Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Imorgon firar vi ett år ”serious dating”

Petra-Tungården
Imorgon firar jag och Markus ”ett år serious dating”. Vi blev egentligen inte tillsammans förrän i januari. I förra veckan jag skrev jag ett inlägg om att vi träffades på Tinder (läs det inlägget här!). Så kul att ni delade med er av alla era tinderdejter och nätdejter i det inlägget. Om ni missat det, gå in och läsa alla kommentarer – så kul.

Imorgon firar vi alltså ett år ”serious dating”. Vår första dejt var vi på Nybrogatan 38, en aw en onsdag efter jobbet. Jag hade en annan middag inbokad efter, så Markus stackarn fick bara en timme av min tid. Jag minns den dejten så väl. Vi satt inpressade längst in i bardelen. Det var så mycket folk runt omkring och supervarmt i lokalen. Markus hade på sig en kostym (för han kom direkt från jobbet). Stackarn satt och toksvettades i sin uniform. Jag pratade på som att det inte fanns någon morgondag och han försökte hänga med i mitt tempo. Timmen kändes som en minut. Jag minns så tydligt att jag blev så nyfiken. Han kändes annorlunda.

Nu i efterhand har jag ju insett att jag gjort årets kap som får spendera mitt liv med honom. Han har liksom allt. Han är allt – rolig men lugn, seriös men hämningslös, omtänksam, social och så jävla älskvärd.

Grattis ”ett år serious dejting” <3 Imorgon när jag landar har Markus en överraskning för kvällen. Så nyyyyyyyyyyyfiken på vad vi ska hitta på.

Bråke

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Relationship goals <3

  Claudia 2015-10-18 19:23:53
  Svara
 • kyssbilden var bland det finaste jag sett. den måste ni ha som tavla!

  a 2015-10-17 19:44:41
  Svara
 • Alltså länge leve kärleken! Jag och min soulie har också ett år av serious dating bakom oss nu, innan vi helt blev ett par. Det är bästa finaste känslan som finns att veta att man funnit RÄTT. All lycka till er! <3

  Sofie 2015-10-17 09:56:20 http://sofiegraw.se/
  Svara
 • Fin text och fint par! vad jobbar Marcus med?

  A+ 2015-10-17 09:29:43
  Svara
 • Petra, att läsa din blogg är som att någon skriver delar ur mitt liv. Jag älskar hur personlig du är och att du delar med dig sånt om magen typ, min värsta fiende, och din nya kärlek. För lite mer än ett år sedan träffade jag också en kille via Tinder, första gången vi sågs promenerade vi i vackert höstväder i över sju timmar, han hade allt jag ville ha. Jag träffade killen med stort K för mig, honom ville jag dela resten av mitt liv med. Sju månader senare efter en fantastisk helg tillsammans avslutade han vår relation, utan svar eller anledning. ”Du har allt jag söker” sa han, men han ville inte fortsätta. Jag förlorade min bäste vän och den finaste man jag någonsin mött, när jag trodde alla mina känslor var besvarade.
  Nu lever du i ett ömsesidigt förhållande, men har du några tips? Vad skulle du göra om din Marcus bara försvann en dag?
  Finns det någon annan läsare kanske som har något tips?

  Frida 2015-10-16 23:56:10
  Svara
 • Åh blir så glad utav att läsa hur du och Markus träffade, det får mig att känna ”än finns det hopp om att träffa någon” även om jag lite har gett upp. Kanske ska ta och pröva tinder igen. Han verkar hur mysig som helst och ni ser sååååå lyckliga ut tillsammans! Tycker det är kul att ha vill vara med i bloggen, det gör allting mer verkligt. Massa kärlek från Jönköping!!

  Karin 2015-10-16 22:39:04
  Svara
 • Åhhh!!
  Hur kan man bli annat än kär i er två?
  Hoppas man en dag kommer träffa någon lite härlig som din markus verkar.
  Berätta gärna vad det var som kändes annorlunda! Hur du vet varför han är rätt för dig.. svårt att veta tycker jag.
  ha en underbar helg!
  L

  Louise 2015-10-16 16:27:57
  Svara
 • Oj, har det redan gått ett år! Grattis!! :D Men jag måste säga att på något sätt så känns det som om Markus och du har varit tillsammans mycket längre, jag förstår inte varför jag tänker så men det bara gör det. Jag ska ta tag i mitt tinderdejtande; ska ladda ner appen ASAP!

  Phuong 2015-10-16 13:33:47
  Svara
 • Meen hallå hur underbart?! :D Ni är så fina tillsammans! :) Läste inlägget om att ni träffades på tinder, så mysigt :D Jag träffade inte min tjej via någon dejtingsite eller app, men via Instagram av alla ställen :D Såg en bild på henne och föll pladask.. Hur stor chans att hon bodde i samma stad? Och att hon kände likadant? Det är väl den riktiga kärkeken det ;) Har varit tillsammans i över ett år, och måånga fler ska det bl i:D http://emellebeautysweden.blogg.se/

  Mikaela 2015-10-16 13:09:13 http://emellebeautysweden.blogg.se/
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind