på mail [email protected] Whatsapp eller ring…+2348115720823.. Jag rekommenderar alla till honom han är fantastisk..

    Harriet kiena 2023-01-20 14:52:14
    Svara
  • Min man lämnade mig och min son och återvände aldrig förrän DR ISIKOLO ingrep. Min berättelse skiljer sig inte från andra som har tagit sig tid att dela information om honom till världen. Jag hade äktenskapsproblem med min man som fick honom att lämna mig och reste till en annan stad. Vid något tillfälle var jag deprimerad och fick hjälp från ingenstans tills jag kom i kontakt med Dr Isikolo som hjälpte mig. Han återställde kärleken och kontakten mellan mig och min partner och jag fick tillbaka honom efter 2 dagar som han lovade. Precis som alla andra som pratar om honom är jag här för att berätta gott om honom och tacka honom för att han återigen skänkte glädje i mitt liv. Han kommer inte att misslyckas om du ger honom ett försök att hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp: +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

    Violeta Lindgren 2023-01-18 08:21:26
    Svara
  • DR ISIKOLO är ingen att jämföra när det gäller att ha lösningar på ditt förhållande eller äktenskapsproblem. Jag heter Claudia Dirk. Jag har kämpat med depression väldigt länge och jag vet att det är ett resultat av hjärtesorg när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag visste aldrig att han tog beslutet att bli borta från mig förrän månader gick och jag inte kunde nå honom. Jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO när jag hörde talas om honom. Han berättade för mig allt som behövdes göras för att återställa kärleken och förbindelserna mellan mig och min man, vilket han gjorde. Resultatet började visa sig efter 48 timmar som han lovade. Detta kan låta konstigt men det är 100% sant att han inte sviker någon. Oroa dig inte mer och kontakta honom nu. mejla: [email protected] eller sms:a honom via WhatsApp +2348133261196.

    Claudia Dirk 2023-01-12 09:16:05
    Svara
  • Jag är Dr. OMA Solution Temple som låter dig uttrycka dina problem utan att tveka. Jag föddes med en gåva av helande och trollformel eftersom jag har gjort detta i flera år och människor som har kunnat nå ut till mig har aldrig gått tillbaka på samma sätt, det är därför jag är känd och välsignad. Om du är där och läser det här meddelandet och du har någon form av problem, skäms inte för dina problem eftersom ordspråket fortfarande säger att ett delat problem är ett problem löst. Jag har försökt lista några av mina gjorde och vad jag kan men det finns fler saker som är bättre att lämna osagda. Jag försäkrar att oavsett ditt problem så är detta den sista platsen för din lösning.

    OCH BOTERA FÖLJANDE SJUKDOM:
    1. HIV/AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (Lou Gehrigs sjukdom)
    5. Hepatit A, B, C
    6.kronisk bukspottkörtel
    7. Emfysem
    8. KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom)
    9.astma
    10. Akut vinkelstängningsglaukom
    11. Diabetes
    12. KRONISK BACKRATIIT
    13.SARS-VIRUS
    14. FÅ TILLBAKA DITT EX. etc…
    du kan kontakta PREST OMA  Via e-post:  [email protected]   du kan också kontakta  honom  Via TELEGRAM APP  +5548991326462

    fred mason 2023-01-08 09:21:53
    Svara
  • Jag heter Romina Abalos. Min man och jag har varit gifta i 12 år och har en son tillsammans och jag är för närvarande gravid. Han är änkeman. Han kom från en inflytelserik familj medan jag kom från en fattig bakgrund, vi bor i USA men vi är båda födda i Mexiko. Han har ett företag på Cypern. Han berättade att han ville utöka sin verksamhet där och ville investera i ett hus. Det var ganska plötsligt men jag höll med. Han besöker normalt varje månad. Men han ändrade sig och slutade besöka, han skickar bara pengar och ringer knappt eller tar mina samtal. Jag har en mode- och reseblogg på Instagram. Så en dag fick jag ett direktmeddelande från en kvinna, hon säger att hon har bevis på att min man har en affär med henne. Jag trodde inte på det först men hon skickade bilder som han hade skickat till henne, meddelanden mellan dem. Jag konfronterade min man och han bekräftade att allt vad damen sa var sant. Han sa faktiskt till mig att han ville skiljas och att han inte älskar mig längre.
    Jag gick igenom en sida på instagram en dag och såg en kvinna som berättade en historia om hur en man räddade sitt äktenskap. Jag skickade omedelbart ett direktmeddelande till henne för att bekräfta hennes historia och hon berättade för mig hur mäktig mannen är. hon gav mig hans mejl [email protected] och jag kontaktade honom. Han berättade för mig att min man var under någon slags mäktiga krafter och att han inte är i sina sinnen. Han kunde bryta krafterna och räddade mitt äktenskap från skilsmässa.
    Min man är tillbaka till den kärleksfulla make som han brukade vara och han klippte alla länkar med den andra damen. Han besöker hem oftare nu. jag och vår son besöker honom också och tillbringar semester med honom. Jag vill säga tack till den här store Guds man Dr Okosu men jag kallar honom Fader. Hans WhatsApp är +2348119663571

    Romina Abalos 2023-01-07 14:24:58
    Svara
  • Jag förlorade mitt äktenskap och mitt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. läs mer om Dr Isikolo och kontakta honom via hemsidan: (https://isikolotemple.com) eller WhatsApp +2348133261196

    Benas Kazenaite 2022-12-30 17:40:01
    Svara
  • Behöver du ett tomt bankomatkort som gör att du kan ta ut $3000 dagligen? Har du blivit lurad tidigare och letar efter ett sätt att få tillbaka dina förlorade pengar eller kryptovalutor? Oroa dig inte längre, vi hjälper till att återställa pengar från bedragare, hacka in i vilken programvara som helst, hacka in i vilken bitcoin-plånbok som helst och hämta stulna eller förlorade pengar.. För mer information skicka ett e-postmeddelande till [email protected] eller via WhatsApp +1 (260) 218 -3592

    Nyberg 2022-12-29 09:29:37
    Svara
  • Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: [email protected]

    Vanessa Heerma 2022-12-27 10:39:31
    Svara
  • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! https://freehorseracingtv.com/live/

    watch racing tv online free 2022-12-24 10:34:27 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
    Svara
  • Some really excellent info Sword lily I detected this. https://merkitevdeneve.com/Selcuk-Evden-Eve-Nakliyat

    Svara
  • Det här är en liknande situation som hände mig för några månader sedan, min manfamilj gillar inte mig, du har ett barn tillsammans men ändå ville hans familj att han skulle gifta sig med en annan kvinna som bor i samma grannskap, och även damen i fråga har redan haft en kärleksrelation med min man och hon hade gått långt för att starta en ond kärleksförtrollning för att avleda min mans uppmärksamhet från mig och vårt barn, så jag har kämpat för att överleva helt ensam de senaste 3 åren och vårt barn är bara två år gammal, jag gjorde allt för att få honom att stanna och ta hand om vårt barn tillsammans men på grund av naturen av den mörka magin har den andra kvinnan redan gjort på honom, min man att inte lyssna på mig eller vilja sätta ögonen på mig och vårt barn, så jag berättade detta för en vän och hon rådde mig att kontakta en andlig mentor och far som Dr.Omini Lovespell från en afrikansk nation i Sahara, jag kontaktade honom online och vi gjorde gratis konsultation online, efter det försäkrar han mig att han kan vända den onda besvärjelsen på h Jag är borta och då kommer min man att återgå till sina normala sinnen och återvända till mig och vårt barn, så jag gjorde allt han sa åt mig att göra och jag följde noga alla hans instruktioner att be en trollformel bön i mitt hus, och sedan han gjorde all annan andlig rening för min räkning i sitt tempel. bara två dagar efter att den onda besvärjelsen togs bort från min man fick jag ett missat samtal och ett röstmeddelande från min man som grät och bad mig om ursäkt och han sa att han kommer tillbaka för att träffa mig och vår son nästa dag, så jag var lite förvånad och jag sa ok jag kommer att vara hemma. igår kväll kom min man tillbaka hem till mig och han knäade ner och bad mig om ursäkt. Jag förlåter honom och fram till idag lever vi tillsammans som en lycklig familj och han älskar mig mer än någonsin tidigare just nu. Så det finns lösning på alla problem i livet, bara det vi inte vet kan vi få tillgång till. Idag delar jag detta mitt verkliga vittnesbörd med er om någon är här och letar efter en sådan lösning för att få tillbaka ex och kanske återställa ett trasigt äktenskap eller ett trasigt förhållande kan fixas inom två dagar. Jag rekommenderar starkt att du konsulterar Dr.OminiLove online gratis konsultation via;
    [email protected]

    Jehonna 2022-12-21 01:41:47 http://lovespellexpert.co.uk
    Svara
  • Hej alla, jag heter Laura Schörling och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected] om du behöver någon form av hjälp.

    Laura Schörling 2022-12-20 15:12:33
    Svara
  • Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Ige Ajayi tog tillbaka min man som separerade med mig i tre månader. Jag heter Jessica Butler från USA. Även om jag har munnar över hela kroppen, kommer det inte att räcka för att tacka Dr Ige Ajayi för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i 3 månader och har haft smärtor och vånda utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade Dr Ige Ajayi som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer att återkomma till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel åt mig och min man ringde mig exakt när Dr Ige Ajayi sa. Han vädjade och sa att han behöver mig tillbaka och nu har vi levt lyckliga igen under de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom… E-post: [email protected]/WhatsApp +2348130035939.

    Jessica Butler 2022-12-20 15:00:26
    Svara
  • Jag är väldigt glad idag med min familj. Jag heter Bianca Bethune och bor i KANADA. Min man lämnade mig i fyra år och jag älskar honom så mycket att jag har letat efter ett sätt att få tillbaka honom sedan dess, jag har provat många alternativ men han kom inte tillbaka förrän jag träffades en vän som skickade mig till Dr IBINOBA, en trollformler som hjälpte mig att få tillbaka min man efter 48 timmar…Jag och min man lever lyckligt tillsammans idag DR IBINOBA är en god man, du kan kontakta honom. Nu ska jag ge råd seriösa personer som hamnat i denna typ av problem att kontakta honom nu, en snabb lösning utan stress, nu kallar jag honom min far.. kontakta honom alltid online, kontakta honom på hans whatsapp +2348085240869, e-post: [email protected]

    Bianca Bethune 2022-12-20 08:53:35
    Svara
  • Min man lämnade mig för en annan kvinna efter ett år av vårt äktenskap. Jag behövde honom tillbaka desperat eftersom jag älskar honom så mycket. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. Den här trogna dagen, när jag surfade på internet, stötte jag på ett speciellt vittnesbörd om den här gode mannen som heter DR IBINOBA hur han kan hjälpa en att få tillbaka ex snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppbrott och så vidare, så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det. 72 timmar senare kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så glad och jag vill rekommendera denna fantastiska trollformler till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga relationer och helt enkelt kontakta den fantastiska ”DR Ibinoba” Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig, gråt inte längre, kontakta denna kraftfulla trollformler nu. Tack DR IBINOBA för att du räddade mina trasiga relationer och för att du tog tillbaka min man till mig…whatsappa honom på: +2348085240869, E-post: [email protected]

    Anonymous 2022-12-20 06:35:59
    Svara
  • Jag heter Geimina Matelis. Äktenskapsproblem fick mig i en stor röra som tyvärr ledde till att jag skilde mig från min man. Jag gick igenom en hel del i nästan ett år. Jag försökte gå vidare och jag kunde inte eftersom jag var hjärtbruten och krossad och hade två barn att ta hand om helt ensam. I allt detta slutade jag aldrig att älska min före detta man och jag fortsatte att försöka fixa vår fackförening igen tills jag fick reda på DR ISIKOLO som var allmänt känd på internet för att hjälpa människor. Jag var tvungen att kontakta honom och fick veta att han kan hjälpa mig också, vilket han gjorde när jag följde honom. Han återställde bandet mellan mig och min man och skilsmässan ogiltigförklarades och vi är ännu lyckligare tillsammans än jag någonsin föreställt mig. Han är pålitlig och pålitlig och på bara 2 dagar kommer resultatet av hans arbete att manifesteras utan tvivel. mejla honom via: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    Geiminas Matelis 2022-12-14 18:38:34
    Svara
  • TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: [email protected] eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    Elena Kinnaman 2022-12-09 18:03:25
    Svara
  • But wanna say that this really is quite helpful Thanks for taking your time to write this.

    evden eve nakliyat izmir 2022-12-08 20:06:08 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
    Svara
  • Jag blev avvisad av min man på 4 år, det gör så ont att ha blivit försummad hela tiden, jag konfronterade min man och han sa att det inte fungerar och behöver en skilsmässa.. Jag kände mig deprimerad och behövde en lösning eftersom jag älskar honom så mycket. Jag gick online för lösning eller rådgivning när jag snubblade över en sida med omdömen. Människor med liknande problem som mitt. Jag hade turen att en kvinna lämnade ett mejl som jag kunde kontakta, jag tog ett djärvt steg för att jag var så deprimerad och känner för att dö. Jag kontaktade Dr Ilekhojie som utförde en försoningsbesvär åt mig och min man kom hem och bad om min förlåtelse. Det är våra 3 månader tillsammans idag efter att försoningsbesväret gjordes och min man har aldrig ändrat sig mot att älska mig.. kontakta Dr Ilekhojie idag via e-post: ([email protected]) eller WhatsApp/ring detta nummer +2348147400259

    Cristina Paulo 2022-12-08 10:14:33
    Svara
  • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/

    izmir istanbul nakliye fiyatları 2022-12-07 12:17:26 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
    Svara
  • Mitt namn är Greta Jokūbas och jag kommer från Litauen. Jag har alltid lovat att rekommendera dig till de människor där ute som kanske också behöver din hjälp, för att hitta din e-post var det bästa som någonsin har hänt mig, Dr. Ige Ajayi, du är den mest hänsynsfulla och medkännande man jag har känd. Jag var så nere efter att ha varit kärlekslös i nästan fem år. Jag begärde en återförenande kärleksförtrollning och otroligt nog fungerade det. Jag lever lyckligtvis med den underbaraste mannen i livet och det är vad jag har bett om. Tack Dr. Ige Ajayi skulle inte räcka, med tanke på vad du har gjort för mig, så jag bestämde mig för att dela detta vittnesbörd om ditt handarbete för hela världen för att veta om ditt goda arbete för mig. Du kan kontakta den här mannen för alla relationsproblem och han kommer också att hjälpa dig också. Kontakta E-post [email protected]. Telefon/Whatsapp {+2348130035939}..

    Greta Jokubas 2022-12-06 12:10:39
    Svara
  • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! https://freehorseracingtv.com/

    racing on tv today itv 2022-12-03 21:39:28 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
    Svara
  • Jag är den store CHIEF UGBEGUN DENGER en av UZEBUs land (The Magic Man)
    Kungens infödda doktor i UZEBU
    Vad vill du?,
    Jag kan göra dig rik, ta tillbaka din ex_man,
    ex_fru, ex_pojkvän eller flickvän endast om du kontaktar mig idag.
    Om du har problem med följande:
    (1) Om du vill ha ditt ex tillbaka
    (2) om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill att kvinnor/män ska springa efter dig.
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill bli rik utan mänskliga offer
    (7) Du vill binda din man/hustru för att vara din för alltid.
    (8) Om du behöver makt och charm för att vinna ett rättsfall
    (9) Andlig hjälp för Guds män
    (10) Om du behöver gör som jag säger stava
    (11) Om du behöver kommandoton
    (12) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (13) Örtvård
    (14) Om du inte kan tillfredsställa din frus sexlust på grund av låg erektion.
    (15) Om du har en HIV-aids och någon typ av sjukdom
    (16) Ta tillbaka stulna egendomar * Skydd av fastigheter och företag
    (17) Diabetes * Otur * Stroke * Affärsutveckling
    (18) utföra sex på dröm * Andlig man/hustru
    (19) graviditetsproblem * Kvinnor med menstruationsproblem.
    (20) charm för leverans av droger som kokain,
    (21) makt att skaffa visum och resa utomlands och vita kvinnor att älska och ge dig pengar, etc.

    [email protected]

    denger 2022-12-02 23:47:55
    Svara
  • Jag är verkligen förvånad över Dr Isikolos mirakulösa erfarenheter och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka sin före detta älskare. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde Om jag inte tror mina öron, bad han mig verkligen att förlåta honom och jag visste att kärleken och lyckan verkligen var återställd. kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: [email protected] eller sms:a honom via WhatsApp på: +23481333261196.

    Margareta Karlsson 2022-12-01 18:39:38
    Svara
  • Jag hade problem med min man och han flyttade till en annan stad och han avbröt kommunikationen med mig. Jag finner alla möjliga sätt att nå ut till honom så att vi kan lösa våra meningsskiljaktigheter men till ingen nytta. Hans mamma och syskon visste inte ens var han var. Jag var deprimerad och stökig känslomässigt och jag var tvungen att söka hjälp för att få honom tillbaka till mig innan en annan kvinna tar över min plats i hans liv. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som jag förklarade allt för och var villig att hjälpa mig och det gjorde han. Han gjorde ett kärleksförsoningsband för mig och min man och okänt för mig att resultatet kommer att visa sig efter 48 timmar som han lovade. Min man kom tillbaka och hämtade mig och jag var förvånad över att jag nu kan säga att kärleken och lyckan har återställts och vi är lyckligare tillsammans och allt jag ser nu är för alltid med honom och jag är så tacksam till DR ISIKOLO för hans vänlighet mot mig och andra människor där ute. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196

    Elena Håkanson 2022-11-25 11:09:32
    Svara
  • Jag är här för att tacka DR ISIKOLO för hans hjälp att rädda mitt förhållande. Min pojkvän lämnade mig för att jag var snabb på humöret och slogs mot honom flera gånger på grund av osäkerhet när jag såg honom komma nära någon annan dam. Jag kunde inte hitta något bättre sätt att få honom att komma tillbaka till mig och DR ISIKOLO kom till min räddning. När jag kontaktade honom berättade han allt jag behövde veta om hur kärleken och kontakten mellan mig och min man kommer att återställas. Jag följde det och han gjorde jobbet utan att tveka och strax efter 48 timmar ringde min pojkvän mig. Jag är glad och full av liv tack vare DR ISIKOLOs vänlighet. Jag uppmanar alla som går igenom problem att kontakta honom nu och han kommer säkert att hjälpa dig. E-post: [email protected] eller om du föredrar WhatsApp text: +2348133261196

    Anne Brouwers 2022-11-18 18:26:26
    Svara
  • jag heter Emily, jag vill dela med mig av detta korta vittnesbörd som kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Detta är min historia.
    Min man tycker att polygami inte är fel, han har träffat en annan kvinna det senaste året nu, och jag sa till honom att han måste sluta men han säger att han är kär i henne, de har till och med pratat om att ha varit tillsammans för alltid och också hon flyttar in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han sa att han ångrade att jag började med det här, men han kan bara inte finna sig själv att göra upp med henne. En dag när jag gick igenom internet för att söka jobb såg jag olika vittnesmål om hur en man hjälpte dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom att bota sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne att bli gravid efter 11 år av att ha varit barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne att rädda sitt äktenskap och få ett bra jobb, hon skickade e-postmeddelandet till den här mannen , så jag bestämde mig för att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu 01 @ gmail . com Men han kunde få min man att avsluta förhållandet med den andra damen inom 5 dagar och han kom tillbaka till mig och bad om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner förblir inte tysta eftersom de säger ”ET DELAT PROBLEM ÄR ETT PROBLEM HALVLÖST” Men jag säger att ett problem som delas med Dr Okosu är ”ET PROBLEM PERMANENT LÖST” Sir, här är mitt vittnesbörd som utlovat. Jag hoppas att du får se detta. Jag lever lyckligt nu med min man och våra 2 underbara barn. Han har sin whatsapp på +2348119663571

    Emily Lambat 2022-11-18 11:34:12
    Svara
  • Jag heter Ivana Persson Jag är en av de för många människorna här för att vittna för världen att Dr Isikolo verkligen är en godhjärtad man som gör sitt bästa för att hjälpa människor även när allt hopp är förlorat i jakten på att få en lösning på deras problem . Mina egna problem skiljer sig verkligen inte från andra eftersom jag har min fästman tillbaka till mig efter 48 timmar när Dr Isikolo arbetade för mig. Jag kunde inte hantera hjärtesorg när jag visste att jag förlorade min fästman till en annan kvinna. Jag var vilse i mörkret och jag är tacksam mot Gud att ärliga människor som Dr Isikolo verkligen existerar bara för att torka bort tårarna från de hjärtkrossades ansikten. Jag är 100% garanterad och säker på att han inte kommer att svika dig när du söker hans hjälp för att få lösningar på dina problem, antingen äktenskap eller relation eller andra livsrelaterade frågor. Bara maila honom via: [email protected] Du kan också WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196.

    Ivana Persson 2022-11-09 08:53:18
    Svara
  • Med hjälp av Dr.Pellar fick jag tillbaka ex-mannen
    Detta vittnesbörd är en sann historia och jag är Dake Linda. Jag kom i kontakt med Dr.Pellar genom ett vittnesmål skrivet om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra att leva. Att komma tillbaka med ett ex är en av de mest viscerala känslorna som många människor skulle vilja uppleva, särskilt eftersom minnen med en ex-man alltid grumlar våra sinnen när någon annan gör några av samma saker som vår ex-man gjorde. Jag har varit ensamstående förälder i nästan 6 år och även om min exman har varit borta från mina barn önskar jag fortfarande att han skulle komma tillbaka till mig någon gång. Denna trollformelare som jag stötte på känd som Dr.Pellar hjälpte mig att uppfylla mina önskemål och jag är glad att kunna säga att jag är tillbaka med min exman. resultatet kom efter 48 timmar när han försäkrade mig om att kärleken och bandet vi delade var fantastiskt återställd. Om du vill komma tillbaka med ditt ex, kontakta den här fantastiska guiden på hans Viber: l. e-post: [email protected]

    Linda 2022-10-28 11:13:17
    Svara
  • Jag förlorade vårt äktenskap och vårt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. Kontakta honom via e-post: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    Dragan Žilić 2022-10-26 12:17:58
    Svara
  • Hej, jag heter NIRA SHALOM, jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag om mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och även hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtas önskan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande 2 dagarna ringde min kärlek mig i telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig till vädja om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: babawalewiseman01 gmail com Whatsapp: +12544131991 Tack mig senare

    Nira Shalom 2022-10-15 19:56:53
    Svara
  • Mitt namn är Anne Schröder och jag är verkligen förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur de hjälpte till att få tillbaka sin före detta älskare. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för ungefär 6 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Jag följde procedurerna och han gjorde sitt för att återställa kärleken och lyckan i mitt hem. Efter den andra dagen min man ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och jag visste att kärleken och lyckan verkligen var återställd. kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: [email protected] eller sms:a honom via WhatsApp på: +23481333261196.

    Anne Schröder 2022-10-11 10:16:54
    Svara
  • I really enjoyed its content.

    aljzeera net 2022-10-07 23:43:05 https://oneotv.online/live/al-jazeera-ar-live-tv/
    Svara
  • Fantastisk kärleksform för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
    Min man gjorde slut med mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva på skilsmässopapperen. Jag var helt krossad och jag kunde inte komma tillbaka till någon form känslomässigt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och briljanta trollformler som kom till min räddning. Wow! Den här trollformaren har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 48 timmars besvärjelse som jag accepterade det. Chockerande nog ringde min man tillbaka mig med massor av ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig om och att skilsmässaprocessen kommer att avbrytas. först då visste jag att kärleken och harmonin mellan oss var återställd för alltid. Tack så så mycket Dr Isikolo för dina kraftfulla trollformler. uttryck räcker inte för att säga tack. Maila Dr Isikolo nu för brådskande hjälp via: [email protected] eller hans WhatsApp: +23481333261196

    Barbara Ahmetović 2022-10-07 16:50:32
    Svara
  • Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    Katrijn Pieter 2022-10-01 15:53:50
    Svara
  • Hej allihopa. Jag heter Arabella Matej. Jag är här för att tacka den fantastiska Dr Isikolo för att han fixade mina äktenskapliga problem. Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna DR ISIKOLO när jag började söka hjälp. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde. Jag hade inget val än att följa hans rutiner och han dröjde inte med något. Han gjorde ett kärleksåterföreningsband för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes och han nådde mig exakt efter 48 timmar som DR ISIKOLO lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare och han är pålitlig. om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

    Arabella Matej 2022-09-27 17:54:11
    Svara
  • Ja, Fredrick Lava radosnim srcem cijeni dr. Isikolo. Ljubav ostaje nevjerojatna kada ste sa svojom srodnom dušom i sreća zauvijek vam je osigurana. DR ISIKOLO mi je dao do znanja da se može oporaviti ono što ti život čini lijepim baš kad sam izgubio nadu da ću svoju ženu vratiti, a ona mi ga vratila. Imali smo kompliciranu vezu i svađali smo se cijelo vrijeme, a ona je ostavila slomljeno srce, a ja sam bio jadan. DR ISIKOLO pojavio se nakon nekoliko pokušaja da je ponovno pridobije i bezuspješno. Obnovio je ljubav i povezanost između mene i moje supruge i nakon samo 48 sati, imali smo spoj i razgovarali o stvarima, a sada se planiramo vjenčati i živjeti sretno zajedno zauvijek. Riječi ne mogu izraziti moju zahvalnost DR. ISIKOLU i svi koji su o njemu govorili pohvalno, nikada nisu lagali o njemu jer on je zaista vrijedan povjerenja. Kontaktirajte ga danas i dopustite mu da i vama pomogne. e-poštom: ([email protected]) ili mu pošaljite poruku putem WhatsApp-a: +2348133261196

    Fredrick Lava 2022-09-23 21:34:00
    Svara
  • Jag heter Tamara Simonis och jag är här för att tacka DR ISIKOLO för hans hjälp att rädda mitt förhållande. Min pojkvän lämnade mig för att jag var snabb på humöret och slogs mot honom flera gånger på grund av osäkerhet när jag såg honom komma nära någon annan dam. Jag kunde inte hitta något bättre sätt att få honom att komma tillbaka till mig och DR ISIKOLO kom till min räddning. När jag kontaktade honom berättade han allt jag behövde veta om hur kärleken och kontakten mellan mig och min man kommer att återställas. Jag följde det och han gjorde jobbet utan att tveka och strax efter 48 timmar ringde min pojkvän mig. Jag är glad och full av liv tack vare DR ISIKOLOs vänlighet. Jag uppmanar alla som går igenom problem att kontakta honom nu och han kommer säkert att hjälpa dig. E-post: [email protected] eller om du föredrar WhatsApp text: +2348133261196

    Tamara Simonis 2022-09-21 21:44:06
    Svara
  • Jag känner mig så välsignad i mitt äktenskap igen efter att Dr. Ige Ajayi tog tillbaka min man som hade varit separerad med mig i ett bra år. Kom från Island. Jag kan aldrig tacka honom nog, det som Dr. Ige Ajayi gjorde för mig, hjälpte i mitt liv. Min man skilde sig från mig i ett år och hade ont utan honom. Så jag letade överallt efter hjälp, men ingenting fungerade förrän jag ringde doktor Ige Ajayi. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer att återkomma till mig inom 24 timmar så långt mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel åt mig och min man ringde mig direkt när Dr. Ige Ajayi sa. Han vädjade och sa att han behöver mig tillbaka och nu har vi levt lyckliga igen under de senaste 9 månaderna. Den som läser mitt vittnesbörd och behöver hjälp bör kontakta honom. E-post: [email protected] Du kan också Whatsappa honom på +2348130035939

    Sarah Joe 2022-09-14 19:00:27
    Svara
  • Jag heter Lydia Kroos. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde rutinerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kontakten mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp eller Viber: +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

    Lydia Kroos 2022-09-13 10:37:40
    Svara
  • Jag heter Estela Alexander och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: [email protected] eller sms:a honom WhatsApp/Viber på +2348133261196.

    Estela Alexander 2022-09-08 10:53:52
    Svara
  • Jag förlorade vårt äktenskap och vårt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. Kontakta honom via e-post: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    Erland Borg 2022-09-05 16:04:13
    Svara
  • Jag var så deprimerad när min älskare lämnade mig för en annan kille efter att vi har dejtat i 5 år. Jag försökte tigga henne att komma tillbaka till mig, hon vägrade och sa att hon inte längre har känslor för mig. Jag blev en ledsen man efter allt vi varit med om tillsammans. Efter all kärlek vi har delat tidigare kunde jag inte föreställa mig mitt liv utan henne eftersom min kärlek till henne var ovärderlig att handla av någon anledning. Jag gick igenom internet, jag såg en kommentar om att DR ISIKOLO har makten att få tillbaka ex älskare och jag bestämde mig för att försöka se själv genom att kontakta honom och direkt gjorde jag det, svarade och jag förklarar vad jag går igenom och han berättade att den andra killen använde voodoo-trollformel på henne, det var därför hon lämnade mig för honom trots att jag brydde mig om henne och lovade att hjälpa mig att få tillbaka min älskare. Jag blev ombedd att följa procedurerna och det gjorde jag. Han gjorde sin klapp och kärleken och tillgivenheten återställdes och jag fick tillbaka min kvinna efter några dagar. tack, DR ISIKOLO är nu nöjd med min flickvän, och allt går nu smidigt. kontakta peter för all kärlek och äktenskaplig hjälp via e-post: [email protected] eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196.

    Adrie Dedrick 2022-08-31 10:47:22
    Svara
  • Jag heter Tamara Bergren och jag är här för att tacka DR ISIKOLO för hans hjälp att rädda mitt förhållande. Min pojkvän lämnade mig för att jag var snabb på humöret och slogs mot honom flera gånger på grund av osäkerhet när jag såg honom komma nära någon annan dam. Jag kunde inte hitta något bättre sätt att få honom att komma tillbaka till mig och DR ISIKOLO kom till min räddning. När jag kontaktade honom berättade han allt jag behövde veta om hur kärleken och kontakten mellan mig och min man kommer att återställas. Jag följde det och han gjorde jobbet utan att tveka och strax efter 48 timmar ringde min pojkvän mig. Jag är glad och full av liv tack vare DR ISIKOLOs vänlighet. Jag uppmanar alla som går igenom problem att kontakta honom nu och han kommer säkert att hjälpa dig. E-post: [email protected] eller om du föredrar WhatsApp, sms:a honom: +234-8133261196

    Tamara Bergren 2022-08-25 14:44:50
    Svara
  • Jag heter Estela Alexander och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    Estela Alexander 2022-08-22 14:12:39
    Svara
  • ​Min fru lämnade mig och bad om skilsmässa på grund av den osäkerhet jag hade med henne och det ständiga missförståndet. Jag gjorde mitt bästa för att lösa saker men allt var bortom mig och jag kunde inte hålla henne tillbaka från att lämna huset. Jag sökte hjälp från hennes familj för att hjälpa mig att få tillbaka henne hem men de kunde inte hjälpa också. Jag ångrade mina handlingar och det ledde mig till depression som jag led i 6 månader. Någon kopplade mig till Dr Joe som jag kontaktade och förklarade mina problem för och han försäkrade mig om lösningen. Han drog fördel av att hjälpa min situation och följde omedelbart. Han kastade en kärleksåterförening för mig och min fru och allt var löst och problemen vi hade dött en naturlig död när hon återvände hem på tredje dagen. Nu är vi tillsammans igen och lyckligare än någonsin tidigare. mejla honom nu ([email protected]) eller hans WhatsApp +1-330-694-6798​

    Arnoud Boudewijn 2022-08-20 13:42:42
    Svara
  • DR ISIKOLO ÄR EN LIVSRÄDDARE OCH DET KAN JAG FÖRSÄKRA DIG OM.
    Jag heter Denisa Popescu och jag är här för att gå med de många människorna här ute för att tacka Dr Isikolo för hans hjälp och vänliga gester mot mig. Jag hade en hemsk upplevelse att gå igenom hjärtesorg med min man. Han lämnade mig och jag var förkrossad och kunde inte hitta någon sökt hjälp för att få tillbaka honom. Vid något tillfälle var jag deprimerad tills jag stötte på sidor där folk vittnade om hur Dr Isikolo hjälpte dem. Jag kontaktade honom och han tvekade aldrig att hjälpa mig också. Inte nog med att jag fick tillbaka min man efter 48 timmar, kärleken och lyckan har också återställts bättre än någonsin. Dr Isikolo är en fantastisk personlighet och jag kan inte tacka honom tillräckligt för hans osjälviska tjänster gentemot mänskligheten. kontakta honom nu via e-post: [email protected] eller sms:a honom via WhatsApp: +234-8133261196.

    Denisa Popescu 2022-08-11 11:48:38
    Svara
  • Jag är Anna Hoblakova. DR ISIKOLO med sina stora krafter återställde mitt hem och den lycka jag delade med min man och det är verkligen något jag är evigt tacksam för. Det hände att jag var hjälplös och nedslagen i nästan ett år när min man lämnade mig på grund av äktenskapsproblem som vi stötte på. Jag gjorde allt jag kunde för att rädda mitt äktenskap och ingenting fungerade förrän DR ISIKOLO kom till min räddning. Han hjälpte mig och kärleken och lyckan jag delade med min man återställdes och mer fantastiskt. Jag vet att det låter konstigt om han verkligen kan hjälpa någon, men han är 100% garanterad att inte göra dig besviken när han försäkrar dig om att ha önskat resultat efter 48 timmar. Han kan hjälpa dig också om du är villig att ge honom chansen att göra det. mejla honom nu via: [email protected] eller sms:a honom på WhatsApp eller Viber honom på +2348133261196

    Anna Hablakova 2022-08-08 15:23:52
    Svara
  • Mitt hem var fyllt av oändliga problem och olyckor som ledde till en skilsmässa som jag aldrig ville ha med min man. Allt gick sönder och vi gick skilda vägar. Jag försökte fortsätta, men det var väldigt svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter grät alltid för att hon ville få tillbaka sin pappa. Jag hade inget annat val än att söka hjälp vilket fick mig att kontakta VOODOO LORD efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig att han skulle försona mig och min man med hans försoningstrollformel som han kommer att behöva göra. Jag är glad att kunna säga att jag uppnådde det önskade resultatet efter 48 timmar, kärlek och lycka har återställts och vi blev tillsammans igen och denna återförening är för alltid. Tack till VOODOO LORD för att du gjorde ett mycket bra jobb med att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du behöver hjälp. mejla honom [email protected] …  Whatsapp: +2348097014925

    Becca 2022-08-06 10:24:31
    Svara
  • Sa din man plötsligt att han ville skiljas och du ville aldrig skiljas eftersom du inte kan sluta älska honom. Då behöver du inte leta längre eftersom Voodoo lord den stora trollformaren är för dig. När mitt äktenskap kraschade krossade det verkligen mitt hjärta och påverkade till och med mitt arbete eftersom jag fortfarande tänkte och inte koncentrerade mig. Jag älskar verkligen min man så jag letar efter sätt att få tillbaka honom efter att ha bott åtskilda i några månader. Jag stötte på vittnesmålet från en man som sa att han kunde få en befordran med hjälp av den store trollformaren Voodoo lord, så jag tog hans kontakt och kontaktade honom. Jag förklarade äktenskapsproblemen för honom och han försäkrade mig att allt skulle bli bra, jag var hoppfull och han sa några saker som måste göras för att nå mitt mål. Jag följde hans instruktioner och idag lever jag lyckligt igen med min man, han är verkligen en fantastisk trollkarl. Kontakta Voodoo lord för alla slags livsproblem på  WhatsApp +2348097014925 eller e-post: [email protected]. du kommer inte ångra att du kontaktade honom.

    Nikolina Vesic 2022-08-06 05:39:15
    Svara
  • Tack DR ISIKOLO den största av allt för det du har gjort för mig. Jag är så glad att min älskare är tillbaka till mig och vi lever nu lyckligt tillsammans. DR ISIKOLO kärleksåterföreningsförtrollning är mycket kraftfull och effektiv och den har ingen bieffekt. Eftersom han lovade att hjälpa mig bestämde jag mig för att ge DR ISIKOLO ett försök när min älskare lämnade mig för en annan kvinna. Han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning för att återställa den kärlek och lycka för mig och min älskare som förde honom tillbaka till mig i 48 vår som han lovade och försäkrade mig. Det som gör mig mest upphetsad är att min älskare inte ens visste att han befann sig under en förtrollning som fick honom att förstöra det vi delat under åren. om du har problem med ett förhållande råder jag dig att kontakta DR ISIKOLO så får du ditt problem löst. Kontakta DR ISIKOLO idag och få ditt problem löst och om du behöver hans hjälp nedan är hans e-postadress: [email protected] eller direkt WhatsApp/Telegram eller Viber: +2348133261196.

    Katarina Bennet 2022-07-31 21:33:33
    Svara
  • Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom online. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och den rätta processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

    Klaudia Kusa 2022-07-27 10:08:23
    Svara
  • Jag förlorade min fästman och jag var känslomässigt traumatiserad och funderade på självmord så många gånger. Hans frånvaro krossade min värld och jag hade inget annat att leva för eftersom vi håller ihop i goda och svåra tider i så många år. Jag gjorde allt jag kunde för att gottgöra men han gick och föll för en annan kvinna. Jag sökte hjälp på olika sätt och inget fungerade förrän jag kontaktade Dr Joe. Jag var först skeptisk om han skulle kunna hjälpa mig med mina problem. Till min största förvåning försäkrade han mig om att han återvände till mig och det hände säkert när han gjorde jobbet åt mig. Han återvände till mig efter 2 dagar och jag blev förvånad. Dr Joe är en ärlig kärleksläkare och jag är fylld av tacksamhet för att jag har återställt min lycka. Han är bra på att hjälpa människor och misslyckas aldrig. Hans e-post är: [email protected] eller His WhatsApp +1 330-694-6798

    Laura Augustijn 2022-07-26 20:30:41
    Svara
  • Jag heter Emanuela Dino. Efter att ha varit i ett förhållande med pojkvän i sju år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves. Jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom och jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag kontaktade en trollformler som heter DR ISIKOLO som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformaren och han berättade för mig där var inga problem att allt kommer att ordna sig innan två dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig och vi löste skillnaderna och vi är lyckliga tillsammans nu. Vem som helst kan behöva hjälp av trollformaren, hans e-post: [email protected] eller hans WhatsApp/Viber honom på: +234-8133261196.

