Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Lyster med IPL

IPL-Behandling-Stockhom-Medicus
För någon vecka sedan var jag förbi min buddy Maria på Stockholm Medicus. Kommer ni ihåg att jag gick till henne (för något år sedan) och brände av en IPL-kur när jag hade fått pigmentfläckar under ögonen efter Hawaiiresan? Det såg ut som jag konstant sov dåligt, men med hjälp av två laserbehandlingar var de mörka fläckarna helt borta.

Nu ska jag köra en till kur á fyra behandlingar, så ett återbesök i månaden – fast för hela ansiktet.

Tictail-
Alltså dra mig baklänges vilken lyster man får, det är som att hela ansiktet får en enda nyans, porerna drar ihop sig och man blir så slät. Jag har inte så mycket kvisslor eller finnar, men däremot har jag ganska ”grova” porer. Som faktiskt blir betydligt mindre efter en kur. Men som med allt måste man underhålla det. Den här bilden togs två dagar efter behandlingen.

Petra-Tungården Highlighter
Man blir som en liten babystjärt i ansiktet.

IPL-Behandling-Stockhom-Medicus
Det ser ju jättemysigt ut och så på bilderna. Och att tvätta av sminket med gosiga svampar är mysigt…

IPL-Behandling-Stockhom-Medicus
Men själva behandligen gör ganska ont, det snärtar till utav helvete. Först applicerar man en gel och får på sig ett par snabba glajjor.

Stcokholm-Medicus-IPL
Sedan går Maria loss med superlasermaskinen. Så varje gång hon trycker till så blir det som en snärt i ansiktet. Ondast gör det alltid runt näsan och munnen tycker jag. Men maskinen går att ställa in, alla har ju olika smärttröskel. Jag vill ha resultat – så jag låter Maria gå lös.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!

  Jag undrar vart den långa vita kappan är ifrån?, så fin:)

  Christina Nilsson Eriksen 2017-12-17 22:10:41
  Svara
 • Funkar deras IPL-behandling för folk med mörk hy?

  TM 2017-12-16 10:52:53
  Svara
 • Din rouge sitter lite för högt, prova ha mer brunt typ från örat mot läppen och lite rosa mitt på kinden. Du förstår nog vad jag menar, men ibland så går man lite crazy utan att se det på sig själv.

  Lina 2017-12-15 18:14:52
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!