Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Diamonds are a girls best friend <3

PETRA-TUNGÅRDENJust nu har vi på Metro Mode som sagt ett stort samarbete med Guldfynd där vi fått välja ut våra favoriter ur deras sortiment. Ni minns väl för någon vecka sedan när jag skrev om signatursmycken? Annars kan ni läsa det inlägget här. I lördags hade jag på mig mina nya örhängen från dem och min nya klocka. Den är dock på tok för stor. Måste ta in den.
Guldfynd-ÖrhängenHur fina är de här örhängena? Jag började ha örhängen för en månad sedan. Aldrig haft det innan. Antar att det är en vanesak. Nu tycker jag att det är superfint. Dock får jag alltid så förbannat ont när jag bär örhängen. För jag och en kompis gjorde hål själva, som Lindsay Lohan i föräldrarfällan. Minns ni? Med en akupunkturnål, is och ett äpple.
Örhänge-Guldfynd--Så fina – alla mina val från Guldfynd kan ni se här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Måste bara säga att du är sjukt inspirerande, din blogg är så himla fin och du lär ju va den snyggaste kvinnan i Sverige <33

  Greta 2015-11-09 16:08:16
  Svara
 • Du är så snygg i håret, vad heter din frisör? Färgar du eller bleker?

  Mvh,
  Lisa

  lisa 2015-11-08 21:42:18
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!