    Emmanuela Dino 2022-07-23 15:09:41
    Svara
  • Jag hade problem med min man och han flyttade till en annan stad och han avbröt kommunikationen med mig. Jag finner alla möjliga sätt att nå ut till honom så att vi kan lösa våra meningsskiljaktigheter men till ingen nytta. Hans mamma och syskon visste inte ens var han var. Jag var deprimerad och krånglade känslomässigt och jag var tvungen att söka hjälp för att få honom tillbaka till mig innan en annan kvinna tar över min plats i hans liv. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som jag förklarade allt för och var villig att hjälpa mig och det gjorde han. Han gjorde ett kärleksförsoningsband för mig och min man och okänt för mig att resultatet kommer att visa sig efter 48 timmar som han lovade. Min man kom tillbaka och hämtade mig och jag blev förvånad över att jag nu kan säga att kärleken och lyckan har återställts och vi är lyckligare tillsammans och allt jag ser nu är för alltid med honom och jag är så tacksam till DR ISIKOLO för hans vänlighet mot mig och andra människor där ute. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp/Viber honom på: +234-813-326-1196

    Karin Lars 2022-07-21 11:06:53
    Svara
  • KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: ([email protected])
    Kära vänner online, jag heter Kristina är från sverige. Jag måste ge detta mirakulösa vittnesbörd, som fortfarande är otroligt för mig än nu. Jag hade problem med min man för två år sedan, vilket ledde till att vi gjorde slut. När han gjorde slut med mig var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inom mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Maria) berättade för mig om en trollformler som hjälpte henne i samma problem han heter också DR. JAJA, så jag mailade honom på [email protected] trollformaren och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra, för att göra den långa historien kort. Innan jag visste vad som hände ringde min man mig och berättade att han skulle komma tillbaka till mig om bara två dagar och jag var så glad över att ha honom tillbaka. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss ​​själva. Tack till Dr. JAJA för att du räddade mitt förhållande och för att du också räddade andras egna. fortsätt ditt goda arbete Dr JAJA, om du är intresserad av att kontakta honom och vittna om denna välsignelse som jag eller om du går igenom ett hårt liv och du behöver hjälp med ett sådant problem kan du kontakta hans e-post: jajaspellcasterstemple1@gmail eller
    Whatt-sapp/ring honom +79267733498 Tack.

    Mikael 2022-07-12 19:58:27
    Svara
  • Är Kate från Kanada, jag vill dela med mig av min fantastiska upplevelse för hela världen om hur jag fick min älskare tillbaka i famnen efter att vi lämnat i 4 år. Jag lärde mig aldrig att jag kunde ha honom tillbaka i mitt liv förrän jag träffade den här fantastiska mannen heter Dr ozalogbo som visade mig sanna besvärjelser, jag och Larry gjorde slut för 4 år sedan ända sedan jag inte har varit mig själv även om jag har varit i flera relationer har jag inte sett vem som är lika bra som Larry, så ända sedan jag har tänkte på honom, så jag var tvungen att berätta för min vän om hur jag känner för Larry att jag önskar om jag kunde få honom tillbaka i famnen, så det var när min vän berättade för mig att hon läste en kärleksrecension häromdagen när hon såg hur någon kommenterade hur hon fick tillbaka sin älskare med hjälp av en man som heter dr ozalogbo. Så det var så jag sa åt henne att visa mig sidan där hon läste recensionerna så det var så hon visade mig och jag såg så många recensioner om denna fantastiska man hur han hjälpte många människor även sjuka, utan att slösa bort någon gång direkt. samlade hans kontakt och ringde honom och berättade vad jag vill, han bara skrattade över det och sa till mig att inte oroa mig för att han skulle komma tillbaka till mig, så det var så jag väntade för att se vad som kommer att hända, så överraskande nog fick jag ett samtal från Larry. Jag var som att det här är en dröm, men insåg senare att det var verklighet, Larry grät och bad i telefonen att han saknade mig mycket att jag skulle komma tillbaka till hans liv, jag var som om detta är sant? tills han kom till mitt hus och gick på knä och vädjade till mig att jag skulle förlåta honom, så det var så vi förenades igen med hjälp av stora ozalogbo, och nu är vi lyckligt gifta, tack vare dr ozalogbo för vad han har gjort för mig, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom genom; [email protected] eller mobilnummer +2348162562991

    katewillfred 2022-07-09 17:55:36
    Svara
  • Det här uppskattningsinlägget kommer från Judy Mikael till DR JOE. Strax efter 8 månader av mitt bröllop med min man förändrades allt med honom och jag var så osäker och svartsjuk för att han agerade så misstänksamt med sina sätt och detta fick oss att bråka så många gånger eftersom jag också fick veta att han träffade en annan kvinna . Han lämnade mig och flyttade till en annan stad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom och det fungerade aldrig. Jag försökte söka hjälp från så många ställen men ingen kunde hjälpa mig förrän jag fick reda på DR JOE online och hur han har hjälpt många människor. Jag kom i kontakt med honom och han berättade allt jag behövde veta och hur jag skulle rädda min man och vinna honom tillbaka till mig. Jag följde snabbt och han arbetade för mig och guidade mig också om hur han skulle säkerställa att han aldrig lämnar mig längre. Kärleken blev mer fantastisk när han kom tillbaka och nu är en bättre man som jag önskar och allt jag kan säga är att DR JOE är en underbar man som säkerställer att människor får lösningar på sina problem strax efter 48 timmar, vilket han garanterar. Vänligen maila honom via [email protected] eller His WhatsApp +1-330 694 6798 om du behöver någon form av hjälp.

    Judy Mikael 2022-06-21 13:32:23
    Svara
  • Jag hade en vacker och fantastisk kontakt med min man och vi var så kära och blev avundsjuka på alla omkring oss. Jag visste aldrig att hans familj aldrig stödde vårt äktenskap eftersom hans mamma hade en specifik kvinna som de ville att han skulle gifta sig med men han insisterade på att han skulle gå för mig och ingen annan. De hade sitt sätt att förvirra min man och se till att han skiljer sig från mig och när de lyckades blev jag förkrossad och min man lämnade mig och min dotter. Jag var deprimerad och miste nästan mitt liv längs linjen. Min syster var tvungen att hitta ett sätt för mig att se till att jag fick tillbaka honom och vi kontaktade DR JOE. Han kom till min räddning och gjorde allt han kunde för att säkerställa att problemet löstes. Han räddade min man från hypnosen de gav honom för att säkerställa att han övergav mig och kärleken vi delade. Jag är så glad nu att han är tillbaka till mig precis som DR JOE försäkrade mig. Ord räcker inte för att tacka honom för att han finns där för mig. Hans e-post är ([email protected]) eller hans WhatsApp +1 330-694-6798

    Karin Mikael 2022-06-14 13:28:08
    Svara
  • HUR MAN FÅR DITT EX TILLBAKA UTAN PANIK TACK TACK VARE DR IKHALEA FÖR ATT LÖSTE MINA PROBLEM. HANS E-POST ÄR([email protected])
    WHATSAPP:+2348050539035

    Hej alla, mitt namn är Mrs Ruby Hamer. Jag är från USA. Jag vill vittna om hur Dr Ikhalea kunde hjälpa mig att få tillbaka min man inom några dagar. Jag var väldigt förkrossad när min man lämnade mig och sa till mig att han inte ville ha något med mig att göra längre och att jag till och med var gravid. att berätta nyheten för honom som en överraskning eftersom det var några dagar till vår bröllopsdag på 5 år jag var så förvirrad att jag vet inte vad jag ska göra då jag menade en vän på jobbet som såg hur jag hade det på jobbet och frågade mig vem åt upp mig sen berättade jag för henne vad jag gick igenom med min man sen sa hon till mig att hon inte vet om jag skulle gilla idén att kontakta en andlig man för att få hjälp då berättade hon om Dr Ikhalea. Jag var så förvirrad fick numret av henne efter några dagars funderande och sedan bestämde jag mig för att kontakta Dr Ikhalea och Dr Ikhalea berättade för mig vad jag måste göra för att få ett slut på mitt problem. Jag blev väldigt chockad. Jag tänkte också att om det var allt är väldigt lätt så eftersom jag var väldigt desperat var jag redo att göra vad som helst för att få tillbaka mitt livs kärlek han gjorde vad gud vet vad han gjorde min man kontaktade mig och sa att han var ledsen att han ville komma hem att jag blev så chockad och jag trodde inte att jag trodde att det var en slump men innan jag visste ordet av ringde Dr Ikhalea mig och fråga mig hur jag mår med min man Jag blev chockad över att han visste om allt innan jag ens berättade för honom, då visste jag att det var Dr Ikhalea som hjälpte mig att få tillbaka min man nu är jag glad att ha min man tillbaka och min familj är tillbaka tillsammans du kan kontakta Dr Ikhalea om du har några problem alls här är hans kontaktnummer om du behöver hjälp från honom kan du kontakta honom via:e-post:{[email protected]} du kan också ringa WhatsApp-nummer : +2348050539035 min Facebook-sida- https://m.facebook.com/Dr-Ikhalea-Spell-Home-109998868319816/

    Svara
  • Hej alla. Mitt namn är. Brenda Pruis  vet att det verkar konstigt att söka hjälp med äktenskapsproblem men ingen är bortom ofullkomligheter och Dr Joe räddade mitt hem från att gå sönder när jag hade problem med min man. Vi kämpade varje dag för irrelevanta frågor och det blev en norm och han kunde inte hantera problemen och han lämnade oss. Jag letade efter honom och kunde fortfarande inte få honom att komma tillbaka. Jag hade inget annat val än att söka hjälp från Dr Joe. Jag kontaktade honom och han försäkrade mig om att få problemen lösta. Han berättade för mig vad jag skulle göra från min sida, vilket jag gärna gjorde och han arbetade för mig. Kärleken och kopplingen mellan mig och min man var tillbaka och jag blev förvånad när han återvände några dagar efter med en gåva för att be om ursäkt för allt vi gick igenom. Dr Joe rådde mig också att göra mitt bästa för att säkerställa att lyckan aldrig undgår oss längre. Lita på mig om detta att han är den bästa du behöver nu för att få den lösning du söker. vänligen maila honom via e-post till honom nu ( [email protected]) eller hans WhatsApp (+1 330 694 6798)

    Brenda Pruise 2022-06-05 18:38:29
    Svara
  • Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och elände som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit och vill ha tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad att kunna berätta för er alla att jag fick det önskade resultatet efter 2 dagar och kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj . Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: [email protected]

    Julia Anwar 2022-06-01 19:50:03
    Svara
  • jag vill ha tillbaka min ex flickvän inlägg och kommentarer 2022Dr. Ige Ajayi är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Av respekt för dig och dina besvärjelser måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min före detta man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr. Ige Ajayi. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom inom 24 timmar som Dr. Ige Ajayi försäkrade mig. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag skulle förlåta honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord och glad, du är en Gud sänd till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr. Ige Ajayi. förbereder också lotteri för att ändra din lycka på lotteriet; lotterilyckatrollformler för att ändra ditt matematiska tänkesätt med hjälp av numerologi för att exakt förutsäga lottovinstsiffrorna. Lycka till lotto-trollformler för att ändra ditt andliga tänkesätt för att göra det möjligt för dig att vinna miljoner på lotteriet. Obegränsade vinster med lotto-trollformler. Om du vill att en spelförtrollning ska neutralisera och ta bort alla besvärjelser och hexes mot din spelframgång, skaffa en av mina kraftfulla spelkonkurrenter. jobbtrollformel, besvärjelse för att stoppa en skilsmässa, besvärjelse för att bota alla sjukdomar, besvärjelse för skydd, besvärjelse för att bli framgångsrik, rik och Kraftfull domstolsbesvärjelse E.T.C. Till alla som letar efter en riktig trollformel bör kontakta Dr. Ige Ajayi på: [email protected] Du kan också Whatsappa honom på +234 (80)-5739-3990

    Amy 2022-05-26 15:48:09
    Svara
  • Kärlek ger aldrig upp, förlorar aldrig tron, är alltid hoppfull och består under alla omständigheter. Jag ger Gud all ära för att ha tagit in Dr. Ige Ajayi i mitt liv för att han hjälpte mig att få tillbaka min fru som fick mig att skilja mig i ett år. Jag var den sista personen på jorden som accepterade det faktum att trollformler existerar eller fungerar inte förrän jag blev hänvisad till Dr. Ige Ajayi, online som har hjälpt så många människor med sina kraftfulla trollformler. Jag hade inget annat alternativ än att ge det ett försök för 3 månader efter skilsmässan blev jag degraderad på min arbetsplats på grund av depression för jag vet inte vad jag ska göra för att få henne tillbaka men tack och lov idag för att jag använde Dr. Ige Ajayi att få tillbaka min lycka och kärleksliv inom 48 timmar. Bara förra veckan här befordrades jag tillbaka till min position och jag är här för att dela min egen erfarenhet med den här mannen som heter Dr. Ige Ajayi. Jag vet inte vad du går igenom idag men vet att i alla situationer finns det alltid en väg ut. Dr, Ajayi, förbereder också trollformler som Lotteri, jobbtrollformel, besvärjelse för att stoppa en skilsmässa, besvärjelse för att bota alla sjukdomar, skyddstrollformel, besvärjelse för att bli framgångsrik, rik och Kraftfulla domstolsbesvärjelser E.T.C. Kontakta E-post [email protected]. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    Veronica Lopez 2022-04-30 17:40:37
    Svara
  • TACK!! känner igen mig! precis vad jag behövde läsa!! <3

    ann 2018-12-14 18:56:01
    Svara
  • ❤️❤️❤️❤️❤️ igenkänningen är 100%

    Linnea Palmér 2018-12-13 18:40:58
    Svara
  • Sent som tusan, men TACK du underbara människa för denna text.

