Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Stensäkert

Stockholm Streetstyle_17A0312_17A0334

Bild: Carolines Mode/Stockholm Streetstyle

Jag har på mig kavaj från Hunkydory, byxor från FWSS, topp från Filippa K, skor Zara, väska Hunkydory, nya solglasögon från Maui Jim. 

Jag får inte nog. Jag älskar marmor i alla färger och former. Just nu är jag väldigt inne på grön och svart marmor. Ni minns det där ljusa marmorskalet från 3 Details som jag haft? Det fick precis stenhård konkurrens av deras senaste skal som släpps idag i svart marmor. Hur fint är det inte?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag letade efter din artikel om ”senilsnöre” i Metro 21 maj. Tänkte kommentera men blev aldrig av. Hade varit kul med en bild på hur du gjort. Jag är annars senilsnörenas mästare, men så har jag även lite tvångssyndrom. Nycklar, plånbok, mobiltelefon, SL-kort mm sitter fast i ”senilsnören”. Ficktjuvar har gått på mig 3 gånger, men aldrig fått något med sig pga. dessa! Jag har t.ex. aldrig tappat eller glömt min mobiltelefon och har ändå haft sådana sedan 1998! Varje gång jag byter mobiltelefon får jag hitta på en ny lösning. Kräver lite klurande. En del tycker jag är udda och andra tycker att mina senilsnören till mobiltelefonerna är en jättebra idé och skulle vilja ha själv. Har funderat på om man skulle kunna tillverka en sådan produkt och kanske lägga på lite snygg design och kanske skulle det bli succé? Tyvärr är jag inte så driftig att jag klarar att dra igång ett sånt projekt själv. Men jag fick lite blodad tand av ditt inlägg. Kanske skulle du kunna hjälpa till med marknadsföringen :-D

  Magnus Rosander 2014-11-23 00:24:19
  Svara
 • Vilket fint skal! Var kan man köpa det? kram

  Nina 2014-05-19 13:47:46
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej! :) I utvalda 3-butiker. I stockholm finner du det bl.a på 3-butiken Kungsgatan, Götgatan, Hornstull och även Västermalmsgallerian. Du kan hitta alla butiker på 3details hemsida.

   Mvh Frida

   FRIDA 2014-05-19 14:45:42 http://Fridahs.nu
   Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind