Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Pekingduck

4R2A2869

 

Jag har en tendens att snöa in på grejer och just nu är jag besatt av Pekingduck. Så det fick bli middagen både i lördags och i söndags hemma hos mig. Min kille tror att jag är knäpp. Om han ser en Pekingduck till inom närmaste framtiden så vet jag faktiskt inte vad som händer, haha. 
4R2A2872Det ligegr en svinbra Asiatisk matbutik ett stenkast från mig på Olof Palmes gata 14. De har allt och är svintrevliga. 
4R2A2910Till mitt försvar så menar jag hur nice är det inte att severa en sådan här bjässe liksom. Dessutom smakar den magi. 
4R2A2946Och jag älskar när alla sitter och plockar och pysslar ihop sin rätt vid bordet själva. 
4R2A2942Mycket sås ett måste när man äter anka. 
b5fa423be89a45399943d1c8bec7fb3b_980x0_c_85_ns_v4Vill ni se hur jag gör min Pecking Duck? Klicka här för hela receptet!

4R2A2925

Till efterrätt gjorde Malin Gino i diskkaoset…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Petra!
  Älskar din blogg och har följt dig sen ett tag innan Glamourama (haha älskade skiten). Jag har dock en fråga jag har tänkt på varje gång det nalkas fest och fodralklänningar. Jag har en kropp som du hade innan du blev fit (älskade bootylicious-Petra och tycker fit-Petra är skitsnygg!), jag har stor byst, markerad hyfsat liten midja och bredare höfter/större rumpa. Däremot kommer ju sånt aldrig utan andra saker, typ lite lovehandles, lite större lår och lite ”fläbb” på magen. Jag undrar om du hade några shape-grejer när du hade fodral som du var helt fucking gorgeous i? Som bara höll in lite/höll allt på plats? I så fall, vad hade du?! För det syns inte riktigt på bilder och inte heller kan jag hitta att du skrivit om det. Jag tänker till exempel på din ljusblåa lilla klänning som satt som ett andra skinn osv. Jag är skitsnygg i fodral men får lite ångest för det blir en liten liten bula strax under naveln liksom.. Hade bara velat ha något som höll in lite, utan att ge kanter som strumpbyxor (HATAR STRUMPBYX-KANTER)… Alltså, hyfsat märklig fråga kanske men du känns verkligen som att du har koll på allt <3

  s 2015-03-17 14:44:15
  Svara
  • Svar på ss kommentar.

   Hello!

   Haha, vad kul ; ) Spanx for the win. FInns så sjukt mycket bra hold in och shapewear plagg just nu. Personligen så gillar jag Spanx bäst. Gå till twilfit eller någon liknande butik där de kan hjälpa dig så du får rätt storlek. De håller in på rätt ställen utan att du ser ut som en uppstoppad svamp bob fyrkant ; ) GOOD LOOK SEXY

   Petra Tungården 2015-03-19 09:14:44 http://petra.metromode.se
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!