Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

En superjulklapp till mig själv!

Rolex
Dagen innan nyår handlade jag en superjulklapp till mig själv.
Jag har fingrat på den här klockjäveln från Rolex ett tag, men prislappen har varit på tok för hög. Men i och med valutakraschen här blev slutpriset 40 % billigare. Vilket aldrig händer. De rear aldrig ut sina klockor. Tre veckor innan vi åkte hit så rasade randen, deras valuta, med hela 30 % procent.

Jag har bara haft ”skitklockor” som tappat färg och gått sönder. Eftersom jag lyckats göra riktigt bra lägenhetsköp och försäljningar de senaste åren och lagt undan ganska mycket pengar. Så funderade jag någon dag och sedan bestämde jag mig för att slå till och göra mitt livs största köp, efter lägenheter då.

Minns ni inlägget jag skrev för några månader sedan om signatur smycken? Den här klockan kommer jag ha på mig varje dag, hela livet.

_Rolex

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Men seriöst! Hur kan man misstro en människa ang hennes pengar?

  Vi vet ju att Petra jobbar häcken av sig och vi vet att hennes man är advokat.. lite snabbt räknat får dom säkert in minst 50 000 kr i lön VARJE månad plus då lägenhetsförsäljning, pengar för annonser på denna sida osv (vet ni att Kenza drar in över 300 000 kr varje månad för den reklam hon har på sin blogg…hon har nog fler följare än Petra men ni fattar? )

  Tina 2016-02-03 12:14:52
  Svara
 • Det som jag undrar här är om Petra har betalat tull för din klocka? Vi har här i Finland haft många diskussioner om att flera bloggare ha köpt dyra handväskor etc. utanför EU och inte deklarerat sina köp i tullen.

  Kolla tullens regler här:
  http://www.tullverket.se/innehallao/t/tamedvarorhemfranettannatland/tamedvarorhemfranettannatland.4.30cfbac4117bfb36546800095.html

  Mari 2016-02-02 22:42:05
  Svara
 • Så fin. Vilken storlek köpte du? 31 eller 36?

  sofie 2016-02-02 21:14:30
  Svara
 • Hon kanske skriver om nudlarna för att hon vet att Sverige kryllar av missunnsamhet och avundsjuka och att det betraktas som fint att vara fattig och fult att vara en jävla stjärna som tjänar pengar. Bra köp! Har en själv, ppa:n talar för sig själv.

  Cecilia 2016-02-02 20:38:08
  Svara
 • Man Ska vara kritisk och inte tro på allt man läser! De som undrar över Petras inkomst gör helt rätt i att vara misstänksamma. Annars är man naiv och korkad.

  Sanna 2016-02-02 19:19:42
  Svara
 • Åh!!! Rolex är ju verkligen sååå snyggt! Mycket bra köp! Och vilken tur med valutan och allt! Så avis!

  Linn 2016-02-02 18:42:07
  Svara
 • såå snygg! jag har en! blir glad varje gång jag tittar på armen

  maria 2016-02-02 18:08:45
  Svara
 • När får vi se en riktigt closeup på ringen? :)) Ser sååå fin ut!!

  Sandra 2016-02-02 16:34:35
  Svara
 • Mycket bra val! Vilken modell är det du valde?

  Hanna 2016-02-02 16:01:24
  Svara
 • Har svårt att tro att alla dina köp av svindyra kläder, väskor, skor, smink, inredning, resor beror på att du har tjänat på dina lägenhetsbyten. Självklart har du en bra månadslön och alla dina samarbeten med olika företag måste ge en rejäl inkomst. Nu har du ju dessutom köpt en fin våning som dessutom ska lyxrenoveras.

  Anna 2016-02-02 12:56:50
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Petra har väl aldrig påstått att hon INTE tjänar pengar på sitt jobbande och bloggande? En Rolex-klocka är ju dock snordyrt och jag tolkar det mer som att hon ville förtydliga att hon faktiskt hade råd att unna sig denna klocka, att det inte bara var ett spontanköp.

   hanna 2016-02-02 15:38:50
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Anna :) Man har råd till det man har råd till, och vad man väljer att lägga pengar på. Jag är student, och har både Celine-väska och en Rolex-klocka, som jag finansierat helt själv. Lite csn också kanske.. När mina kompisar i samma situation undrar vart jag får alla pengarna från så säger jag att jag jobbar, vilket jag också gör, dubbelt så mycket som mina studiekamrater. Som vi vet så jobbar ju Petra extremt mycket, med samarbeten,inspelningar, metro osv osv. så att hon får en hög lön är ju givet! Den som jobbar mycket, tjänar mycket. Enkel ekvation :)

   Jonna 2016-02-02 14:07:16
   Svara
   • Svar på Jonnas kommentar.

    Antar att du inte pluggar ekonomi för med din logik finns det obegränsat med tillgångar och så ser inte verkligheten ut. Tycker Petra sänder ut dubbla signaler där hon menar på att hon äter nudlar resten av månaden för att hon har köpt en dyr märkesväska. Det underliga är dock att månaden har inte hunnit gå förrän det dyker upp en ny soffa, resor, ny våning där det ska lyxrenoveras. Och så där fortsätter det. Frisörbesök, nya kläder, ansiktsbehandlingar osv osv. Det är många som vill se tydlig vilka inlägg och produkter som är sponsrade och det tycker även jag. Ex: plötsligt börjar alla på metromode bära vissa skor, plagg från ett visst märke. Det nämns ingenting om sponsring, köpta inlägg sov. Ngn vecka senare är det evenemang där dessa bloggare dyker upp och just dessa skor el plagg. Det är ingen välgörenhet och uppenbarligen är detta sponsrat. Detta är reglerat i lag.

    Anna 2016-02-02 16:39:48
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

     Håller helt med dig Anna. Har personligen inget emot sponsrade inlägg om det framgår TYDLIGT, vilket det tyvärr sällan gör, trots lagstiftning. (Inte för att Rolexklockan är spons alltså)

     Mal 2016-02-02 22:54:17
     Svara
    • Svar på Annas kommentar.

     Tänk att det ska bli en diskussion om vad en människa, som du förövrigt inte känner, lägger sina pengar på.

     Linn 2016-02-02 18:43:33
     Svara
 • Så fin! Matchar din ring perfekt!

  Lina - Hard work for a little glamour 2016-02-02 12:25:31 http://Linanilsson.se
  Svara
 • Funderar på Sydafrika nästa vinter och letar boende nu. Vad fick ni ge för ert hus?

  Zandra 2016-02-02 11:00:47
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind