Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Aldrig mer teknikstrul – Tack Microsoft!

office365

Ett tag såg min mobil ut såhär. Jag hade lyckats tappa den i toaletten i Åre (när jag skulle kissa och hade den i bakfickan under skidbyxorna) och sedan lyckats tappa den när jag cyklade och cyklade över den. Hur det nu är möjligt? 

Som ni vet är inte alltid tekniken (eller sannolikheten eller kanske till och med tyngdlagen) på min sida. Jag vet inte hur många gånger jag blivit av med minnen för livet i form av bilder, men även viktiga jobbdokumentsom gått till spillo utan någon form av backup. Därför blev jag extra glad när Microsoft kontaktade mig om ett samarbete för någon månad sedan och en gång för alla ville ge mig proffshjälp och ett rejält skyddsnät att falla tillbaka på nästa gång olyckan är framme.

Jag tror inte ni förstår hur mycket Helena, deras produktchef för Office 365, underlättat min vardag. Jag önskar att alla kunde få en Helena hemskickad till sig. Nu är min Iphone, min ipad och mina Mac-datorer synkade med varandra och all information- dokument, filer, foton – finns sparad säkert i molnet. Det betyder att jag slipper flänga till kontoret mitt i natten för att jag glömt något på datorn. Nu finns allt tillgängligt – hela tiden – på alla enheter via Office 365.

I nästa vecka kommer ni få ta del av en rolig film som jag spelat in tillsammans med Microsoft och Office 365 där jag ger mina bästa Office-tips.

Jag har alltid använt Office (i form av word, powerpoint etc), men något jag helt missat är att det i Office 365 ingår en lagringstjänst som heter OneDrive som man får med på köpet. Men mer om OneDrive och dess fördelar i nästa inlägg… Man kan ju lugnt säga att jag nyttjat en bråkdel av programmens förmåga efter genomgången med Helena.

Om ni vill läsa mer om Office 365 eller OneDrive redan nu kan ni göra det här! 

Dator-i-ris

Som många vet (som läst bloggen senaste månaderna) så lyckades jag få min dator dränkt i ett vattenfall. Ja, det är möjligt en höstkväll på Söder i Stockholm. Utan backup. Ja, den gick sönder. Ja, om ni missade den sinnessjuka historien kan ni läsa mer mod en här (klicka här!).

I samarbete med Microsoft. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Ska du inte reklammärka detta inlägg?

  Karoline 2015-12-09 21:11:48
  Svara
 • Älskar OneDrive och Microsoft! (Utan låta för sektig;)

  Anna 2015-12-09 19:57:18
  Svara
 • Är detta ett sponsrat inlägg? :)

  Sara 2015-12-09 18:15:15
  Svara
 • Snacka om att dom har varit duktiga att välja ut rätt bloggprofil att använda i sin PR. Sorry men ibland undrar jag bara hur du lyckas med allt strul.. ;)

  sara 2015-12-09 15:50:07
  Svara
 • Hej Petra!

  Jag ska ge ut en tidning som heter Vårt Underbara Bröllop som kommer ut 21 januari i dagens nyheter och jag vill jätte gärna ha dig som profil person. Tror du hade varit helt perfekt då du är nyförlovad. Saken är att jag har försökt kontakta dig per telefon och genom metro mode så jag testar det absolut sista just nu – genom din blogg. Du får jättegärna kontakta mig på abber.hamed@europeanmediapartner.com om detta är något intressant! Som sagt, vill verkligen inte göra detta över kommentarsfältet så kontakta gärna mig så fort du kan!

  Mvh
  Abber Hamed
  Projektledare
  Vårt Underbara Bröllop

  Abber hamed 2015-12-09 14:14:30 http://www.europeanmediapartner.
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind