Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Kom igen nu håret! Väx!

Hairtalk

Passade på att ta en seflie innan vi satte igång. Orkade inte riktigt sminka mig idag så slängde på mig ett par mörka läppar inför eventet efter. 

Idag var jag som sagt förbi världens bästa frisör Emelie en snabbis för att flytta upp några extensions och fylla på med några extra hairtalk slingor framtill. Finns inget bättre. Tack Emelie för att du pressade in mig i ditt busy schema.

blonde

Jag visade henne den här bilden på Elsa Hosk och sa att jag ville ha det svallet nästa gång när det är dags för nya extensions. Det vill säga lite längre hår. Det kräver ju mer omsorg men jag tycker verkligen att våren förtjänar ett riktigt jäkla pangsvall. Tycker Elsas hårfärg är helt magisk på den här bilden. Så snyggt med en mörkare botten och blondare slingor runt ansiktet som ramar in.

Oribe

Just nu är jag besatt av bra hårprodukter då jag försöker göra allt i min makt för att mitt hår ska må lite bättre. Emelie har lurat på mig de här dyrgriparna från Oribe som jag använt de senaste månaderna. Och jag måste bittert erkänna att de är helt enastående och att jag numera är hooked – for life. Dessutom får dessa mer än gärna stå framme i vår duschhylla.

Olaplex

Som jag skrev för någon dag sedan (lär här!) har jag börjat med Olaplex också. Dock kan jag inte utvärdera det än. Men lovar att återkomma med en recension så fort det gått någon månad eller två.

sugar-bears

Var förbi Corinne and Friends för några veckor sedan för att fixa naglarna och blev rekommenderad det här serumet och värmeskyddet, Ultimate Remedy, från Shu Uemura. Alltså wow – det är helt magiskt. Tar det bara i topparna och i luggen där håret är som mest skadat. Men vilken skillnad det blir, känns mycket mjukare omedelbart.

Som jag nämnde tidigare så har jag ju ätit Priorin ett bra tag, men nu tänkte jag istället börja sluka Sugar Bear Hair vitaminerna. En kompis har börjat jobba med dem, så fick en burk av henne för att testa. Lovar att återkoppla med en recension om dessa Kardashian favoriter också.

Utöver det ovan så dricker jag en jädrans massa vatten och försöker sova med håret i en fläta.

Kämpa svallet, Kämpa! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Petra, jag fullkomligt älskar din blogg! jag har inhandlat serumet Ultimate Remedy från Shu Uemura och undrar om du lägger i det i vått eller torrt hår? Om torrt, i sånt fall innan eller efter du fixat håret? Så tacksam för svar. Kram

  Camilla 2017-03-30 10:14:37
  Svara
 • Petra, du ar sa himla fin.
  Jag har inte bott i Sverige pa manga ar men laser din och Forni’s blogg sen typ 12 ar tillbaka (de anda bloggarna jag fortfarande följer). Alskar din ärlighet och ditt slightly crazy life. Nu till saken, blir man inte trott pa att läsa dessa kommentarer i kommentarsfältet? Jag tycker svenska folket kan vara sa himla negativa alltför ofta. Det ar som att alla tror att de kan saga vad de vill, hur de vill, car de vill och allt måste påpekas i negativ ton? Jag vill i alla fall bara skicka massa positiv energi och stor kram for jättefin blogg! At dina sugar bears, kop vad du vill och bry dig inte om alla negativa kommentarer. POSITIVE VIBES FOR LIFE.

  sanna 2017-03-14 13:02:51 http://www.instagram.com/swedishsyndrome
  Svara
 • ”Bra” hårvårdsprodukter? Skulle aldrig köpa någon produkt som innehåller så där mkt skit. Det enda sådana typer av produkter gör är att de lägger sig som en hinna över håret och upplevs friskare. Men i själva verket bombar man håret med skadliga ämnen som inte gör nån nytta. Kolla på headnshoulders t.ex.. innehåller ett änne som förr användes för att undvika algblomning på båtskrov. hälsosamt? Nae…

  Linda 2017-03-05 21:20:21
  Svara
 • Petra!!! En varning, om du har gluten problem och mjölk. Ska du undvika eller snarare INTE äta de där sugar bears! De kommer inte att fa dig att ma bättre. Da de innehaller bada delarna.

  Sofia 2017-03-01 18:37:23
  Svara
 • Kardashian favoriter? Kom igen! Du tror inte de fått betalt för att äta dessa i sociala medier. Du borde ju veta hur det funkar. Varför inte fråga din frisör om tillskott som funkar? De borde ju ha utbildning även i detta.
  För övrigt faller håret när magen inte funkar. Kroppen har annat att fokusera på och då ryker sånt ”icke livsnödvändigt”. Även stress påverkar håret.
  Men, det måste man komma till insikt med själv.

  A 2017-03-01 13:18:20
  Svara
 • Kan meddela att Sugar Bear Hair funkar…har ätit i ca ett år och min frisör som var SUPERSKEPTISK har varit tvungen att ändra sig…jag har fått massor av mer hår, mitt hår är friskare och mer glansigt och framförallt har jag fått bättre hårkvalitet. Man måste dock köra på ca tre burkar innan det verkligen märks.

  Charlotte 2017-03-01 12:22:16
  Svara
 • Hei!

  Du vet at alle modeller bruker Viviscal? Alle jeg har jobbet med, spiser dette da, håret blir veldig slitt gjennom jobb. Veldig effektivt.

  sarah 2017-03-01 11:04:21
  Svara
 • Jag tror också på att stressa ner. När jag hade en riktigt stressig period tappade jag hår som aldrig förr.

  Linda 2017-03-01 10:35:30
  Svara
 • Slängde även på dig ett par (sjukt) mörka bryn oxå.

  Emmy 2017-03-01 09:16:30
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Det är ju assnyggt. Har för mig att petra har tatuerat en del av ögonbrynen också vilket måste vara sjukt skönt, slippa fixa varje dag! Like

   Julia 2017-03-01 18:05:40
   Svara
 • Mitt tips e tillskott av B-vitamin! Jag äter egentligen det av hälsoskäl men bieffekten är att håret växer som gräs och frisören tycker det fått bättre kvalité! ?

  Annica 2017-03-01 09:08:05
  Svara
  • Svar på Annicas kommentar.

   Jag med, ater Bvitamin komplex pga skadad nerv, och haret vaxer some omgras nu….( aven naglarna) :-) dessutom sa kan jarn brist och D vitamin brist paverka haret, mina varden var under det normala sa en blanding av B D och jarn tillskott piggade upp mig och mitt har !
   Det viktigaste ar att ha kvalitets vitaminer, sa fraga hellre pa apoteket eftersom dom har mer koll och kunskap om vitaminer an nan i famlijen kardashians (som kranger allt mojligt sa lange dom far betalt)
   lycka till!!

   Amanda 2017-03-01 10:14:25
   Svara
 • Stressar man mycket behöver kroppen B-vtamin. Jag provade alla möjliga hårvitaminer med noll effekt. Köpte sedan vanligt b-vitamin komplex, gärna med mycket B12 i. Efter ett par år nu har jag nästan tillbaka mitt gamla hår. Tror helt på det. (Samt järn om man blöder mkt, som jag gör)

  Tinna 2017-03-01 08:56:39
  Svara
 • Du har fint hår ändå Petra. Har aldrig tänkt att det ser slitet ut☺.
  Det bästa jag gjort för mitt hår var att tvätta det mer sällan samt att sluta föna och platta det. Vilken hårman jag fått. Återfuktar det med ren arganolja.
  Kram

  Mathilda 2017-03-01 08:19:53
  Svara
 • Hej Petra! Ville bara tipsa om silicea för hud hår och naglar! Funkar mer effektivt än sugar bear hair som gav mer hudproblem när jag testade dem. Såg resultat efter 2 månader ungefär med silicea! Bästa som hänt mig efter många år utav värmestyling utan värmeskydd och svaga naglar! Älskar dig blogg! Kram

  Emilia 2017-03-01 08:19:36
  Svara
 • Har haft samma problem som dig. Testade då Nioxin, vilket funkade hur bra som helst! Kan varmt rekommendera det :)

  Sofia 2017-03-01 07:56:55
  Svara
 • Ett annat tips kan vara att ta det lugnare i vardagen :) sådant kan också påverka håret

  Nathalie 2017-03-01 06:35:06
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!