    Rebecka 2017-05-28 00:14:08
    Svara
  • Tack Petra!! Precis vad jag behövde läsa denna kväll. Alltför sällan man hör denna ärlighet om hur utanför man känner sig när man är singel! Klockrent

    Kramar
    /Så singel att det knappt kan kallas singen

    Johanna 2016-07-28 20:53:02
    Svara
  • Hallelujah!! Du gjorde min da… Nej mitt år!!! :))
    Tack för den SÅ beskrivande texten, önskar jag hade detta kopierar i fickformat. För att sedan dela ut vid fikabordet eller på släktmiddagar. <3 //den evige singeln

    Karolina 2015-10-15 11:02:07
    Svara
  • Tack !!!
    När ja vaknade i morse hade min vän sänt detta till mig…efter en helg me dejt hårt festande och galna upptåg va detta precis vad jag behövde!!!!

    Jag har varit singel i 2 år och älskar det samtidigt som jag hatar det…frågar mig varje dag ”vad är det du vill ha Linda”!!
    Jag har inte kommit fram till det och tror om jag ska vara ärlig..aldrig komma fram till det…

    Detta va så klockrent och jag har skrivit ut den hängt den på på kylskåpsdörren …för att påminna mig själv att vi singlar e fani helt underbara…

    Kärlek till dig:-)!!

    Linda 2015-10-13 12:14:20
    Svara
  • Om man inte letar då, om jag för tillfället eller alldrig vill ”hitta den rätta” jag mår väldigt bra själv. Kan inte det bara vara okej?

    Nej, alltid får man höra. En dag kommer du hitta honom… Honom, det kanske är en kvinna eller en hen… Jag blir så tröt…
    Jag går inte runt och är halv. Jag har det väldigt väldigt bra just nu, just här!

    Låt mig va!

    Sara 2015-10-10 06:08:18
    Svara
  • Klockrent !! Så jävla bra skrivet Petra

    Pernilla 2015-10-08 12:20:27
    Svara
  • Bra skrivet! Man fick sig verkligen en tankeställare. Fortsätt med dina fantastiska inlägg så här. Du lyckades verkligen!

    Kristina 2015-10-08 09:24:03
    Svara
  • Så bra text, och uppmuntrande!

    Hanna 2015-10-08 08:33:37
    Svara
  • Bästa blogginlägg jag läst! Mitt i prick Petra :)

    Marja 2015-10-07 20:57:57
    Svara
  • Fan, vilket bra inlägg! Det är faktiskt PRECIS så det känna och så tankarna snurrar. Inte alltid, men ibland. Och bara att tanken ens finns där ibland får det att skava.

    Så tack för att du påminner mig, och alla andra fantastiska singlar därute hur grymma vi är!

    Fanny 2015-10-07 20:47:22
    Svara
  • Så otroligt bra skrivet, TACK!!
    Jag själv har varit singel i fem år och har själv börjat tänka senaste tiden ”är det nått fel på mig?”
    Men som du skriver, när man träffar den rätta då VET man och KÄNNER det! Tror det är värt att vänta på mannen som en dag kommer göra mig knäsvag.
    Återigen tack för din text, otroligt bra skrivet ❤❤❤

    Mikaela 2015-10-07 18:58:56
    Svara
  • Alltså detta gjorde min dag! Du är en inspiritation och har så himla bra tankar! Fortsätt skriva såna här inlägg. Tror att detta kommer hjälpa många.

    F 2015-10-07 13:38:12
    Svara
  • Är ganska blyg när det kommer till killar. Har inte träffat den rätta och är 24 år. Får dem frågorna jämt eller så tror dem att jag är lagd åt andra hållet. Vilket jag inte är, men det är bara för att jag inte haft nån kille. Blir så trött på det! Och när folk ska sitta och tjata om deras killar 24/7. Det är inte så kul för en supersingel att höra. Bästa inlägget Petra

    Emma 2015-10-07 10:57:45
    Svara
  • Men så spot on. Ta mej fasiken det bästa jag läst i ämnet. Kan skriva under på varje stavelse.
    Nu har du fått en ny anhängare i ditt led petra.
    6 år som singel och rätt go och glad ända.
    Och bara för att jag inte nöjer mig med första bästa så blir man ifrågasatt som du skriver.

    Var hos en spådam i mars. Hon sa – jag ser att du funderar mycket på varför du är singel. Varför just du inte hittar någon men alla andra. Sluta upp med det. Du har inte träffat rätt än. Men det kommer. Oroa dig inte. Det är inte dig det är fel på. Det blir bra.

    Så sedan dess har jag helt släppt fokuset. Det blir vad det blir.

    Må så gott.
    //Zanna

    Zanna 2015-10-07 06:40:38
    Svara
  • Det här är bland det bästa jag läst!! Instämmer i varje ord.

    Katarina Karlsson 2015-10-07 06:10:12
    Svara
  • Hej! Man kanske måste fundera på om tvåsamhet verkligen är målet med livet. Det funkar ju så sällan. Hur många av dem du känner har en relation som du verkligen själv skulle vilja ha? Lev livet, det kan man göra ”fast” man är självgående. Singel heter det när man är ung, ensamstående heter det när man är själv. Står man ensam när man är själv? Lyssna på vilken negativ klang det har… ensam-stående… Jag kallar det självgående. Fortsätt att vara unik och tro aldrig att du blir bättre bara för att du inleder en relation.

    Stina 2015-10-07 06:06:24
    Svara
  • Det kan faktiskt vara så att man själv VALT att vara singel Petra. Jag är en av dom. Jag är lite less på alla självgoda icke-singlar som antar att jag inte vill vara singel.

    kim 2015-10-07 01:49:42
    Svara
  • Himla bra skrivet, känner igen mig så mycket i dina ord!

    Viktoria 2015-10-06 23:33:39
    Svara
  • Fan, Petra. Du äger.
    Jag är bara 16 år (!!!) och får redan frågor och undrande blickar över att jag alltid varit singel. Förstår inte vad de förväntar sig för svar… ”Oj, är jag singel? Totalmissat… Får väll ta och ändra på det. Tjingeling!”
    Haha. Så himla bra och träffande inlägg, tack för att du förstår. Massvis med kärlek till alla vackra singeltjejer där ute. Och till dig Petra, som äntligen hittat rätt! <3

    Olga 2015-10-06 18:20:51
    Svara
  • Så sant ☺️ som vi sa i Turiket för ett år sen Varm kram på dig

    Kerstin 2015-10-06 16:58:06
    Svara
  • Huvudet på spiken Petra! När det är rätt då vet man, njut av att du dessutom har möjlighet att ha ett förhållande med ”The One”, en del förlorar sina alldeles för tidigt och får hoppas på en till <3

    Frida 2015-10-06 15:03:06
    Svara
  • Där satt den. Tack, Petra! Puss och kram och grattis till kärleken <3

    Andy 2015-10-06 14:28:45
    Svara
  • Tack för inlägget Petra, det träffade precis rätt för mig. Mer sånt! Kram

    Nanna 2015-10-06 10:45:14
    Svara
  • Tack! Fantastiskt bra skrivet <3 <3

    Pernilla 2015-10-06 10:00:51
    Svara
  • Tack, så skönt att höra att man inte är ensam! Ja jag vill gärna läsa mer sånt här.

    Sabina 2015-10-06 09:51:01
    Svara
  • Bästa inlägget! På pricken så det är & känns. Fina människa, massor med <3 till dig!

    Jenny 2015-10-06 08:24:01
    Svara
  • Så det finns fler än jag?? Trodde nästan jag var ensam. Alla, då menar jag ALLA mina närmaste tjejkompisar har partner o är sambo. Men jag førsøker att fokusera på mig själv. Jag trivs med mig själv och det liv jag lever. Men det finns en liten skugga, en LITEN. Men sluta hoppas är nog det sista jag kommer att gøra ;)

    Evigt-singel Emilie 2015-10-06 03:08:07
    Svara
  • Kan bara hålla med!!
    Kram

    Matilda 2015-10-06 00:22:01 http://Matildaelisabeths.blogg.se
    Svara
  • Så jädrans bra skrivet. Träffade rätt på varenda ord!!

    Sandra 2015-10-05 22:26:56
    Svara
  • TACK FÖR DESSA ORD <3

    Singel-Sofia 2015-10-05 22:08:15
    Svara
  • precis så är det. Bra skrivet!

    Elin 2015-10-05 20:55:56
    Svara
  • JAAAA! Älskar din blogg och hela dig, inspiration och motivation till max! Keep it coming

    Annika 2015-10-05 20:55:13
    Svara
  • Älskar detta inlägg! Känner igen mig så otroligt mycket och du sätter ord på det. Fler sånna här inlägg!!

    Ebba 2015-10-05 20:15:24
    Svara
  • tack för ett bra inlägg.
    Äntligen någon som skriver om denna fråga.
    Inget fel på oss som är singlar är val man har rätt till. Kan säga man är reserverad till ngn spec

    Nono 2015-10-05 19:50:46
    Svara
  • Ja. Ja. Ja.

    Ja.

    Exakt så!

    Joy Malou Schubert 2015-10-05 19:20:59 http://nicolinda.blogg.se/
    Svara
  • Vilket ogroligt bra, ärlig och välskriven text. Bästa blogginlägget jag någonsin läst. Kram

    Klara 2015-10-05 17:30:13
    Svara
  • Exakt, exakt vad jag känner! <3 Fortsätt gärna med sådant här varvat med mode, inredning, skönhet och allt annat som gör livet vackrare :)

    alice 2015-10-05 17:06:57 http://aliceschneiter.com/
    Svara
  • Mitt i prick och sjukt snyggt skrivet.

    Linn 2015-10-05 16:55:53
    Svara
  • Ja, vill hemskt gärna läsa mer som liknar detta. Väl rutet!

    Jasmine 2015-10-05 16:15:25
    Svara
  • Bra beskrivet, Petra. Levde själv singelliv många år innan jag träffade mr Right.Precis som du skriver så VET man när det är rätt. Inget fånigt spel, spela svårfångad eller frågetecken. Man. Bara. Vet. Om man bara vetat det innan så hade det besparat en mycket grubbel. All lycka till dig och Marcus!

    Malin 2015-10-05 15:28:05 http://inneoute.blogg.se
    Svara
  • Tack Petra för att du skriver exakt det man behöver höra när man som jag är inne på 9:e året som singel och har det precis så som du beskriver. Tack :)

    Eva 2015-10-05 14:57:13 http://eva-johansson.com
    Svara
  • brukar aldrig ge kommentarer men denna gång måste jag – så spot on som det kan bli; drogs själv med dekommentarerna i 10 år och var inte stressad själv men började för alla andra verkade så stressade av min livssituation. Så vandrar jag in på en fest i Köpenhamn sent en fredag efter alltför mycket rödvin för 3 år sedan och där mötte jag DEN jag ska vara med för alltid :) total lycka!!!

    Michaela Nilsson 2015-10-05 13:05:47
    Svara
  • Fällde en liten tår. Med dina fantastiska ord och text känner jag hopp igen. Taack!

    Yasmin 2015-10-05 12:06:32
    Svara
  • haha där satte du spiken i kistan! Tack för dessa helt perfekta orden, Petra! Vill bara ta fram fetaste godispåsen, mysa ner mig i soffan och fortsätta läsa så brutalt mycket MER!
    HEJJA PETRA!! puss o kram

    josefine 2015-10-05 11:44:55
    Svara
  • Du skriver som en gud Petra.. jaa mer sånt här, det känns så fantastiskt genuint! GÅ IN OCH KOLLA MIN NYA GALNA(!!!!) HÅRFÄRG :D -> http://emellebeautysweden.blogg.se/

    Mikaela 2015-10-05 10:49:24 http://emellebeautysweden.blogg.se/
    Svara
  • Tack för orden. Tack för att du sprider förståelse om hur det är att var singel. På riktigt. Om hur förbannat jävla vidrigt det är när man känner att man har SÅ SJUKT MYCKET ”flickvänsenergi” i sig att man nästan går sönder men aldrig kan hitta ”Honom” att lägga den på. Och alla frågor. Men jag är ju det här, det här och det här – varför kan jag då inte hitta någon som vill ha mig? Och som jag vill ha tillbaka?

    Ja, bara tack. Och tills ”Han” dyker upp så lever denna singeltjej vicariously genom ditt parliv här på bloggen. För ni verkar ju bra himla fina.

    KRAM!

    Anna. 2015-10-05 10:49:18
    Svara
  • Tack för det här inlägget! Precis vad jag behövde denna måndagsförmiddag!

    Malin 2015-10-05 10:40:31
    Svara
  • Helt rätt. Men jag tycker ända du missar det viktigaste: man kan vara precis lika lycklig och fantastik som singel!! Felet i samhället är att man tvingar pa tvasamheten, som om den vore det ända rätta, sa jäkla fel!! Tvasamhet är inte svaret pa lycka, det är bara ett sätt att leva. Om man utgar ifran att man maste vara tva för att vara lycklig eller lyckad da har man missat hela poängen!!

    M. 2015-10-05 10:28:19
    Svara
  • Spot on! Mer sånt här!

    Nathalie 2015-10-05 09:41:59
    Svara
  • Fan Petra, första gången jag kommenterar här FÖR SÅ JÄVLA RÄTT och så sjukt härlig text. Tack.

