Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Rumpchock!

Rumpchck

Okej, hur sjukt är det att detta är andra gången det händer mig? Rumpchock på gymmet! Minns ni förra gången? Haha, klicka här! Mitt på Sturebadet! Idag hände det tack gode gud på Kampsportslabbet, mitt under en tabata med benböj, så sa det bara POFF. Haha, det var ingen lite spricka heller – från Skåne till Haparanda. Det är så himla glatt också att rumpan är ungefär tjugo nyanser ljusare än resten av kroppen. Kan ju nästan blända någon med den bakdelen.

Jag fick låna ett par shorts av en av tränarna för att täcka stjärten. Så sjukt. Har det här hänt er? Eller är det bara min stjärt som vill ut i det fria.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Haha det hände faktiskt mig På jobbet en gång 😂🙈 sjuuukt jobbigt. Inte träningsbyxor utan typ ett par kostym/haremsbyxor. Dock syntes det inte och som tur var hade vi förkläden som täckte både fram och bak som jag snällt fick sätta på mig och sen hålla ihop benen fint resten av dagen (livsmedelsbutik) satt mest i kassan efter händelsen 😂😂😂

  Sally 2017-05-06 19:17:01
  Svara
 • Lätt hänt om man använt sköljmedel vid tvätt av kläderna ;-)

  J 2017-05-06 17:40:32
  Svara
 • Jag spräckte min träningstights när jag gjorde knäböj. Knak sa det och sen kände jag hur det började dra kallt om rumpan.. Som tur var hade jag en extra långärmad tröja med mig som jag kunde knyta runt midjan medan jag fullföljde träningen. Inte det mest avslappnade träningspasset dock.. haha!

  Ellen Linnéa 2017-05-06 12:57:17
  Svara
 • Mina favoritjeans från Acne sprack från bakfickans nedersta spets och en bra bit ner på baksidan av låret när jag halkade på en isfläck utanför tunnelbanan i jultider för typ 7 år sen. Kände ju att det kunde räckt med att halka i ett hav med folk, nejnej, då ska favoritjeansen spricka också och inte nog med det – nej – hela hängdelen av rumpis och en bra bit av låret fick hälsa på vinterkylan och beskådas av hela folkhavet. Som du förstår har jag fortfarande inte helt bearbetat detta trauma. Kram på dig!

  Josefine 2017-05-05 19:00:53
  Svara
 • jag har rätt stora bröst (75 g) och var någon utekväll modig nog att köra utan bh för hade ett tight linne med smala band så man kunde inte ha bh snyggt med det. mitt i nån dans av ”jag låtsas att jag är beyonce/hoppa runt” lossande axelbandet och mitt ena bröst bara trilla ut ur linnet framför en väldigt chockad vakt. haha. såna stunder man får känna att man lever…

  tp 2017-05-05 13:21:14
  Svara
 • Sjukt kul 😂😂

  Linda 2017-05-05 12:00:47
  Svara
 • Vet att det hänt mig en gång, men det var så längesen nu att jag minns varken hur eller när haha. En grej jag kan tipsa om är att kolla upp att du köper träningstights/byxor i lite tjockare material med ordentliga sömmar i grenen. Vissa träningsbyxor nu för tiden verkar bara vara gjorda för att göra lågintensiv träning i, typ yoga, de är tunnare i materialet, nästan lite genomskinlig till och med ibland.

  Jessica 2017-05-05 11:22:52
  Svara
 • Haha, alltså! Din jäkla röv! Hade också hål mitt på baken för bara någon dag sedan, likadant som för dig, dock på ett par superlösa tygbyxor, modell extra large, där sömmen lossnat. Så det var (tyvärr) inte tack vare någon härligt bootylicious bakdel

  P 2017-05-05 11:20:32
  Svara
 • Aldrig hört talas om nåt liknande! Du är helt enkelt väldigt bootylicious!

  Alexandra 2017-05-05 11:07:08
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!