Bästa kommunikationen i stan!

Bike-ID

Idag har jag bara flängt från möte till möte – hela dagen. Vad skulle jag göra utan min cykel? Bästa sättet att ta sig genom stadstrafiken snabbt. Måste bli bättre på att pussla ihop mina dagar. Haft två maraton mötesdagar i rad nu – och då känns det som att man får noll gjort även om man uträttar mycket. Dessutom väntar mailen på en som en tickande bomb på kvällen. Och bloggen blir lidande.

Imorgon skulle jag egentligen haft inspelning hela dagen som jag lyckades pussla om till nästa vecka på grund av mina angry birds ögonbryn. Tar ju drygt en vecka innan de är rimliga. Så imorgon ska jag verkligen bänka mig framför datorn hemma – precis hela dagen. Och på kvällen ska jag rensa ut hela min garderob för på söndag ska jag ha Bloppis med ett härligt gäng tjejer 12.00 – 15.00. Mer info kommer ikväll eller imorgon!

Nu måste jag hoppa in i badrummet och pudra näsan för ikväll ska Emilia de Poret hosta en middag på NK. Dock hade jag velat dra en påse över huvudet i afton. Kommer inte hinna tvätta håret och har redan försökt rädda misären med torrschampo med gick åt helvete och mina ögonbryn är som sagt ett kapitel för sig.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!