    Emma 2015-10-05 07:36:51
    Svara
  • Tack! <3

    Johanna 2015-10-05 07:32:30
    Svara
  • Petra!
    Jag she en fråga jag har funtat på ett riktigt bra tag nu. Typ sen glamorama sändes… Så jag kan kort och gott inte hålla mig längre. Det handlar om dejting så det passade ju bra under detta as super mega bra inlägg (känner igen mig sååå mycket) till min fråga som lyder: jag är sååååå osäker på mig själv i verkligheten. Jag har inga problem att ta selfies på mig själv och välja ut en perfekt, utan problemet ligger i hur jag ”ser ut” i verkliga livet. Och sen till dejter.. Jag blir så nervös när jag bara tänker på att möjligen träffa någon från exempelvis Tinder, eller bara träffa någon man kanske sett en eller två gånger tidigare. Men eftersom du är en mästare på att dejta kanske du kan hjälpa mig… HUR GÖR MAN?? Vad ska man tänka på? Hur blir man bra på att dejta och hur kan man komma över det där med att tycka hela situationen är pinsam? Snälla HJÄÄÄLP!!

    /osäker tjej

    E 2015-10-05 00:56:12
    Svara
  • Du får gärna skriva mer texter som dessa.
    För jag känner igen mig så, även om dom flesta slutat frågat nuförtiden. Kan väl bero på att man halvt lagt ner och bry sig iofs.
    Får väl börja swipa till våren igen då allt annat i livet börjar komma i ordning.

    Har inte följt din blogg tidigare, men är väl dags nu.
    Men roligt att du träffat Marcus nu Petra och må gott!

    Patrik 2015-10-05 00:34:48
    Svara
  • Detta kom i rättans tid! Fick precis denna fråga igår och kände mig en aning misslyckad. Tack tack tack för denna fina text!!

    Anna 2015-10-04 23:19:55
    Svara
  • Tack för ett sånt fantastiskt inlägg. Precis vad jag behövde. Det är fan inte fel på mig!!!!

    Isabella 2015-10-04 23:13:00
    Svara
  • Så jävla rätt! Tack för att du skriver ett sånt inlägg mitt i all hets om skönhet, förhållanden, pengar osv osv <3

    Simone 2015-10-04 22:27:53
    Svara
  • Jag blir rörd! Vilket bra inlägg Petra och jag konstaterar att vi är så många som känner precis så här! Nu känner jag mig genast mindre ensam. Det finns faktiskt många fördelar med att vara singel också, så nu njuter vi medan det varar. Stor KRAM till alla härliga kvinnor där ute där ute som kämpar och svarar på dessa dryga frågor dagligen!

    Ida 2015-10-04 22:26:36
    Svara
  • Alltså din text typ räddar mitt liv!
    Kunde inte känna igen mig mer!!! Men så härligt och hoppfullt. Jag är inte värdelös. Åh tack!<3

    Cecilia 2015-10-04 22:19:12
    Svara
  • OMG petra, jag är exakt den du skriver om så blev nästan tårögd haha! <3

    Lisa 2015-10-04 22:06:44
    Svara
  • Mer sånt här Petra!<33

    Rebecca 2015-10-04 22:01:05
    Svara
  • JA!! Mer sånt här <3

    sara 2015-10-04 21:50:31
    Svara
  • OMG, om man kan älska dig ännu mer så började jag precis göra det!
    Tack för detta inlägg, det var precis vad jag behövde. Du masserade alla mina ömma punkter och nu känner jag mig hel och stark igen.
    Vi är inte ensamma tjejer!!

    Evelina 2015-10-04 21:16:49
    Svara
  • Tack för det här inlägget Petra. Typ exakt det jag behövde höra idag. Tack tack tack <3

    Maja 2015-10-04 20:56:02
    Svara
  • Jag älskar att läsa när du skriver om känslor. Hur träffades ni två förresten? kramar

    johanna 2015-10-04 20:33:35
    Svara
  • Är 24 år och har aldrig haft en pojkvän. får samma fråga dagligen. Jag är feg eller så tycker inte killarna att jag duger som jag är. Vad ska man göra, vill inte vara tillsammans med nån bara för att. Men det känns skönt att man inte är ensam. Så en dag kanske my number one dyker upp, precis som för dig

    Emma 2015-10-04 20:18:37
    Svara
  • Tack. Verkligen bara ett jävla kärt tack. Jag har precis som su, varit supersingel, typ jämt. Har dejtat i monsterfart ibland, o ibland vart totalt själv. Jag har följt dig sen ditt första blogginlägg, o alltid funnit lite tröst i att du varit, precis som jag. Så om sanningen ska fram så blev jag nästan lite sur när du träffade Marcus (missförstå mig rätt, samtidigt skit glad!). Så den här texten, va fan i mig EXAKT vad jag behövde läsa. Jag är 27 år gammal o börjar se rynkor kring ögonen o folk ploppar ut ungar i samma takt jag dricker vin. Så tack, ett kärt jävla tack. Det här va verkligen vad jah behövde läsa. Få lite pepp o motivation till att gå på den planerade dejten i veckan o fortsätta snacka med han killen på tinder. Ska fakriskt gå in o swipa lite nu. Trevlig söndag! Och gärna mer sånt här! Puss på dig o bråkis!

    Stina 2015-10-04 20:10:49
    Svara
  • Ja fortsätt med såna här !! :)

    Carro 2015-10-04 19:50:03
    Svara
  • Tre tårar som trillar nerför min kind och snabbt är jag där och tar bort dom med baksidan av handflatan. Detta inlägg var verkligen pricken över i:et. Är den enda i tjejgänget som inte har någon kille. Dom andra har pojkvänner eller män dom dejtar. Efter några krossade hjärtan och månader av att bygga upp spillrorna av sig själv så vill jag inte bara masta mig in i det längre. Eller jag vågar inte. Men jag vill också att någon ska hålla om mig på natten. Jag vill dela min dubbelsäng.

    Skriv gärna mer som detta inlägg! Så fint och viktigt. Kram!

    Linn 2015-10-04 19:37:55
    Svara
  • Grät en skvätt. Så fantastiskt rakt på sak, så ofta man försöker att förklara inte bara för andra utan även för sig själv varför man lever ensam.

    J 2015-10-04 18:59:28
    Svara
  • Ja fortsätt!!!! Jättekul när du skriver <3

    Ebba 2015-10-04 18:31:18 http://www.liifeofebba.devote.se
    Svara
  • Inlägget som kom som pricken över i:et. För jag tror att jag seriöst kommer vara singel resten av mitt fucking jävla liv.

    Elin 2015-10-04 18:26:48
    Svara
  • jaaaa fortsätt skriv sånt här! Satt och log genom hela texten, skönt på något sätt att en bloggare som du skriver om det här! Väldigt viktigt tror jag, är nämligen en av dom som är supersingel och undrar vad som är fel!

    Emelie 2015-10-04 18:23:54
    Svara
  • Tack för en helt fantastisk text!! Den gjorde hela min söndag! :)

    Carolina 2015-10-04 18:20:40
    Svara
  • Fortsätt absolut med sådana här texter! så fint att komma nära. Och även för mig hög igenkänningsfaktor. Tack för påminnelsen om att det inte är mig det är fel på.

    Carolina 2015-10-04 17:57:31
    Svara
  • Underbart skrivet!! Träffade rätt i hjärtat!

    Anna 2015-10-04 17:41:17
    Svara
  • Tack för bra pepp!

    Lisa 2015-10-04 17:28:51
    Svara
  • Wow Petra! Snacka om att lägga orden så att man precis känner igen sig. Nästan som en spark i mellangärdet så klockrent var det skrivet. Du strålar ihop med Marcus och jag är så glad för din skull… för bådas skull. Den som väntar på något gott… ;)

    Lena 2015-10-04 17:26:01
    Svara
  • Sicken bra text! TUSEN TACK PETRA! <3

    Ellen 2015-10-04 16:05:03
    Svara
  • Hög igenkänningsfaktor! Det behövde jag höra :)

    Madelene 2015-10-04 15:59:53
    Svara
  • Fy fan va bra, rent ut sagt. Tack! Det behövde jag läsa.

    Solan 2015-10-04 15:15:51
    Svara
  • Petra jag älskar dig! Börja gråta. Så sant, fint, ärligt. Puss.

    Tove 2015-10-04 15:02:57
    Svara
  • Superbra skrivet! :)

    maria 2015-10-04 14:56:32
    Svara
  • tack tack tack!

    Gabriele 2015-10-04 14:49:16
    Svara
  • Tack Petra! Det var precis det här jag behövde läsa en ensam söndagseftermiddag. Kärlek till dig

    Hanna 2015-10-04 14:40:18
    Svara
  • Bra inlägg! :) Tycker lätt att du ska fortsätta med sådana inlägg.

    KATTIS - Bloggar om julen 2015-10-04 14:27:30 http://www.christmaslady.blogg.se
    Svara
  • Bästa inlägget jag läst i år (av allas tusentals bloggar som existerar)!!!

    Emma 2015-10-04 14:24:26
    Svara
  • Tack Petra! Bästa texten!!! Du gjorde min dag! Känner mig genast bättre till mods en söndag som singel! Fortsätt med sådan här texter, du äger <3

    Cissi 2015-10-04 13:04:06
    Svara
  • Helt fantastiskt. Som supersingel kämpar man på, det kan jag skriva under på. Men ”fortsätt leta, det finns hopp, hen finns där ute” är ganska tröttsamt att höra på speciellt när pepp-historier kommer ifrån människor som efter en tids sökande har hittat någon och …gift sig. Varför kan man inte bara skriva om allt sånt här och vara mer öppen om sina tankar och känslor när man är singel? Missförstå mig rätt, det är helt fantastiskt att du har hittat någon som får dig att känna kärlek och ge kärlek, på riktigt. Jag saknar något sätt bara känslor och sanningen ifrån andra supersinglar.

    Mona 2015-10-04 12:52:37
    Svara
  • Kanske ditt bästa inlägg någonsin! Tror alla kan känna sig väldigt ensamma med dessa tankar, men uppenbarligen har ju alla vi supersinglar dem. TACK för detta!!!! Gärna fler sånna här texter.

    Anna 2015-10-04 12:33:17
    Svara
  • Du är SÅ inspirerande Petra! Tack! Så bra skrivet.

    Olivia 2015-10-04 12:18:02
    Svara
  • <3 <3 <3 FORTSÄTT!!!

    Clara 2015-10-04 12:13:32
    Svara
  • Aldrig har väl en blivit så glad över att läsa något en ensam söndagsmorgon. Tack, och ja, fortsätt!

    Julia 2015-10-04 12:03:02
    Svara
  • Så sant skrivet, precis så är det:):)

    Elisis 2015-10-04 11:54:20
    Svara
  • TAAAAAAAAAAAAACK för detta inlägg! Äntligen någon som lyckas sätta ord på vad jag känner och att veta att jag inte är ensam

    Sara 2015-10-04 11:47:06
    Svara
  • Amen to that! Mer sånt här!!!!!

    Kristin 2015-10-04 11:42:59
    Svara
  • Tack. Behövde höra detta så mycket just nu. Har alltid varit den där super singeln som hjälper alla andra med killar och tröstar när det tar slut. Är så trött på ”har du träffat någon än”, ”varför är du singel” osv. Man försöker skratta bort det men egentligen vill man bara spy på dem och gå därifrån. Tack Petra.

    Amanda 2015-10-04 11:28:13
    Svara
  • Det är var precis vad jag behövde läsa. Du är bäst Petra. Bäst!

    Emilie 2015-10-04 10:59:43
    Svara
  • Sjukt bra skriver Petra!! Exakt så. Man blir glad för din skull :)!

    Moa 2015-10-04 10:48:09
    Svara
  • Åh herregud va jag känner igen mig. När man är med kompisar och deras pojkvänner så frågar ALLA varför man är singel och man ska komma på olika roliga svar varje jävla gång. Blir så trött haha!

    Linnea 2015-10-04 10:43:26
    Svara
  • Tack Petra för att du skriver det här! jag är ”den eviga super singeln” med vänner som just nu både förlovar sig och blir gravida.. tack för att du delar med dig och får mig att känna mig lite mindre ensam!

    Hanna 2015-10-04 10:29:32
    Svara
  • Sjukt bra skrivet! Känner igen mig till 100%. Men nu har jag äntligen hittat rätt o då är det ta mig fan rätt på riktigt!! Ha en fantastisk dag o fortsätt sprid kärlek o glädje. <3

    Lina 2015-10-04 10:16:02
    Svara
  • Stort like från mig också. Skönt att få se lite känsligare sidor av dig, nu gillar jag din blogg ännu mer! Är så lätt att tro att man är ensam om liknande tankar när folk omkring en verkar så coola och starka. Kram♡

    Linda 2015-10-04 09:52:43
    Svara
  • Ja åh, vad jag hatar frågan. Jag är 34 och ”borde” skaffat barn och gift mig vid det här laget. Jag kan t o m få frågan i jobbsammanhang. Sanningen är att jag kämpat i flera år med att ta mig ur ett extremt destruktivt förhållande, men det vill jag ju inte berätta för alla. Jag vill inget hellre än att träffa någon men jag vet inte ens hur man hittar en dejt (om man inte nätdejtar, men mitt ex scannar alla nätdejtingsajter så det vågar jag inte). Så svårt, och jag blir ju inte yngre direkt. Nej, usch, det känns lite hopplöst.

    Maja 2015-10-04 09:42:57
    Svara
  • Fortsätt skriva, du sprider energi!!

