Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Få perfekt fönat hår hemma!

Fönat hår

De senaste åren har jag fönat mitt hår med en varmluftsborste (det vill säga en borste som blåser ut varmluft). Men den sliter ganska mycket på håret, så i förra veckan blev jag pålurad den här ”plattångsborsten” från Remington av en kompis – och nu är jag hooked.

Den är mycket mer skonsam och HELT BANANAS BRA och enkel att använda. Förra helgen innan vi åkte provade tre tjejkompisar den på en fördrink och alla tre sprang och köpte den dagen efter. Så bra är den. Jag torkar håret till det är halvtorrt, delar upp under- och överhåret och sedan går jag loss med borsten. Låt håret vara upprullat några sekunder innan du går på nästa parti.

Remington

Borsten heter: Keratin Therapy Pro Volume. Jag köpte min på Corinne and Friends i Sturegallerian. Men tror den finns att köpa på alla stora kedjor, som Åhléns osv. Kan göra en film när jag kommer hem hur jag går tillväga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Petra! Jag skriver här ett litet meddelande bara för att jag vill skicka ett stort TACK till dig för tipset om denna borste. Den passar så bra till mig som har lite längre än axellångt, tunt skandinaviskt hår som mår bra av att inte styla håret så mycket eftersom det sliter så mycket. Mitt hår får snabbt supervolym och ser salongsfixat ut på 5 minuter med den här borsten. Jag hade inte köpt den om det inte vore för att du bloggade och tipsade om den, så varmt tack till dig.
  Bästa hälsningar, Hanna Westrin.

  Hanna 2016-08-11 06:26:31
  Svara
 • Ja, snälla gör en video! Förstår inte riktigt helt hur man ska göra. Ha det så bra! Och tack för en sjukt inspirerande blogg!

  Louise 2016-08-02 09:27:56
  Svara
 • Snälla gör en video!! Vill verkligen köpa denna men vet inte hur jag ska gå till väga:) kram!!

  Frida 2016-07-25 22:48:59
  Svara
 • så himla bra tips! skulle bli jätte glad om du gjorde en video! och måste bara säga att jag älskar bloggen och podden!

  Johanna Cecilia 2016-07-15 18:36:31
  Svara
 • Älskar dina skor! Vilket märke?

  Emilia 2016-07-06 08:28:39
  Svara
 • Åh, den verkar superbra! Skulle vara kul att se en film på hur du gör!
  Kram!

  Caroline 2016-07-05 11:15:49 http://carolinesmode.com
  Svara
 • Hej ! Så fin topp du har ! Var kommer den ifrån?! Och ska kolla upp borsten !
  Tack för alltid inspirerande blogg!

  Malin 2016-07-05 11:11:18
  Svara
 • Åh den ska jag köpa! Älskar ditt hår <3

  Stina 2016-07-05 11:02:47
  Svara
 • snälla gör en video!!

  sonia 2016-07-05 07:32:59
  Svara
 • Ja snälla gör en video!!:)

  Moa 2016-07-05 00:03:12
  Svara
 • jag brukar använda en varmluftsborste men då har jag sjukt mycket olja i håret för att den inte ska slitas och det hjälper. Men vad bra att du hittade en som var mer skonsam :-)

  Kram<3

  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-07-04 19:19:11 http://camillaesi.se
  Svara
 • Låter himla spännande, kanske kan vara värt att prova på mitt enormt tjocka hår som tar evigheter att självtorka.. x
  http://josefinmolanders.blogspot.com

  Josefin M 2016-07-04 17:49:53
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emelie Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
PT-Fia
Creative
Sandra Beijer
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Linn Wiberg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Sanna Fischer
Home
Julia K
Mode
Linn Eklund
Home
Amelia Widell
Creative
Sara Edström
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk