Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inrednings inspiration!

Svenssons-i-Lammhult--Moodgallerian

I förra veckan gick jag och Pålle tre hela minuter från No18 för att spana in Svenssons i Lammhults nyöppnade butik mitt i Moodgallerian. En lite mindre butik som verkligen tagit fasta på deras DNA, möbelklassiker. Jag älskar att butiken är fylld till bredden med inredning, inga kala väggar i sikte.

Svenssons i Lammhult Moodgallerian
Det första man möts av är den här gruppen fåtöljer. Jag sprang till den här godingen Bollo från Fogia som jag aldrig sett i brunt skinn live. Åh, tycker verkligen den är så tjusig. Minns första gången jag såg den i svart på möbelmässan för något år sedan, det var kärlek vid första ögonkastet.

Svenssons i Lammhult Moodgallerian
En annan favorit som mer än gärna får lysa upp min tillvaro är den här glasklara skapelsen Buds 2 från Foscarini.

Studio-Svensson
Stack in huvudet och hälsade på de här proffsen från Studio Svensson som hjälpte mig och Carro inreda kontoret på NO18. Behöver ni hjälp, stor som liten – så finns de där för vägledning.

Har ni mot förmodan missat renoveringen på NO18 så kan läsa och se alla bilder – här!

Svenssons i Lammhult

Lamp/Formakami Pendel, &Tradition. News paper stand/Aytm. Blouse/Ada Blouse, Deitas. Skulpture/Bo Arenander. Sidetable/Lato, &Tradition. Armchair/Stay Lounge, Gubi. Inspiring kitchen/Norman.Architects. Show/The Row FW18 via Vogue. Chair/Afterroom, Menu.

Carro gjorde ett kollage och valde ut sina favoriter, tycker kollaget var så fint att jag var tvungen att reposta det.

Svenssons-i-Lammhult
1. Lampa, Gubi 2. Fåtölj, Fogia 3. Soffa, Menu 4. Sidebord, &Tradition 5. Tidningsställ, Menu. 

Själv står de här önskningarna högst upp listan till hemmet. Det vattnas i munnen är jag vilar ögonen på den bruna soffdrömmen från Menu eller det stencoola bordet från danska &Tradition. Gubi har också släppt en riktig ha-begär kollektion.

Svenssons har så mycket mer möbler än de som visas i butik, de kan beställa hemma hela sortimentet från alla deras aktörer. Idag är dessutom sista dagen att ta del av massor av erbjudanden för vardagsrummet. <3InInt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Petra Tungårdens webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!