    Elin Sjöberg 2015-10-04 09:36:35 http://nouw.com/elinmargareta
    Svara
  • Petra! Petra! Petra! Du satte precis ord på alla dessa känslor och tankar som snurrar inom mig, tog alla ord jag någonsin velat säga rätt ur min mun. Tack!

    Alicia 2015-10-04 09:14:17
    Svara
  • JA jag vill gärna läsa mer sånt här!! Grinade nästan för att jag kände igen mig så väl. Tack!<3

    F 2015-10-04 09:00:08
    Svara
  • Åh vilken bra och peppig text!

    Emma 2015-10-04 08:55:03
    Svara
  • Jag ligger här en söndagmorgon med så igensvullna ögon att jag knappt jag se. Jag separerade från mig ex igår, och har ni sovit den första natten i mitt nya hem. Vi har en lång story med on and of, dramatik och en evigt pusslande för att försöka hitta lösningar. VI har nästan älskat ihjäl oss av varandra, men det räckte inte. Vi gör inte varandra lyckliga… Vi kommer aldrig till någon punkt där vi känner att allting är ”lätt” trots att ingen av oss direkt gör några stora fel.. Så nu ligger jag här, och har i mitt huvudet i 3 veckor sett detta som ett sådant misslyckande. speciellt att jag nu ska leva singellivet.. jag vill ju bara vara hemma och göra långkok, baka, gå upp 7 en lördag och träna, plocka svamp och ha vänner på rödvins-middagar.. Och det ända jag tänker är att jag kommer vars själv resten av mitt liv.. och att det i andras ögon (och mina) är något dåligt att vara själv.. TACK petra för dina fina rader. Jag blev lite tagen på sängkanten här borta, du skriver otroligt vackert. Och sant!

    Så glad (och avis) på dig som hittat den rätte. Jag längtar!

    S 2015-10-04 07:58:08
    Svara
    • Svar på Ss kommentar.

      Åh! Du kan ändå göra de där sakerna, plocka svamp, gå upp 7 och träna, bjuda hem vänner på middagar. Det behöver man inte vara i ett parförhållande för att göra. En del saker kan man göra själv, och andra med en bra vän! Jag är singel och gör ofta sånt och det är så skönt. Älskar friheten och längtar samtidigt till att hitta någon som man hittar ömsesidig kärlek med. Lev i nuet och spela alla livets roller med omsorg. Stor kram

      Malin 2015-10-04 15:55:49
      Svara
  • Fantastiskt fin text. Fortsätt skriva om känslor, verkligen bra!

    Sara 2015-10-04 07:03:48
    Svara
  • JA, fortsätt skriv såna här texter! <3

    Malin - MalinBelle.com 2015-10-04 04:20:51 http://malinbelle.com
    Svara
  • Lördag kväll, foreveralone, läste detta. Vill bara säga tack <3

    Victoria 2015-10-04 00:44:58
    Svara
  • Petra, du är fantastisk? Så bra skrivet!

    Maria 2015-10-04 00:30:44
    Svara
  • Men….. SUPERLIKE! Rakt in i mina tankar – Mer!

    Jenny 2015-10-04 00:13:36
    Svara
  • Spökläsar här! Men detta var fan värt att slänga in lite extra kärlek för – så jävla bra skrivet.

    Tove 2015-10-03 23:46:31
    Svara
  • Nailed it!!!!

    Matilda 2015-10-03 22:50:04
    Svara
  • du är fantastisk petra!
    massa lycka och lördagspepp,
    hälsa mannen din som gör dig så sprudlande och lycklig. han gör det bra, heja kärleken!

    Tove 2015-10-03 22:32:40 http://www.tofa.se
    Svara
  • Tack Petra, TACK! Jag med förhoppningsvis många andra härliga twenty-something supersinglar känner igen sig i din text. Det är inget fult med att vara singel, vare sig man har valt det själv eller ej. Du ger oss singlar hopp om att hitta kärleken!

    Martina 2015-10-03 22:16:46
    Svara
  • Fantastiskt skrivet

    Anna 2015-10-03 22:03:15
    Svara
  • Så jääääääävla bra skrivet!!! Tack!!

    Charlotte 2015-10-03 21:57:54
    Svara
  • <333333

    Guro 2015-10-03 21:52:16
    Svara
  • Det här Petra var det bästa jag läst. Och jag behövde läsa det. För några månader sen var jag på en picknick med tjejkompisar, i ett gäng där jag nästan alltid är den enda singeln. Vid det här tillfället hade en av tjejerna precis dumpat en kille hon träffat ett tag där hon då sa ”Men asså han hade inte haft NÅGOT långt förhållande. Alltså hur sjukt är det inte? Det måste ju vara något fel på honom”. Där och då kände jag mig förintad som både människa och singel (för tydligen i just det gänget definieras man som människa utefter om man är singel eller inte). Eftersom alla andra tjejerna höll med och instämde i att det måste vara någon allvarlig störning på honom kände jag helt enkelt att det måste vara något fel på mig också. Rationellt sett förstår jag ju självfallet att så inte är fallet, men uppenbarligen har jag dålig självkänsla kring mitt singelskap och därför behövs det så lite för att jag ska tvivla på mig själv.

    Det är hemskt att man på middagar med singelkompisar ska behöva hålla låda om ens ”galna singelliv”, visa tinder för att det verkar så ”galet spännande och sådant fanns inte när jag var singel!” eller som du skriver, förklara vad anledningen är till att man inte träffat någon.

    Jag blir matt bara jag skriver det. Men vi är FABULÖSA och alla gör vi så gott vi kan.

    TACK för peppen Petra!

    Emma 2015-10-03 21:45:37
    Svara
  • tack!!! är exakt den supersingeln som du beskriver, 27 år, snygg enligt mej sj,bor i Sthlm o lever ett superliv men (tyvärr?) ensam..dejtar på tinder o går på massa dejter, men nej ingen rätt än..detta inlägg får mig att inte tappa hoppet :)

    anna 2015-10-03 21:44:57
    Svara
  • Tack <3 <3

    sanna 2015-10-03 21:30:10
    Svara
  • Åååh så bra skrivet!! T A C K

    Linn 2015-10-03 21:24:15
    Svara
  • brukar aldrig kommentera. men detta var ta mig fan ett fantastiskt inlägg. TACK för att du skrev detta. PUSS

    josefin 2015-10-03 21:13:46
    Svara
  • Tack för detta Petra!! Du träffade så rätt.. fällde tom en tår eller några

    Lisa 2015-10-03 20:46:54 http://Www.nouw.com/lisabengtsson
    Svara
  • Det här är typ det bästa du någonsin skrivit. Fan vad du är bra!!!! Tack <3

    Elin 2015-10-03 20:40:48
    Svara
  • Är nog ett av de bästa blogginläggen jag någonsin läst. Så bra. Så jävla träffande. Så less på att vara singel å bli nobbad att jag nästan vill skicka ut en utvärderings enkät till tidigare dejter för att få veta ”vad jag gör fel”.

    Tack Petra <3 detta inlägg kommer sparas och läsas många gånger

    Therese 2015-10-03 20:39:26
    Svara
  • OTROLIGT bra skrivet! Känner verkligen igen mig i det du skriver, så härligt att du har hittat rätt! Fick verkligen upp hoppet om att hitta kärleken :)

    Filippa 2015-10-03 20:29:01
    Svara
  • Så himla himla bra och peppande ord! Även fast jag så klart VET att det inte är något fel på mig (så himla härlig och trevlig och snygg tjej liksom) så är det ändå nått som gnager i en varje gång frågan ställs (”hur kan DU vara singel”). Men jag har väl förihelvete inte VALT att vara det? Nu är det bara så – och mitt liv är så jävla gött på så många sätt, så jag vill liksom inte påminnas om att jag råkar sakna EN av alla dessa härliga saker som livet innehåller. Jag har varit singel i 10 år och kommer kanske vara det 10 år till (hoppas inte) – men jag kommer aldrig ge upp hoppet om att jag en dag kommer träffa rätt person! Han som får mig alldeles knäsvag bara av att vara i samma rum, får mig att rodna ändå upp till öronen av en enda blick, och som tittar på mig som om jag var det vackraste som gått på denna jord. Tills dess njuter jag av singellivet och väntar med spänning på den dag HAN kliver in i mitt liv och gör det ännu lite bättre.

    J. 2015-10-03 20:28:44
    Svara
  • Kan vara en av de bästa och finaste texterna jag läst av dig! Mitt i prick förmedlar du känslan jag gick och bar på i flera år trots att jag jämt fick höra ”Vilket kap jag var”, ”HUR kan DU vara singel?” etc etc. Jobbade under några års tid på en arbetsplats där alla var i stort sett i samma ålder och bland tjejerna var jag den enda singeln. Folk skaffade sambo till höger och vänster, förlovade sig, åkte på kärlekssemester…Jag levde mitt singelliv, dejtade på och åkte på sol och festresor till Rivieran, Marbella och Ibiza.. Trots att jag hade sjukt kul på dessa resor och i övrigt så kände jag alltid en saknad i bröstet och längtade oftast bara efter att få ligga i någons famn och känna mig älskad, snarare än att ränna runt på Stureplan.. Sprang på dejt efter dejt, men lyckades aldrig hitta rätt. Och alltid med dessa frågor från vänner och bekanta ”Hur kan du vara singel? ” Till slut kände jag väl mer eller mindre att det måste vara något fel på mig. ALLA träffade ju någon! Alla utom jag…
    Så kom den där fredagen när jag skulle på en blinddate en killkompis till mig styrt upp. Hade verkligen ingen lust när jag slutade jobbet på kvällen, längtade mest hem till soffan och var sååå nära att skicka ett sms och dra en vit lögn om att jag blivit sjuk. Som tur var gjorde jag inte det… Den kvällen för 2 år sedan föll alla pusselbitar på plats och just i detta nu ligger jag och ammar vår 3 månader gamla dotter. Plötsligt händer det bara och när man minst anar det. Och ja när det är rätt, ja då vet man <3

    Annika 2015-10-03 20:20:10
    Svara
  • Tack för att du lyckas sätta ord för hur jag känner! Tack.

    Jasmine 2015-10-03 20:03:43
    Svara
  • Så himla bra skrivit! Igenkänningsfaktorn är hög om man säger så! Äntligen någon som kan förmedla detta så snyggt och bra!!
    Gärna fler sådana texter <3

    Rebecka 2015-10-03 20:00:23
    Svara
  • Tack tack tack för det här inlägget!! Det finns ju de som tycker att de alltid har rätten att fråga om allt i ens privatliv när man är singel. Vet inte hur många gånger i veckan kollegor frågar “Och hur går det med killarna då? Har du inte varit singel lite länge nu? Du borde väl gå ut på krogen, du som fortfarande är ung?” Jag vet inte hur många gånger jag fått låtsas att “nejnej jag trivs bra själv och jag och min förra, vi var ju tillsammans länge, så det är skönt att vara själv. Jag vill vara själv ett tag till”. Fast sanningen är den att det hugger som knivar i bröstet, i magen, ja ibland i hela mig. Svarar vänligt fast jag tänker nu är det nog. Inte frågar jag hen hur förhållandet är med hens man, om deras sexliv eller om de bråkat nyligen. Man vet aldrig vad en annan människa har gått igenom eller har för känslor om en situation. Tvivel på sig själv för att man är i den situationen man är, tvivel som resulterar i en panikångestattack en ensam lördagskväll för att man känner just det, ensamhet och rädsla att alltid få vara ensam. Kanske sanningen är någonting man vill dölja. För min sanning är att jag vill läka en otrohet, bli hel innan jag kastar mig in i någonting annat. Men det har ta mig fan ingen annan än jag med att göra.
    Glad för din skull att du hittat mannen i ditt liv, kram till dig.

    Anonym 2015-10-03 20:00:19
    Svara
  • Är nybliven frivillig singel och vad härligt att läsa denna text! Ser fram emot att en dag träffa mannen i mitt liv jag med

    Alice 2015-10-03 19:40:49
    Svara
  • Det där kan vart det bästa du skrivit och det bästa jag läst på riktigt riktigt länge. Fan va bra sagt Petra. Så sant allt du skriver ( yepp jag e den eviga singeln bland mina vänner) Sättet du förmedlar känslor i en text är bara WOW! Nu ska jag tindra vidare! <3 Puss

    Mallan 2015-10-03 19:34:51
    Svara
  • JA! <3

    Sanna 2015-10-03 19:15:32
    Svara
  • Såå fint och jag känner igen mig själv i varenda ord Petra! Tack för att du är du, en underbar inspirationskälla och människa som jag ser upp till VARJE DAG! Denna text lånar jag och sparar i anteckningar när det känns jobbigt! DU ÄR
    BÄST!

    E 2015-10-03 19:08:06
    Svara
  • behövde läsa det här idag! tack för att du förgyller vardagen med din underbara, starka och peppande personlighet. TACK <3

    Michaela 2015-10-03 19:01:45
    Svara
  • Ja mera sånt! Kul skulle det även vara att få läsa hur du och Markus hittade varandra!

    Emelie 2015-10-03 18:26:59
    Svara
  • Heja Petra!! Så fantastiskt bra och SANT skrivet! Och tack för att du tar upp det som alla funderar på, ”är det något fel på mig?”, för det är det inte! Alla är vi unika och underbara på vårt eget sätt, en dag kommer någon lycklig jäkel också inse det. Tack!

