Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ingen sömn…

I natt blir det ingen sömn. Imorgon blir det walking dead. Snart är den här helvetes perioden över. Idag hängde jag med min nya kollega, vi planerade Metromode (som ska vara inne på onsdagmorgon – HJÄLP!). Fasiken vilken skön tjej! Det kommer bli många skratt den här hösten. Tacka gudarna för det. Hon gjorde min vecka! 

Haha, idag skulle Tilda färga min utväxt hemma. Mitt hår har blivit så satans solblekt, så jag hade fått ”världens” utväxt! NU ÄR MITT HÅR VITT/GULT. Färga aldrig håret hemma! I lördags gjorde Laura extensions på mig! Ska visa imorgon!

Så här vill jag se ut i höst – hur snygg är Leelee Sobieski!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1445kommentarer