Dagen efter julafton vaknade jag upp och kände av gårdagens dryckesintag. Men inte så farligt att jag inte var redo att ta mig an dagen och alla diskrester från dagen innan. Haha, för jäklar vad mycket disk det var – och skräp! Ser fortfarande ut som vår hall är en återvinningsstation.
Efter jag röjt undan så bar det av ner till Riche för att möta upp Forni, Danni och Smarran. Vi drack den godaste bellinin jag någonsin fått chansen att prova.
Så glad att Smarran äntligen flyttat hem till Stockholm efter år utomlands.
<3
Jag beställde in en skagen.
Forni och Danni delade på pannkakor som gjorde mig avundsjuk.
Älskar Riche för hela stället är som en fritidsgård. När några är trötta på att umgås och vill gå hem kommer det nya offer att hänga med. Kvällen spenderades i soffan med godis framför tvn med Markus.
Sedan var det dags för annandagjul. Jag slängde på mig mina nuvarande favoritskor i leopard.
Och min nya favorithatt som jag snott av Niklas Berglind en blöt utekväll för några helger sedan.
Jag och Markus cyklade ner till Sturebadet där Forni bjöd oss på brunch! Sådan lyx!
Sedan hängde jag och Markus runt på Sturebadet. Simmade lite och sedan sov Markus mest på de mest otippade platserna, haha. Jag sysselsatte mig med att fota och filma honom.
Sedan bar det av hem för att fixa till kvällens middag. Vi skulle nämligen få finbesök av Bosse och hennes kille Magnus. Vi hade två stora laxbitar kvar i kylen så de åkte in i ugnen med lite olivolja, salt och citron.
Sedan slängde jag ihop en romsås. Romsås kan vara bland det godaste jag vet. Här hittar ni receptet – superenkelt. Jag brukar dock inte ha i majonäs, tycker det räcker med crème fraice och så ingen tabasco. Och så brukar jag ha i lite mer citron än receptet anger.
Till det serverade vi små delikatesspotatisar och grönkål och brysselkål tillsamman med parmesan. Min nya favoritkombination. Kommer leva på det här framöver.
Bosse hade med sig hennes hund Morris som kelade med Markus hela kvällen.
Och det var juldagen och annandag jul <3
You made some very good points here. Wonderful… I think you’ve brought up some really good points. Keep doing what you’re doing.
I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav
I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.
The art of crafting a katana sword is a meticulous and time-honored process that requires the expertise of skilled swordsmiths. The blade is traditionally forged from multiple layers of high-carbon steel, resulting in a strong, flexible, and razor-sharp edge. The unique curvature of the blade, known as the ”sori,” enhances its cutting power, allowing for swift and efficient strikes. The crafting of a katana is not merely a technical endeavor but a spiritual one, as the swordsmith infuses their passion, dedication, and respect into every step of the process.
Thank you for writing such an excellent article. It’s a new type of writing that can’t be found anywhere else. My blog has a lot of articles that you might be interested in. You’re welcome to read them. 먹튀검증
I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you!https://www.totovera.com
This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place how to watch racing tv for free
A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. live horse racing channel
I am confident that your writing will be loved by everyone because it is powerful enough, your literary talent is imaginative, and you will always love it, inspired by it, you are really great.먹튀검증
I believe that every ordinary sentence has its profound meaning, just like your words, which are powerful, clear in meaning, and powerful in every word and sentence. It shows that in the future, your ideas will open up, and you will be loved by more people. I hope you persist until the end. 사설토토사이트
Incredible content, keep up the fantastic work!
Can I share it?
Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://no19butik.com/
very satisfying in terms of information thank you very much https://yoykem.com.tr/
Just added this blog to my favorites. I enjoy reading your blogs and hope you keep them coming!
Petra! Filten i soffan, vart hittar jag den? Håller med, bloggen har verkligen blivit super! :)
Jag är nyfiken på hur det är med fotoförbud på t.ex. sturebadet. Jag tänker att det inte är speciellt roligt för tjejen i bakgrunden på bilden vid matbordet att bli smygfotograferad och publicerad på en välbesökt blogg.
Hennes ansikte är ju ganska blurrat så tror inte hon tog illa upp : )
Älskar att klicka in på din blogg senaste dagarna!!! Så kul med massa bilder och uppdateringar
Maten ser riktigt god ut!
Hej! Vart är de fina leopardskorna från? :)
Sandro ; )
Hej Petra! jag har följt din blogg länge nu och slutar aldrig att förundras och bli så pass varm i kroppen av allt du visar och skriver!
Jag såg att ni dricker massa vin på era bilder och tänkte bara tipsa om denna Vin-Luftare som är riktigt bra. Det rekommenderas alltid att man Luftar vinet i 40 – 60 Minuter innan man dricker det. Jag har hört detta i från matkocken Morberg och även i från andra kända matexperter. :-)
http://www.presentis.se/produkt/vinluftare-fran-vinutri/
Tack för en riktigt bra blogg!
Bästa hälsningar
Ullia Haernberg
hej petra! jag skulle gärna vilja veta vad det är för heltäckningsmatta ni har i sovrummet? vilket märke och färg:) vi bygger hus just nu och skall bestämma alla golv i dagarna. just mattan i sovrummet har vart svårt att hitta en som är fin och ändå mjuk.
Kära Petra, vart är din rosa halsduk ifrån? Vill kopiera din outfit rakt av.
Tack för en härlig blogg! Kram
Åh var är er fina taklampa från? :D Den i sovrummet!
Hur gör du bryssel och grönkåls grejen? Förkokar du brysselkålen eller steker den enbart?
Tack för smarrig inspiration!
Detta var kvar från julafton ; ) Men koka brysselkålen 5 minuter, stek till grönkålen innan i olja och sedan ner med brysselkålen låt den få lite färg, sänk värmen och riv på massa parmesan. Massa flingsalt och pressad citron på tycker jag är gott.
Hej! Jag har följt dig mer eller mindre sedan starten och måste bara säga att det är så roligt att du bloggar på det här viset igen! Känns som att bloggen inte varit sig lik de senaste två åren, men nu så!
Vad kul ; ) Då är vi back on track, haha!
Var är din blus ifrån Petra? Sååå fin?
Älskar den ; ) Från NA-KD! Den är länkad i det här inlägget: http://petra.metromode.se/2016/12/12/lyxiga-overdelar/
Jag vill ickså veta?
Älskar den ; ) Från NA-KD! Den är länkad i det här inlägget: http://petra.metromode.se/2016/12/12/lyxiga-overdelar/
Kul att följa dig! Du visar alltid upp massa inspirerade bilder med härliga kommentarer.?