    Sara 2015-10-03 18:04:36
    Svara
  • Mitt i prick! Känner igen mig så väl. Mer sånt här!

    Amanda 2015-10-03 18:04:02
    Svara
  • Riktigt bra skrivet Petra! Jag har nästa alltid varit i en av mina två relationer från 16 år upp till nu 29 år och har ingen plan på att bli singel (älskar min sambo och tro mig, han gör mig knäsvag). Men jag fick mig en tankeställare, jag har ställt den där frågan, flera gånger, men inte hört hur den låter i mottagarens öron. Nu ska jag se till att bita mig i tungan jag med. Kram till dig

    Nina 2015-10-03 17:53:17
    Svara
  • Love you! Nu blev jag riktigt peppad och glad.

    Lisa 2015-10-03 17:52:03
    Svara
  • jag älskar detta inlägget! Jag känner igen mig så mycket i din historia! Idag är jag 20 och har haft något förhållande. Knappt kysst heller ( det skulle blir en bra titel: 20 och okysst ;)). Jag läser på universitetet i Lund och just nu känns det som om det är en så stor hets med att träffa någon och ha förhållanden. Jag har funderat länge på att skaffa tinder och börja dejta. Främst för att lära mig att dejta och att det kan vara jättekul (har förövrigt aldrig gått på dejt). Så nu när jag har läst din artikel så ska jag börja dejta!
    Så himla kul och inspirerande inlägg Petra, you rock!

    Phuong 2015-10-03 17:51:47
    Svara
  • Asså nä, tack Petra. Har precis gått ur en relation och är helt knäckt för att han lämnar en för ungkarlslivet. Känner mig otroligt oälskad tills jag läste denna texten och kände att allt var okej. Men också att det blir bättre. Du är bäst! Och du är värd det bästa!

    Anna 2015-10-03 17:32:29
    Svara
  • Alltså Petra! Känner exakt som du kände förut! Är också supersingel som har ont i tummarna och är trött på jobbet för att ha varit på dejt mitt i veckan. Ändå har jag inget långt förhållande bakom mig, även ”fast jag är snygg, rolig och snäll” blablabla… Kom ihåg när du outade att du och Markus var tillsammans här på bloggen. Jag ba ”åhhhh neeeej! Min cyber-supersingel-kompis har lämnat mig!” Haha! Tyckte verkligen om att läsa denna text! SÅ kul när du blir mer personlig, även om jag gillar alla inlägg och stil och inredning också! Nu ska jag ta med mig denna pepp och gå ut och slira på stan ikväll! PUSS!

    My Cecilia 2015-10-03 17:18:42 http://mycecilia.blogg.se
    Svara
  • Jag tycker att det är lite fel att du utgår ifrån att alla som är singlar VILL träffa någon. Man kanske faktiskt skiter i vilket, man kanske trivs själv och vill vara just själv en period. Livet handlar inte om att hitta någon att leva med utan det går ut på att hitta sig själv. När någon ställer den frågan skulle jag spontant svara: ”Skit i det du!”. Allt för många skapar en identitet runt sin partner och sen när denne partner försvinner så försvinner även deras identitet. Varför inte skapa sin egen identitet och sen skaffa en partner? Jag har själv varit i ett förhållande i snart nio år och trivs sjukt bra men jag är så jävla trött på samhällets normer kring hur folk ska leva. Lev hur fan ni vill, singlar eller ej. Lev som du trivs och skit i andra människor lågbegåvade kommentarer.
    Man är inte misslyckad för att man inte har en partner.

    Linda 2015-10-03 17:13:40
    Svara
  • alltså 100% ja. men sen fattar jag inte heller varför folk frågar av den anledningen att alla faktiskt är annorlunda. vissa vill inte ha ett förhållande, andra är av olika anledningar inte öppna med det förhållandet de har osv. och just det här ”du som är så snygg och rolig”, alla är inte snygga och eller roliga? och att sätta en värdering i något man egentligen inte styr över är så lågt. tänk om man är skitful då (och obs det är inte en dålig grej, men att folk får en att känna så)? eller tänk om man blivit bränd så många gånger att man inte orkar mer. på den frågan finns det liksom 1000 obekväma svar som den som frågar egentligen inte vill höra, så varför fråga? och som någon annan sa i kommentarerna så är det samma när det gäller barn. liksom get the fuck out of mina förhållanden och min livmoder, eller förbered dig på det bittraste svaret ever. ibland vill man ju bara säga något genomhemskt bara för att de ska få sig en tankeställare. man är ju riktigt hjärntvättad av det här samhället och tvånget på att man 1. ska vara i ett förhållande och 2. föröka sig såfort man är i ett förhållande, så inte jättekonstigt att många känner ett behov att ha svar på de frågorna.

    mb 2015-10-03 16:58:52
    Svara
  • ALLTSÅ blev så glad när jag läste detta. Det träffade liksom rakt in. Queen P <3

    Erica 2015-10-03 16:51:44
    Svara
  • JAAAAA! Mer sånt här!

    Olivia 2015-10-03 16:34:04
    Svara
  • Fortsätt med dessa texter! så bra! :)

    Anna 2015-10-03 16:33:45
    Svara
  • Ja!! Jag är du, jag känner igen mig i precis varenda ord.. Värst är frågan från familjen!
    Ibland känns allt riktigt hopplöst men man kämpar väl på..
    Är riktigt glad för dig att du hittade rätt iallafall! :-)

    Johanna 2015-10-03 16:33:07
    Svara
  • Amen!! Så bra och igenkännande inlägg. Fortsätt snälla!

    Sophie 2015-10-03 16:29:31
    Svara
  • Helt galet jävla bra skrivet. Du är en grym förebild!

    Emma 2015-10-03 16:26:14
    Svara
  • Vill bara instämma med alla andra som skrivit. Ett super igenkännande inlägg! Jag har dejtat en hel del men hamnar alltid med samma typ av kille. Olika sidor av samma mynt liksom. Börjar tvivla på min förmåga att hitta en partner och vet inte hur jag ska ta mig an problemet. Tips mottages:-)
    /Vilsen

    s 2015-10-03 16:24:55
    Svara
  • Helt underbart skrivet! Fortsätt gärna med detta. Även fast jag är singel och inte har någon lust att träffa någon nu, sprang jag just in i min soulmate här om veckan, när man mist vill eller behöver det. Men man känner definitivt när man träffat rätt!

    Nicolina 2015-10-03 16:21:02
    Svara
  • Var längesen jag kommentera något hos dig, men detta inlägg är det bästa jag läst på länge. Tack <3
    MVH Superduper singeln..

    Emily 2015-10-03 16:13:13 http://www.sexoholics.se
    Svara
  • Det här kan vara det bästa inlägget du någonsin skrivit! Inget ont om ytliga ”modebloggsinlägg” – det är väl det modebloggar går ut på egentligen – men nu växte du verkligen i mina ögon och visade en annan sida.

    Johanna 2015-10-03 16:05:10
    Svara
  • TACK underbara Petra. Det här var precis vad jag behövde höra. <3

    Johanna 2015-10-03 15:58:20
    Svara
  • Petra! Första gången efter alla dessa år så kommenterar jag din blogg! Känner igen mig så jäkla mycket! Är 29 år och varit singel forever! helvete vad det suger!

    sofi 2015-10-03 15:56:16
    Svara
  • Så bra skrivet! Jag är 34, haft förhållande i 6 år och får samma fråga gällande barn. Frustrerande, jobbigt och deppigt att få frågan varför man inte har barn. Och andra som svarar åt en; du har väl inte tid som jobbar så. Vare sig att träffa någon eller skaffa barn är inte något man kan göra genom att knäppa med fingrarna. Tack för ett bra inläpp, så viktigt! x

    Sofia 2015-10-03 15:44:34
    Svara
  • Bra inlägg! Jag har alltid och kommer nog alltid tycka att den här typen av frågor är så himla oförskämda. Förstår inte att folk inte fattar det själva? Det finns ju tusen anledningar till att folk ej är i en relation och man vill inte som singel sitta och förklara/försvara sin livssituation för människor till höger och vänster. Sen är inte heller alla människors första prio att leva i en relation till varje pris och det måste ju också vara okej:)

    Singelpodden 2015-10-03 15:43:06 http://www.singelpodden.se
    Svara
  • Petra! Du satte ord på mitt liv. Tack för peppen :-)

    Sara 2015-10-03 15:38:47
    Svara
  • Tack tack och TACK! För det här inlägget, jag är som du var supersingeln, mina systrar har alltid haft förhållanden och många (men faktiskt inte alla vilket är skönt för mig) av mina kompisar har haft förhållanden eller åtminstone dejtat killar i längre perioder. Jag har inte varit på en enda riktigt dejt men det har aldrig känts rätt att träffa de killar som frågar om vi ska träffas eller så har jag förstått att de bara vill träffas för att ha sex. Jag börjar bli mer och mer desperat för varje år som går förbi som singel och jag har provat tinder flera gånger men det har aldrig fungerat och jag är ute och festar och försöker ragga på killar där vet inte hur jag ska träffa killar på andra sett… Jag har precis börjat plugga på högskolan så jag hoppas verkligen att jag kan träffa någon där! Men tack för ditt inlägg det gör att jag känner mig mindre ensam och ska försöka att tänka att händer det så händer det!

    Cecilia 2015-10-03 15:27:56
    Svara
    • Svar på Cecilias kommentar.

      Åh! Vet precis vad du går igenom. Börja engagera dig i om det finns studentkår! Jag gjorde det och gick från en blyg försiktig tjej till en mycket öppnare och mer framåt tjej med vänner som verkligen gillade mig. Det banade vägen till toppjobb och dessutom högskolans snyggaste mest charmigaste kille! ;) Lycka till med studierna!!

      Gammal student 2015-10-03 17:28:09
      Svara
  • Älskar inlägget! Känner precis dom du gjorde innan och skönt att veta att man inte är själv!

    Char 2015-10-03 15:14:28
    Svara
  • Vet du, jag har läst din blogg sen start och jag har aldrig kommenterat. Förlåt för det. Nu bara måste jag, Petra detta är ditt bästa inlägg någonsin! Så ärligt och det känns som att du delar med lite lite av dig själv till alla oss (läs jag) som känner sig helt förvirrad i denna jungel av härliga (och mindre härliga) män. Stort tack och kramar!

    Anna 2015-10-03 14:50:33
    Svara
  • Tack tack tusen tack för det här inlägget! Igenkänningsfaktorn slog i taket när jag läste det här… Och ändå är jag bara 20 men får den frågan titt som tätt! Dina inlägg om känslor är inte många men de är väl värda att vänta på för när du väl skriver dem känner man igen sig i vartenda ord!
    Tack igen och Kram till dig och bråke, ni är så fina tillsammans <3

    Hanna 2015-10-03 14:28:01
    Svara
  • Taaack! Är en av alla dessa supersinglar. Inte för att jag vill utan för att det inte känts rätt. Dejting är som en djungel, vild exotisk och du vet aldrig vad (vem) som väntar bakom nästa hörn (swipe ;)). Och så satans trött på att kollegor/släktingar/vänner/bekanta frågar! Låt oss vara…det är tillräckligt kämpigt! Ibland :)

    Karin 2015-10-03 14:26:47
    Svara
  • Alltsåg gud, ibland är du verkligen bara så jävla vettig alltså. Fucking löv you just nu!

    Agnes Olander 2015-10-03 14:17:54
    Svara
    • Svar på Agnes Olanders kommentar.

      jag heter Emily, jag vill dela med mig av detta korta vittnesbörd som kan vara användbart för dig på ett eller annat sätt. Detta är min historia.
      Min man tycker att polygami inte är fel, han har träffat en annan kvinna det senaste året nu, och jag sa till honom att han måste sluta men han säger att han är kär i henne, de har till och med pratat om att ha varit tillsammans för alltid och också hon flyttar in hos oss. min man älskar mig fortfarande, han sa att han ångrade att jag började med det här, men han kan bara inte finna sig själv att göra upp med henne. En dag när jag gick igenom internet för att söka jobb såg jag olika vittnesmål om hur en man hjälpte dem med deras problem. En av dem sa att han hjälpte honom att bota sina sjukdomar, den andra sa att han hjälpte henne att bli gravid efter 11 år av att ha varit barnlös och jag såg en annan som sa att han hjälpte henne att rädda sitt äktenskap och få ett bra jobb, hon skickade e-postmeddelandet till den här mannen , så jag bestämde mig för att ge mannen en rättegång och jag kontaktade honom på hans e-post: drokosu 01 @ gmail . com Men han kunde få min man att avsluta förhållandet med den andra damen inom 5 dagar och han kom tillbaka till mig och bad om ursäkt för allt han gjorde och bad om min förlåtelse. Vänner förblir inte tysta eftersom de säger ”ET DELAT PROBLEM ÄR ETT PROBLEM HALVLÖST” Men jag säger att ett problem som delas med Dr Okosu är ”ET PROBLEM PERMANENT LÖST” Sir, här är mitt vittnesbörd som utlovat. Jag hoppas att du får se detta. Jag lever lyckligt nu med min man och våra 2 underbara barn. Han har sin whatsapp på +2348119663571

      Emily Lambat 2022-11-18 11:32:29
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!