Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Signatur Smycken

Smycken

När jag var i Costa Rica förra året blev jag av med alla mina smycken. Mina signatursmycken, som jag hade varje dag. Som fungerade till allt. Nu har jag dessutom en ring som ska matchas till allt. Så nu är jag extra taggad på att bygga upp en ny ”basgarderob” för mina smycken. Smycken som är personliga. Det är så lätt att köpa på sig massa krimskrams som bara klarar en kväll på stan innan de missfärgats.

Sedan jag såg Isabel Lennse diamantringar har jag varit besatt. Men de kostar en slant. Så jag blev så glad när jag såg en liknande bland Guldfynd. Vi har nämligen ett samarbete med Guldfynd just nu, där vi fått välja ut våra favoriter.

Mina favoriter hittar du på Guldfynds hemsida (klicka här, om du vill spana in dem). Innan har jag alltid haft rosésmycken. Men nu med min FÖRLOVNINGSRING – så tänker jag mer silver och guld. Mest silver.

guldfynd-petraHur fina är dessa ringar? Den svarta diamantringen är 2 die for. Hur fin skulle den vara till min nya förlovningsring? 
Guldfynd
Gillar den tunnare enklare diamantringen till. 
Guldfynd--

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Petra Tungårdens webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Man
  Marcus Schuterman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Man
  Kevin Triguero
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Flora Wiström
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Hälsa
  Träningsglädje
  Man
  Viktor Frisk
  Mode
  Linn Eklund
  Man
  Johan Hurtig
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Man
  Philip Conradsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Sanna Fischer
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Amelia Widell
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Emelie Wikström