Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hudvård som ger resultat

hyOsminkad. Vit är också en färg, haha. (blekfis!)

Jag har ju provat ett nytt hudvårdsmärke som Anna på Stureplanskliniken tipsade mig om. Nu har jag använt Dermaceutic i en och en halv månad och jävlar vilket resultat. Jag antar att det är i kombination med de kemiska peelingarna, men min hy har aldrig varit så bra. Jag börjar även se att pígmeteringar och färgskillnader i hyn börjar försvinna. Sedan tror jag även att det är i kombination med kosten. Jag har börjat äta/dricka mycket mer antioxidanter och grönt överlag. Var tredje dag peelar jag ansiktet med La Prairie och en gång i veckan (oftast söndag, när huden är riktigt mör och trött på mig) brukar jag köra Glam Glow‘s ansiktsmask.

4R2A3584

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Bra produkter men det är tyvärr så dyrt med ansiktsmasker och vill man har något som verkligen rengör finns det faktiskt bra alternativ, Jag brukar faktiskt använda dessa masker från http://www.blackhead.se/produkt/blackhead-killer-3pack/ dem verkligen går in på djupet och dra ut all smuts och pormaskar som finns i ansiktet. Gör lite ont att dra av men oojjjj!!! så bra det blir!

  lovisa 2016-12-21 12:46:03 http://www.blackhead.se
  Svara
 • omg!!! jag trodde seriöst att du var mörkhyad!?!

  hanna 2014-10-26 04:23:19
  Svara
 • En kvinna får göra vad hon vill med sin kropp. Är man ful så får man skit,väljer man att ändra på sitt utseende mha kirurgi etc så får man också skit. A double-edged sword som man säger. Sluta upp med kvinnohatet!

  sarah 2014-10-25 18:49:38
  Svara
 • VAD har du gjort med läpparna? Hjälp.

  Karin 2014-10-24 21:37:46
  Svara
 • Så onödigt med negativa kommentarer. Alla är olika och bestämmer själva över vad de vill göra med sitt utseende. Har du inget positivt att säga angående andras utseende, så keep it to yourself.

  Elin 2014-10-24 11:48:08
  Svara
 • Varför så mkt fillers? Synd

  Pat 2014-10-23 19:19:40
  Svara
 • Jeg synes det er trist å se at du har fikset så mye på ansiktet i så ung alder. Jeg har fulgt bloggen din siden 2007 og alltid syntes du var så flott, både i ansiktet, kroppen og stilen. Ha tro på at du er god nok som du er, uansett hvilken størrelse du bruker i klær og uten alskens inngrep og fillers i ansiktet.

  Oslo 2014-10-23 17:07:30
  Svara
 • Gullet i slutändan handlar bara om maten och drycken du slänger i dig, Food is medicin & medicin is food. Givetvis spelar träning och stress in i ekvationen men i slutändan handlar det om maten. Produkter polerar ytan och inte mer allt annat är varumärkestrams.

  jagdörfördig 2014-10-23 15:40:54 http://jagdörfördig.se
  Svara
 • Två av mina kollegornas jobbet har mkt smink. Vi snackar foudation i nån nyans för mörk och lite väl tjockt med massa mascara bla. Har sett dom utan smink eller bara lite puder typ och de är mycket finare utan!! Både har så fin och jämn hudton så de skulle lätt klara sig utan smink. De skulle bara behöva inse det :)

  Petra 2014-10-23 15:16:12
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!